Jump to content

Genuine

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Genuine

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 21.06.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Ragisevad liigesed

    Tere. Viimasest postitusest palju aastaid möödas. Ennast kimbutab sama mure, kõik kohad raksuvad. Kas on olnud kellelgi glükosamiinist + omega 3-st näiteks abi või mõnest muust ?
  2. Hemorroidid

    Tänud, siiski loodaks saada kogemusi sportlastelt..
  3. Hemorroidid

    See on ikka liiga hull praegu Aga.. kuidas hiljem sellest hoiduda ? Ma millegipärast kardan, et nüüd hakkavad veel lihtsamalt tulema..
  4. Hemorroidid

    Kasutasin otsingut ning imekombel ei leidnud siit foorumist midagi sellega seonduvat, kuigi ajakirjandusest lugedes esineb seda probleemi väga väga paljudel inimestel. Endal tekis nimelt pärast kükitrenni. Suur punn on üleval ning väga valus ja ebamugav. On kellelgi kogemusi, kuidas ravida jne ? Ostsin mingisugust kreemi, mille nimi on Mastu, kuid kolme päeva jooksul ei ole muutusi tunda. Või peaks kohe organiseerima opi järjekorda ? Opist taastumine pidi olema samuti väga vaevaline, kuni 1 kuu ning ei välistata, et ei teki uuesti.
  5. Kõrge vererõhk

    5ndal minutil oli vererõhk 150/70 umbes. Kõik oleneb sellest, kui palju oled liigutanud enne koormustesti. Kui tuled nö. otse voodist ja lihased kanged jne, siis läheb vererõhk väga kõrgeks. Käisin ~2 kuud tagasi ka koormustestil, seal oli koormusel max vererõhk üldse 180/60, aga umbes 2-3 tundi enne testi kõndisin umbes 2 km. Ilmselt see mõjus siis nii palju. Kindlasti mõjub ka mõtlemine ja närvid. Mul läheb arsti juures ka tavaliselt rõhk üles, kuigi seekord oli enne testi 125/60. Rohkem olen aeroobset trenni teinud, muud ei ole midagi. Enne augustit ei käinud otseselt jooksmas vist 3-4 aastat. Nüüd paari paari kuuga tuleb ~300km kokku. Nädalalõpus pannakse 24 tunniks mõõtja peale ja siis konsultatsioon, ehk oskavad öelda siis täpsemalt, mida ja kuidas teha, et seis paremaks läheks. Ise arvan seda, et kõige mõistlikum oleks käia veel hiljem spordiarsti juures, ilmselt on nemad rohkem kokku puutunud selliste asjadega ja soovitavad, millise treeninguga jätkata, et seisud paremaks läheksid.
  6. Kõrge vererõhk

    Minu koormustest 30 okt. oli kõndimine, mitte rattasõit. 9 minutit kestis, viimased 2 minutit jooksin. Pulss oli testi lõpus 164. Taastumisel oli viiendal minutil pulss 95. Juulis tegin koormustesti, oli pulss 174 7-ndal minutil juba ja 5 minutit pärast testi oli pulss 115. Praegu söön pool tabletti nebileti iga hommik. Natuke üle kuu aja söönud. Testi tulemuseks oli 230W, 15 MET (oleks vabalt jõudnud veel joosta, aga ilmselt arstid kartsid, et vererõhk läheb liiga kõrgeks ja katkestasid). Juulis oli 220W ja 13,4 MET. Eile jooksin 2h20min 17 km, keskmine pulss 120 ja max pulss 136.
  7. Kõrge vererõhk

    Kuidas taastumine oli koormustestil ? Tablette ei kirjutatud välja ? Mul on samad kogemused ja pool aastat tagasi öeldi, et on vasaku vatsakese suurenemine. Kirjutati välja tabletid ja olen teinud mõõdukalt trenni(aeroobset). Pulsi tõus ja taastumine oli viimasel koormustestil märgatavalt paranenud. Vererõhu tõus oli aga samuti ikka natukene kõrge. Ei teagi, kuidas seda veel saaks alla. Rahulolekus probleeme pole..
  8. Kõrge vererõhk

    Koormustestil siis ei osatud öelda midagi, mis võib olla?
  9. Südamelihase paksenemine

    On kellelgi veel kogemusi hüpertroofiaga ? Kuidas ravisite, millist sporti tegite, kui kiiresti seis paranes jne ?
  10. Kõrge vererõhk

    Juuli alguses käisin koormustestil, oli vererõhk testi lõpus 225/10 ja kestis 7 minutit ning lõpetati kõrge vererõhu ja väsimuse tõttu. Koormustaluvus keskmine, taastumine aeglustunud. Eile sai uuesti käidud testil, kestis 11 minutit ja lõpetati ealise maksimaalse pulsi saavutamise tõttu. Max vererõhk oli 180/70. Alumine oli koguaeg 60-70, ülemine hakkas testi lõpus vaikselt alanema. Koormustaluvus hea, vererõhu tõus koormusele adekvaatne, pulsi tõus adekvaatne. Ainus asi mis öeldi oli see, et vererõhk oli enne ja pärast testi natukene kõrge. Enne testi mõõdeti 145/70, aga ma tean, et asi on närvides, sest rahulolekus kodus on alati alla 130 ülemine. Kuu aega korralikult jooksmas käinud ja liigutanud ning nädal aega söömud Betaloc-i. Jooksmas käin, siis üritan joosta umbes 135 l/min pulsiga. Alguses oli see rohkem kõndimine, nüüd saan sörkida tund aega sellise pulsiga tasasel teel, ilma et peaksin vahel kõndima. Kui on aga mägine tee, siis peab vahel hoogu maha võtma, kui ei taha pulssi üles lasta.
  11. Kõrge vererõhk

    Koormusega läheb ikka liiga kõrgeks. Panin uue kardioloogi aja ja ilmselt peale seda ka spordiarstile. Väga loodan,et saab aeroobse trenni ja mõne ravikuuriga korda tagasi. Närvidele on see asi ikka väga laastavalt mõjunud. :/
  12. Kõrge vererõhk

    Praegu rahulolekus mõõtsin:124/62 ja pulss 65. Mis võib olla diastoolse madala rõhu põhjuseks? Kas see võib olla ka tingitud sellest vasaku vatsakese ülekoormusest? See on koguaeg 50-70 vahel. 50 vist liiga madal juba? Samas ülemine normis koguaeg. Edit: käisin jooksmas 6,5 km,1t ja 2 min, keskmine pulss 127. Üsna mägine tee, vahel kõndisin sest ei tahtnud pulssi üle 145 lasta. 15 minutit hiljem mõõtsin vererõhku: 122/66 ja pulss 75.
  13. Kõrge vererõhk

    Alumine oli siiski 10 lõpuks,mitte 100. See oli viimasel hetkel testis. Enesetundel polnud väga midagi viga,vb väike väsimus tuli..
  14. Kõrge vererõhk

    Betaloc... aga pole võtnud neid. Kardioloog ei rääkinud koormuse kohta midagi,et mis või kuidas. Ei soovitanud midagi rasket tõsta ainult. Koormustesti lõpus oli vererõhk 225/10
  15. Kõrge vererõhk

    Kas sellist tabletiravi on ka olemas,mis kestaks näiteks pool aastat või aasta? Või ongi ainuke variant eluaegsed ravimid? Tean,et sellise küsimusega peaksin arsti poole pöörduma aga ehk on kellelgi siin kogemusi..
×