Jump to content

alfred329

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

alfred329

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.05.1995

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Tervist. Probleem on suur ja ei oska enam kuskilt lahendust otsida. Seega proovin leida ka siit lahendust. Kaal on 63 kg ja pikkuseks on mul 183 cm. Ehk oskate soovitada, mida peaksin ma sööma et tuleks kehakaalu. Kas ma peaks järjepidavalt sööma. Jõusaalis hakkasin alates tänasest käima, kuid olen järjepidevalt aeroobset teinud. Allpool on kirjas minu keskmine päevane toitumine. Päevane toitumine keskmiselt: Hommikul kohuke vms , lõunal korralik praad (kartul , lihakaste , salat) ja õhtuti kuidas kunagi kas Makaronid hakkliha bolognese kastmes v friikartulid vms.
  2. Minu toitumine , tahaks hinnangut

    Tervist. Hommikul söön võileibu 3-4 vb mõni banaan vms. Lõuna ajal söön korraliku prae. Pärast kooli siis ka suurem söök veits pelmeenid vms, vahest võikud, Ja õhtul pärast trenni mingit valgurikkast toitu ja siis ka nii et kõht ikka täis saab? Kas sellest peaks piisama kui hetkekaal 83 kg 1.84 pikk , et kaalu veidikene juurde võtta?
  3. Toitumise soovitus algajale

    Palju peaks sööma pärast trenni , tean kuna aga ei tea kogust?
  4. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Toitumiskava tegemisega saan hakkama, on siin keegi kes suudaks mulle kolmepäevase kava valmis teha. Plaanis käia T,K,N jutti nagu. Kes on valmis mulle kava tegema , lisage alfred rohtla fb ja seal räägin täpsemalt.
  5. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Kükke on plaanis tegema hakkata , aga ei hakka mingeid imelike harjutusi jalgade jaoks tegema. Kui näen et on vaja siis teen , jalad normaalsed.
  6. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Olen uurinud neid treeningkavasid , mis tehakse inimese jaoks . saab osta ja mingi siuke kasjak . Et kas oleks nagu mõte sellise asja jaoks raha kulutada. Kui plaan seda järgida.?
  7. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Eesmärk on et jalad poleks liiga julmalt treenitud , teen aga mitte julmalt
  8. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Ma usun et sain probleemile juba lahenduse.
  9. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Olen mõelnud ka nende mingi publrite peale aga ei usalda siukseid asju samas.
  10. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Ega sessuhtes ma teen omamoodi seeriaid , pole mingit kindlat arvu. Esialgu teen soojenduse kui tarvis , Siis teen nii palju kui jõuan proovin alati raskemat võtta , mida teha kannatab . Ei näe nagu mõtet muidu. Olen kuulnud ka et kohupiim pidi hea olema. Et üks kasutas seda varianti toitumisena. Ehk tuleks mingi sokolaadike enne trenni siis süüa. Ma söön nii nagu mahub , kui kõht tühi kohe pugin sisse midagi . mul juu ainevahetus kiire seega eriti vahet pole.
  11. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Rinnalt surumine -> Lendamine -> Lõuatõmbed nii palju kui jaksan -> Viimasel ajal Jõutõmbe ka kavasse sisse visanud , siis see harjutus , Biitseps ja triitseps ja siis kõhulihased
  12. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    No mingi päevake vast on siuke valusam siis juba harjub , kuid siiski valus kui midagi teha. Ega ma mingeid nii harjutusi ei oskagi nimetada , teen seda mida näinud olen , ja vaatan mis on hea ja raske teha , mis nagu oleks kasulik. Teen harjutusi võimete piires.
  13. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Trenn kestab vähemalt 1-2h Põhiline rõhk on hetkel ülakehal . Võrkpall on nagu ikka , kalorite põletamise jaoks pisut, Teen erinevaid kõhulihase harjutusi viimasel ajal proovin oma kõhulihaseid rohkem esile saada.
  14. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    Kus kurat mina seda tean palju mul seda vaja ? mingit lk äkki?
  15. Ei saa aru, miks ei teki lihasmassi

    hommikuti söön mõned võileivad , lõuna ajal soe toit. enne trenni 1h 3-4 võileiba , muna vms ja pärast trenni 2h söön korralikult kõhu jälle täis
×