Jump to content

margot

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

margot

  • Tase
    Vaatleja
  1. Õnneks ei ole sääreluu juurest katsudes valus ja loodetavasti on siiski tegemist liiga vähese venitusega pärast treeningut. Aga aitäh teile sellegipoolest, Marek ja kodanik
  2. Küsimus oleks selline, et kas keegi oskab öelda, millest võib olla tingitud säärevalu. Eriti tekib see pärast pikaajalist jalutamist, jooksmist, treeningut ning õhtul tunned, kuidas mõlema jala sääred valutavad. Olen ise 21-aastane neiu ja teen trenni vähemalt 4 korda nädalas. Kas säärevalu võib olla tingitud vähesest venitusest pärast treeningut? Või võib olla siin mõni muu põhjus?
  3. Süüa või mitte süüa

    Tihtipeale on aga nii, et peale hommikusööki söön töö juures lõunal korraliku prae, seejärel paar tundi enne trenni ühe õuna. Trenn lõpeb umbes kell 18:30 ning pärast seda koju jõudes on kõht nii tühi, et tahaks kõike süüa. Ärga nüüd arvake, et ma mingi suur õgard ka olen. Arvan, et kaal on mul normis 57 kg, kuigi enne trenni kaalusin 54. Nagu te vist teate, siis shapingus mõõdetakse. Kuna olen aga 3 kg juurde võtnud, siis shapingutreener mind enam mõõta ei taha. Ütleb lihtsalt, et niikuii on kõik ümbermõõdud suurenenud. Samas lihas ongi ju raskem!
  4. Süüa või mitte süüa

    Tegelen 5 korda nädalas spordiga. 2 korda shapingus, 2 korda aeroobikas ja 1 kord jooksmas. Mind huvitab aga kõige rohkem see, kas pärast trenni peaks sööma või mitte? Shapingutreener loeb rangelt sõnad peale, et 5 tundi enne ja pärast trenni ei tohi süüa loomset valku ja piimatooteid. 3 tundi pärast trenni ei tohi aga vahepeal mitte midagi süüa. Pärast seda võiks ära süüa ühe õuna. Ja see on ka kõik. Samas aeroobikatreener räägib, et pärast trenni võib kõike süüa. Keda uskuda?
×