yoel83
Kasutajad-
Content count
62 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout yoel83
-
Rank
Värske olija
-
Pildid Cutlerist 9 nädalat enne Mr. O 2008
yoel83 replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/20...008oseries1.htm video mehest siin:) -
kõrgekehakaalgi soodustab vererõhutõusu...vähemalt minul.. aga mul just on nii et koormuse all vererõhk langeb 160 pealt 135le koormustesti ajal
-
Palju Õnne
-
EC Prejuding BodyBuilding - Tjumen 2007 Flash !
yoel83 replied to Arnold's topic in Kulturism & Fitness
nii et Ott on veel vähemalt 20a tippus -
ikka õige lehmapiim....oleneb päevast üle 3 l päevas vahest:P
-
tubli Eiko(Y) seda oligi loota et kinni paneb:)
-
TEGIJATE TREENING - Andrus Murumets
yoel83 replied to joker's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
huvitav oleks teada palju selline mees sööb ja milline on tema menüü... ikkagi üle 140kg keha on vaja ju ära toita:)..... -
pikkus 194 ja kaal praegu 125-127 vahel....
-
ma nõustun Ottiga peale massazis käimist on jõunäitajad kõvasti paranenud.... samamoodi 10kg pea rinnalt juurde....aga ise käin nii kuus paar korda vahest rohkem....
-
mina teen pühap õlad+ triipseps esmasp selg +biitseps kolmap rind+triipseps reedel jalad
-
minul on nii et silmad ei seisa lihtsalt lahti ja kui magama lähen siis ei uinu aga silmi ei suuda ka lahti hoida...ja nii terve päev. aga trennis kaob see ära ja peale trenni jälle suur väsimus....
-
alustasin 18a kaal oli siis ca 100 ringis...sain mingi aeg 84 peale... nüüd 23a kaal tuli vaikselt juurde nende aastatega.... kui poole aastaga sain 13 kg juurde ja nüüd olen 114-117 vahel... pikkus 195
-
noored noorteks aga kui neid on saalis nii palju et trenni teha ei saa siis hakkab kll vaikselt üle viskama
-
Ottil on täitsa õigus! Nagu oli mainitud et ksil on sissejuhatav trenningu kava siis ei ole mõtet igapäev erinevat lihast teha. Las lihas harjub enne jõusaaliga kui hakkata niiviisi tegema See on minu arvamus asjast!!!
-
TEGIJATE TREENING - Marek Liiva: biitseps, selg
yoel83 replied to joker's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Ei päris hea video oli(Y)