Jump to content

iluspoiss

Kasutajad
  • Sisu loend

    66
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

iluspoiss

  • Tase
    Värske olija
  1. paide 2 lamades surumise meitri võistlused

    jah JRX, kohe näha et sa pole jõusaalimees. Seda jääb kindlasti väheks. Mine arene kohe mitu aastat veel. Aga tore, et julgesid oma tulemuse siin välja tuua. ma ei või lihtsalt
  2. vend vähk. Ma arvan et need sinu salvokelgu kommentaarid olid liiga kohatud ja lapsikud. Eesti kulturismi tipud vaidlevad siin üliolulistel teemadel ja sina räägid salvo kelgust. Nõme ju.
  3. Kõige seksikam mees Eestis???

    ega musklid koledat meest seksikaks ei muuda. Seksikas mees on ilus, armas, nunnu, tark, omapärane ja mõõdukalt lihastes.
  4. Pidu.

    oleneb mis moodi täpselt sa pralletad. Kui ikka 24 h järjest joomine ja peaparandamine vaheldumisi, siis loomulikult kaotad lihast. Aga paar õllet ja mõned tibid pole mingi näitaja (siberi teema)
  5. Mis klubides käite?

    Pattaya või siis Atlantis.
  6. superman

    Poiss teeb kodus salatrenni....kindel lax
  7. Spordimehed jõusaalis

    Kirsipuu teeb kindlasti jõusaali..jalgu ja selga ma pakun. Sprinteritele on ju jõudu vaja. Samas ülakeha lihasmass on jalgratturile koormaks ja selle arendamist nad ilmselt väldivad.
  8. Kas tasuks proovida?

    Kui pikk sa oled ja palju kaalud?
  9. nii et Marekit enam amatööride võistlustel ei näe..
  10. Käte haardeulatus

    pikkus 185 haare 215
  11. Ott vs. Kalmus

    Kalmus on meie Shwartz (H) aga mida sisuliselt tähendab elukutseline??? Kas seal on doping lubatud? Mis erinevus on elukutseliste ja amatööride vahel?? Sorry, kui olid lollid küsimused.
  12. 13x85 kg

    ja anna siis meile ka teada kui tulemuse kätte saad!
  13. õlg

    vali raskus lähtuvalt oma nõrgema õla tugevusest. st. kui üks õlg vajub ära, siis tuleb raskust langetada, kuni ei vaju enam. Niimoodi jõuab nõrgem pool tugevamale järgi ...või siis tugevam ei lähe nõrgemalt eest ära. Võta kuidas tahad
  14. kysimus

    IRW, poleks uskunud, et OldMan nii madalale võib laskuda, et hakkab tähenärimisega tegelema. Aga eks geniaalsusest hullumeelsuseni on vaid üks pisike samm. Tundub, et oled selle astunud!
  15. Kui Kiire on teie ainevahetus?

    tihedamini kui korra päevas ei näe küll vajadust. VA siis kui pask lahti vms aga ainevahetus mul ülikiire.... ja teema on rõve tegelt
×