Jump to content

hakkab looma

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

hakkab looma

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 06.12.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. SKG transformation journey

    Hey SKG, Olen ka ajapikku/ jõudumööda siin Rogani podcasti kuulanud. Jõudnud järjest lugedes # 320 kanti ja nüüd vist on hakanud reklaam mõjuma =} Anyways mõtlesin, et ehk oled katsetanud mõnda onnit toodet ja oskad omapoolset arvamust anda. Alfabrain näiteks, või ka shroomtech sport? Käisin viimati tihedamalt fitnessi foorumites ~aasta tagasi ja tahtisn öelda, et sa oled ikka kõvasti liha juurde kasvatanud. Tore vaadata sellist arengut. Edu edaspidiseks ja, et ikka särgid aina kitsamaks jääksid.
  2. Kaal ja treening

    Üldiselt silma, kõrva või mõne muu tunnetusliku meele järgi enamus inimesi ei suuda sissesöödavat energiakogust hinnata. Kaalulangetamiseks on vaja defitsiiti ja kui sa ei tea täpselt palju "tangid", siis on ka keeruline püsivat negatiivset kaloraasi hoida. Soovitaks märkida üles kogu tarbitav toitainete hulk. Sisesta need http://tap.nutridata.ee/ Võta näiteks päevaseks piiriks 1900-2000 kcal (huupi pakutud, kuna ma ei tea kui aktiivne su päev on) ja hoia seda nädal aega. Peale kaalu võrdlemist, võid teha järeldused kuhupoole toidust saadud energiapiiri liigutada. Hea oleks kui nädalaga langeks pool kilo. 7 lisakilo tähendab -49000 kcal ja hoides päevast defitsiiti 500kcal kulub 98 päeva, tempoks -0,5kg nädalas. Muud maagiat seal polegi. Kui pead kavast kinni oled juba enne suve neist seitsmest kilost lahti saanud. Soovin Sulle edu ja järjepidevust.
  3. Kudi blogi

    Majoneesi sõber pole kunagi olnud. Hapukoort kasutasin, aga agressiivsemal kaalulangetusperioodil jätsin ka selle menüüst välja. Paraku pruuni riisi või tatart kuivalt sisse ajada muutub pikapeale ebameeldivaks. Mingi aeg leidsin maitsestamata jogurti abimeheks, aga see on jällegi suhteliselt kallis. Avastasin keefiri tegevat ära põhimõtteliselt sama töö- õlitab nii tatra, riisi kui ka salati(tomat,kurk,paprika jne) allaminekut. Hää, odav ja palju saab. Mai oska öelda kuidas ta teiste maitsemeelele mõjub, a mulle sobib. Jõudu tööle!
  4. jooksmine jõusaalipäeval

    Ei soovitaks nii kõrge pulsiga joosta. Ehita korralik vundament alla pulsisagedusel alla 140, esialgu võib see küll tähendada pigem kiirkõndi kui jooksmist, aga küll keha harjub ja saad juba varsti tempot tõsta. Aeroobse treeningu põhitalaks oleks madalatel pööretel pumba löögisagedus. Võta trenni eesmärgiks mitte distants vaid neela ego alla ja ära ületa näiteks 145.
×