Jump to content

Loot

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Loot

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 24.08.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Ei, pigem ongi küsimus, et millises järjekorras, mis kategooriad. Ehk siis , ega pole veel mingit orienteeruvat ajakava.
  2. Selline küsimus, et kas konkreetsemat ajakava ei ole oodata või on juba kuskil? Kui see, et registeerimine ja kaalumine kell 11.00 ja võistlused algavad kell 15.00?
  3. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kusjuures, mäletan isegi aastaid tagasi, kui esimesel semstril ülikoolis, Keemia aluste loengus Hr.Burk laul istudes sel teemal rääkis. Toetan su argumenti, et inimesed enamasti ei teadvusta endale, et nn "keemia" on kõikjal meie ümber, mitte ainult inimese poolt fabritseeritud ühendid. NB! Burk' loengut tol aastal alustas 300~ üliõpilast , aine läbis minu mäletamist mööda veidi üle 100
  4. Asjalik ja konkreetne vastus. Tõesti, suured tänud sulle !
  5. Tänud info eest, seda arvasin isegi. Vormi hindan ise heaks aga alati tuleb tahta teha asju veel paremini. Kerge küsimus veel. Süsivesikute tarbimise ja ajastuse kohta. Kui olen peaaegu rahul oma rasvaprotsendiga. Kas siis, et hoida lihasmassi ja rasvaprotsenti stabiilsena, jätkan tarbimast kompleks süsivesikuid hommikul ning siis peale trenni ( õhtul 7 ajal) annan natuke veel kiiret peale, a'la 80~100g banaani. Et lihas taastuks ilusti. Tänud.
  6. Tere! Asun kohe asja juurde. Valmistun 12.okt EMV (Meeste physique kategooriaks) ning küsimus on selline, et kui kaloraaz on 5~10% miinuses kuid valku tarbin ikka keskmiselt 2g 1kg kehakaalu kohta. Kas piisava valgu tarbimise korral võib keha ikka minna lihase kallale, sv defitsiidi ja kaloraazi defitsiidi töttu? Ette tänades, Ats.
×