Jump to content

migell

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

migell

  • Tase
    Algaja
  1. Lõuatõmbed lailihasele

    http://twentypullups.com/content/20-l%C3%B...v%C3%A4ljakutse (vt sealt treeningkava) see on küll suures osas vastupidavuse edendamiseks, aga sobib ka jõu arendamiseks. eeldusel, et oled valmis viieks seeriaks kolmel korral nädalas
  2. kõhulihased

    Noortele soovitatakse tervet keha, kordinatsiooni, kiirust ja vastupidavust arendavaid sportmänge. Kui on soov jõusaalis käia, siis seda võiks teha sportmängude kõrvalt ja mitte täiel koormusel. Sammaks teada, mis on sinu koormus ja kui palju sina, unikaalne indiviid, täpselt koormust saama peaks, pöördu mõne treeneri või oma kehalise kasvatuse õpetaja poole.
  3. Kalmus 4.

    Eduka esinemise järel WFF-i amatööride MM-il fitnessis Vilniuses, kutsuti Marek Kalmus nädala pärast Moskvas peetavatele proffide MM-võistlustele. 25. novembri õhtul antigi Marekile pidulikult üle profilitsents, mis andis õiguse esmakordselt asuda elukutseliste kulturistidega rinda pistma. Võistlused algasid juba hommikul Moskva esindushotellis Kosmos, kus 44 võistleja seast asuti selgitama finaliste. Õhtusesse finaali pääses üheksa atleeti, nende seas ka esmakordselt nii kõrges seltskonnas esinenud Marek Kalmus Tartu Ülikooli Spordiklubist. Finaali lõpptulemusena saavutas "Eesti Schwarziks" kutsutav vägilane hinnatava neljanda koha!! [http://www.SportNet.ee] PALJU ÕNNE!
  4. 2 nädalat puhkust

    Kui võib huvi tunda, siis kuidas nüüdseks jõunäitajatega on - taastunud?
  5. ZMA!?

    kriskoixx ütles väga hästi siin juba. Ja kindlasti ära unusta trenni teha - igal võimalusel!
  6. Mix on hea süüa tihedamini ja vähem?

    tsiteerin sealt leheküljelt ketoosi kohta: "Kuna ainevahetushaiguste otsene majanduslik kahju avaldub kogu järgneva laktatsiooni piimatoodangu languses, halvas tiinestumises, tihti ka jäsemehaigustes ja halvenenud udaratervises, soovitame kasutada kõiki võimalusi nende haiguste ennetamiseks."
  7. fat burner

    Mis eesmärkidel?? EDIT: l-karnitiini kohta on portaalis artikleid väga mitmeid, lisaks fat burneri tutvustus
  8. Kang

    Kuidas võistlustel läks?? Su treeningkava vaadates on ilmselge, et tegemist on suure koormusega. Kas sa ikka arstlikus kontrollis käid - koormustest? Ole kui noor tahes, süda peaks nonii vähemalt korra aastas ikka kontrollimas käima!
  9. EKV 2005

    Kuradi tühjaks lobaks jääb see jutt, kui ei järgne põhjendusi. Täitsa näkku sülitamise moodi ju!
  10. Kaasvõitlejatele

    1. Mitu korda nädalas tegeled raskuste tõstmisega? 3 2. Mitu korda nädalas teed aeroobset treeningut? 2-3 3. Kui pikk on sul keskmiselt üks jõusaalitreening ilma aeroobse treeningu ja venitusteta? 1h kuni 1,5 h 4. Kas venitad lihaseid, kui jah, siis millal ja kui kaua? Soenduseks, pikkade pauside ajal ja pärast lihasgrupi läbimist. Periooditi lisaks hommil. 5. Mitu korda keskmiselt päevas sööd? 4 6. Kui regulaarselt toitud? umbes iga 3-4 tunni tagant 7. Kas loed kaloreid? ei 8. Mitu tundi keskmiselt ööpäevas magad? 8-9 9. Mitu liitrit tarbid keskmiselt päevas vedelikke? 2 10. Kui tihti tarbid alkoholi? tihedamini kui kord nädalas 11. Kas suitsetad? ei 12. Teatavasti vajab lihas kasvuks valku, kindlasti sööd kõike, aga mida eelistad? piimatooted 13. Ka tervislikud rasvad on omal kohal, mida nendest eelistad? õli 14. Mitu korda nädalas sööd seda mida hing ihkab ja mis on sinu lemmiksöök? 1-2 korda päevas supp, võivleivad, kook 15. Mis on sinu eesmärk? teatud proportsiooni saavutamine
  11. Kang

