Jump to content

betsu

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

betsu

  • Tase
    Algaja
  1. KMI

    Peab ennast kokku võtma jah Liikumine on vist korras, aga ilmselt toitumise taga asi seisabki...
  2. KMI

    Just! Ise arvasin sama. Aga selle kohupiima möksi ma avastasin nüüd hiljuti. Kakaoga ei ole proovinud, aga võtab isu ära küll! Aga kui kodus ei ole ja mingid magustoidud või saiakesed nina alla satuvad, siis ikka ei suuda ei öelda.
  3. KMI

    Eile mõtlesin toitumis- ja treenigkava peale. On need üldse minusugustele? Ja kaloraaži ma pole kunagi jälginud.
  4. KMI

    Menüü kindlasti paigas ei ole. Ma olen täiesti tumba trenni ja toitumise koha pealt.
  5. KMI

    Häirib küll. Arst ütles alguses KMI ning et olen ülekaaluline. Peale seda ütles rasva%, mis pidi väga hea olema. Hiljem hakkasin mõtlema, et mis värk on, et rasva% norm, aga KMI järgi ülekaal. Umbes pooleteise kuni kahe aastaga läks kaal 57 pealt 74-75 peale, siis tuli mõistus pähe ja läksin märtsi kuust trenni. Praegune kaal on 65 ringis, läheks ehk veel alla, AGA ma söön iga päev koogikesi või midagi muud magusat. Ei suuda loobuda!
  6. KMI

    http://www.snap.ee/user/betsu/album/betsu Pildid saab hoopis siit. Parool: tere
  7. KMI

    Varem postitatud lingi järgi (http://www.builtlean.com/wp-content/uploads/2012/09/body-fat-percentage-women.jpg) on pigem 25-30%. Pildid: http://www.snap.ee/user/betsu/album/betsu?oid=3663426#DSCF2090 http://www.snap.ee/user/betsu/album/betsu?oid=3663426#DSCF2089 Parool: tere Pekki ikka veel jagub, aga isegi kui mul rasva% langeb, siis on lihas kasvanud ning kaal jääb enam-vähem samaks.
  8. KMI

    Mul on olnud kaks mõõtmist. Mõlemad on tehtud hiljuti. Esimene: kaal - 65,1rasva % kokku 20,3lihas kokku (kg) 49,2füüsise tüüp - standartne-treenitud - suur LM, standartne R%luumass (kg) 2,6fistseraal rasv 1vesi% 59,5metab. tase (kcal) ~1591biol. vanus 12Teine: kaal - 64,1, KMI 25,4 - ülekaalulinerasvkoe % 20,5%rasvkoe mass (kg) 13,1kgkehaehitus - normosteeniline
  9. KMI

    Minu jaoks pole KMI kunagi tähtsust omanud, aga nüüd käisin arsti juures, sain kaasa ka paberid ja mitmes kohas kirjutab, et KMI ikka liiga kõrge ja kerge ülekaal.
  10. KMI

    Mõtlesin, et enne märtsi kuud oli trenni tegemine aastaid 0.
  11. KMI

    Pikkus - 160, vanus - 18. Trennis olen käinud vahelduva eduga alates märtsist. Märts, aprill, mai sai korralikult trenni tehtud. Suvi jäi vahele, kuid ei passinud kodus teleka taga ning nüüd olen septembrist trennis tagasi. Enne seda oli trenni tegemine aastaid 0. Hetkel olen käinud nädalas 3-6x. Käin enamasti Bodypumpis, harva teistes rühmatreeningutes ja jõusaalis.
  12. KMI

    Tere! Vabandan ette ära, kuna mõnele võib tunduda lolli küsimusena Minu KMI on 25,4 ehk siis olen ülekaalus. Olen käinud mõõtmas rasvaprotsenti, kaalu ja lihasmassi. Rasvaprotsent 20.3, kaal 65,2 ja lihasmass 49,2. Kas mu eesmärk peaks olema endiselt kaalust alla saamine? Kui jah, siis mis võiks olla rasvaprotsent?
×