Jump to content

cardo1000

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

cardo1000

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 13.08.1975

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Milline kohupiim ? -.-

    Ise olen viimane aasta tarvitanud kui võimalik selliseid tooteid, ja võimalusel maitsestamata kujul. http://www.pajumae.ee/tooted/tootevalik/ Maitsestamata jogutrile ei ole leidnud vastast. Teiste tootjate omad ei pürgi ligilähedalegi.
  2. Kerge külmetus

    Mina ei ole aastaid haige olnud, kuid olen tundnud, et nüüd nagu hakkab miskit tulema, siis just trenn on päästnud. Järgmisel päeval nagu ei oleks olnudki.
  3. Kohupiim

    Külmutatud suured mustikad.
  4. Indiaanlase jäljed rinnal

    Pingil on kate katki tõesti, kuid küünarnukikohtadelt. Kasutades pingil käterätikut on olukord paranenud, kuid mitte kadunud täielikult. Ju siis nahk on pinges ja lihaste liikumine venitab vastu pingi nahka.
  5. SKG transformation journey

    Iirimaal on suured kanarbikuväkjad, juhul kui on kohalik mesi. Üldjuhul pidavat meeallergia olema fruktoositalumatusega seotud, aga eks allergoloogid teavad paremini.
  6. Noorsportlasel (13) trenni tehes scotti pingil tekivad rinnale sellised asjad. Kooliarst arvas hoopis huvitavaid asju, perearst jäi ka nõutuks. Endale tundub, et tekib mingi rebend(lihase kasv). Valu ega ebamugavust ei ole. Kui nädal vahele jätta jäljed kaovad. On seda keegi veel täheldanud ? Jutid on naha all ja kaootilised. Eemalt vaadates meenutavad kassi küünistusi.
  7. Surisev pöial ja käe nõrkus

    Teema lõppes sellega, et 2 nädalat tagasi probleem sai läbi. Ulme teema siin ikka vahepeal toimunud, uskumatu !! Ma ei osanud arvatagi, et Delfi siia ümber kolib .....
  8. Surisev pöial ja käe nõrkus

    2 korda massaazis käinud, kaelalülis viga ei ole, pigem labakäe ja küünarvarre piirkonnas. Tundub, et ka rippumine on aidanud, sest hakkab üle minema , loodan . Suriseb vähem, pigem enam ei märkagi ja tasapisi käe suutlikkus taastub.
  9. Tere! Mure on selline, et kuu aega tagasi peale tavalist (endaarust) pooleteisttunnist jõusaalitreeningut milles sai tehtud erinevaid harjutusi sõudeergomeetrist kuni kangiharjutusteni mille käigus ei täheldanud mingisugust ülepingutust ega muid anomaaliaid istudes saunas märkasin, et pöidla ots suriseb. Täpselt nii nagu käsi suriseb kui selle ära magad, nn sipelgad jooksevad. OK jube huvitav, mõtlesin, et olen tulevane KUUSETAAT, et hakkan nüüd ilma ennustama Kõik oli nagu oli, pisut selline asi häiris. Algul häiris mõne päeva, millest sai nädalad. Surina tekkides ei täheldanud järgnevatel treeningutel erilisi probleeme. Kuna tegemist on vist netist uurimiste järgi kuuendast kaelalülist alguse saava närvikanaliga mis jookseb pöidlasse proovisin kätt pisut säästa ja mitte üle pingutada. Mõnede trennikordade järel sai selgeks, et käsi ei ole korras, vajab puhkust või kuram teab mida. Perearst ütles, et läheb üle ... ok tore kuulda aga .... sellest on möödas üle kuu aja ja tegelikkuses see käsi töötab nüüd avariireziimil. Kange ja hantleid ei saa ammu enam teha, sest tunde järgi on 50% jõust kadunud. Käsi ei valuta, koormust andes ei ole mingeid muid probleeme, kui lihtsalt käsi ei tööta. Näiteks võin tuua, et kui varem tõstsin rinnalt kangi 80 kg, siis nüüd 50 kg on probleem. Parem käsi tõstab, aga vasem ei jõua lõpuni lükata. Parem käsi tõmbab 50 kg hantlit, aga vasem jääb isegi 25 kg hätta jne . Samas sõudeergomeetrit saan teha enamvähem endiselt. loomulikult ei pinguta ma maksimumi, aga jube raske on treenida ainult kõike muud ilma, et kasutaks mõlemat kätt. On kellelgi kogemust või aimu mida tuleks ja mida mitte teha. Paras päss kah juba varsti hakkab 40 täis saama ja veterani staatust ei tahaks veel endale lubada , et käsi kaenlas ringi marssida . Põial suriseb endiselt kogu aeg, vahest ei märkagi enam, aga kui see meenub, siis tunnen ikka et suriseb, vahest rohkem vahest vähem.
×