Jump to content

Lilith75

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

Lilith75

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 09.05.1975

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Juhtun olema naine. Miks ma peaksin vajama eraldi naistele mõeldud treeningveebi?
  2. head pick-up-line palun

    Vat ma siiski pole kindel, et ma õigesti aru sain. Sa tahtsid öelda, et naised peaksid olema jahitavad ja laskma mehel Rambo olla? Minu meelest on see küll pigem nii, et kui Rambo wannabe ei suuda otsest pöördumist hinnata ja tunneb oma mehelikkust sellest ohustatuna, siis ta just nimelt see puuderdav mops ongi. Aga võib-olla sain ma sust täiesti valesti aru:)
  3. head pick-up-line palun

    Eee. Mina oma sirgjoonelise mõtlemisega siiski mingit situatsiooni võltsima ei hakkaks. Aga ehk võiks öelda midagi sellist, et "mõtlesin, et mis ma sellest komplimendist ikka enda teada hoian, ütlen parem välja - sa näed väga hea välja".
  4. No mina käin mõnikord tenniseelikuga. Aga sellised on pisut liig. Võib-olla ma arenen veel sinna kunagi:)
  5. Soovinabi/nõustamist 4-5kg kaotamisel?

    Nojaa, minugi kaal seisab sama numbri juures juba eelmisest suvest. Pikkust küll 163. Mina teen nädalas 5-6 jõusaali trenni, mille lõpus on ka 30 minutit madala pulsiga aeroobset. Aga minul on küll paraku asi kinni toitumises. Ma lihtsalt ei jaksa nälgida ja nii söön aeg-ajalt rohkem kui minu maagiline piir - 1700kcal lubab. Aga selle kalorite hulga juures on nälg. Olen nüüd alates jaanuari alguses katsetanud LCHF toitumist, mis lubab, et kaloreid mõõtma ei pea. Tühja. Kui ei lugenud, hakkas kaalu juurde tulema. Loen oma 1800 kokku. Seisab. Peaks vähem sööma. Aga ei saa. Nälg on. See oli nüüd küll pigem virisemine kui nõu andmine:) Ühesõnaga, minu kogemus on see, et kui kaal seisab juba pikalt, siis tuleb paraku ikkagi toitumine üle vaadata. Aga edu!
×