    Noormees, või hkhm - neiu?, äkki lisaksite tõesti oma täpse ala, viimase aja trennirutiini, et oleks asjast parem ülevaade. Kui ülekoormuse all mõtled pikemaajaliselt kujunenud ületreeningut, siis sellest paranemine võib võtta nädalast paari kuuni. Aga kui tegid lihtsalt liiga raske trenni enne võistlusi, siis ei aita selle vastu muu, kui kerge liigutamine koos une ja söögiga. Võistlustulemus ilmselt kannatab selle all, aga järgmine kord oled targem! Ei tegelikult teeb nalja, et Naisteka alla postitades Sulle kohe noormees öeldakse. Vabandan muidugi, kui kasutaja Mers puhul ongi noormehega tegemist. kriitiline nagu naiste pesukaitsevahend?
  12. 30 min aeroobset.

    Küsid, kas on piisav -- aga ei maini ära, mis eesmärgi saavutamiseks see piisama peaks?! Üldtreenituse arendamiseks ole soovitatav teha üle tunni aja aeroobset järjest, säilitamaks massi. Ja kohe kindlasti ei tohiks alustada tunniajaste treeningutega vähese treenituse tasemel(alguses pooletunnised kolm korda nädalas, siis neli korda nädalas; siis juba kolmveerandtunnised, alguses kolm korda, hiljem juba neli korda nädalas jne) Kaalulangetamise perioodil on pool tundi aerbset optimaalne, minimaliseerimaks lihaskadu. Kui oled kindel, et pead aerbset tegema pärast jõutrenni, siis peab su keha sellega ilmselt leppima. Aga veel parem oleks aerbne tegutsemine jõutrennist ERINEVALe PÄEVALe panna.
  13. Musklimasendus Club

    Iga algus on tore. Astud saaliuksest sisse, higistad ja punnitad -- musklid kasvavad. Kõik kiidavad su arengut, mnjaa. Pärast pesed ja toitud; tahad minna, et lõõgastuda ja puhata diivani äärel, aga.. Tulevad kurjad sõbrad ja tüdrukud, kes kutsuvad välja aega veetma. Karjub kuri ema, kelle arust on nõud pesemata; ja kurjal isal on terveks ööks kainet autojuhti vaja. Kuid sinuni on just jõudnud mõnus trennijärgne rammestus ning ka treeningkava näeb ette pikka-pikka uneaega. MIS SIIS EDASI SAAMA PEAB!?
  14. toitumine

    Dieedi puhul räägime kontrollitud ja planeeritud toitumisest. See tähendab, et tuleme koopast välja ja ei söö, vastandudes instinktidele, kõike, mis kätte satub ja liigutab. Dieet võib olla kaalu alandav, säilitav või lisav; kohandatud mõnedele haigusnähtudele või näiteks vaid taimse päritoluga saadustel põhinev. Kodulehe koostaja räägib lisakaloritest selle põhimõttega, et kui me ei söö rohkem, kui me kulutame, siis ei ole meil millegi arvelt rebenenud lihaskiude üles kasvatada seeon koguda jõudu ja massi lihaste arvelt.
  15. toitumine

    Kui tegemist on negatiivse dieediga st. kaalulangetamisega, siis mina ei tee pikki seeriaid vaid 6-8 kordust säilitamaks jõudu. Pausid jätan samaks, sest lihastes on niigi piiratud energiavarud ning lühikeste pausidega ei jõua ma täiel intensiivsusel lõpuni
×