Jump to content

janarL

Kasutajad
  • Sisu loend

    64
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

21 Natuke juba nagu teab midagi

janarL

  • Tase
    Värske olija
  1. ma kükkin suht enda keharaskusega... max 80 kg
  2. Vabandan, aga kui ma 68kg kaalun, mitme kg pean ma kükkima
  3. Kodune trenn

    Mu kaasa teeb trenni hommikuti koos Egle ja kanal 11 http://kanal11.ee/saated/Trennispikker?view=trailer
  4. Vend Vähk Peab liikuma!

    Rene sa ka veel põkimaks läinud
  5. Nõustun 100 % Riinaga Pepu peab olema ümar
  6. Merlini -40kg.

    Loodame, et siis õnnestub. Kuna minul ei oleks võimalik nii palju teha/käia. Ma teen nädalas 3x jõusaali ja 1-2x aeroobet ujumine/jooksmine. Kuna öösel töötan siis päevast üritan näpistada seda aega. Mul hetkel ka mõned jooksud registreeritud. Mais heategevusjooks Rakveres 5km Juunis 10 km Laekvere-Simuna Rahvajooks Juulis 15km Võsu südasuve maraton 15km August 10 km Rakvere Ööjooks 10 km September veel mõtlen, kas lähen SEB sügisjooksule 10 km Minu maikuu trenni eesmärgid: * 5x nädalas vähemalt jõusaali * Iga päev vähemalt tund jalutamist/kiirkõndi * 2x nädalas vähemalt ujumist * Harjutan jooksmist edasi, seda aga vaikselt ja mõistlikult Ei tundu ju hull??? No vaatame. Jõusaali külastan hommikuti, ujun/kõnnin/jooksen siis kui saan kooli kõrvalt.
  7. Jõusaali harjutused

    Miks sa kõike lihasgruppe ei treeni? Fintness.ee lehel on must riba, kus kirjas Tööriistad ja seal edasi Treeningkavad. Midagi müstilist ei olegi. Vaata sealt.
  8. Ansjuu- blogi

    kuhu kadunud?
  9. Merlini -40kg.

    Ei ole hullu midagi. Ei olegi hea,et kaal liiga kiiresti langeks, muidu hakkab minema lihaste arvelt. Tubli oled, vaikselt sõuad, kaugele jõuad
  10. Merlini -40kg.

    Tubli oled, kiitused! Kahjuks foorumis üks neiu leidis rohkem vabandusi, kui asi oli väärt. Oled talle suureks eeskujuks kindlasti. Sügav kummardus ja edu jätkamises
  11. Ansjuu- blogi

    Olen lugenud veel, et nii mõnelgi üks pool rohkem arenenud, kui teine.. Mul endal parema käe biitseps rohkem arenenud, kui vasakul. Parem käsi tugevam ka.
  12. Nagu näha, sul see üritamiseks jääbki, kui sa ennast kokku ei võta. Ise käin öösel tööl ja leian ka päeval aega jõusaalis käimiseks. Ei ole lihtne tööl üleval olla ja päeval kell 12 ülesse saada, et kella 14 trenni saada. Ühel päeval on uni lühike, teisel päeval puhkan kenasti ennast välja ja söön korralikult.
  13. Mis piirkonnas paikned? Vaatan, et naisterahvstel on üksi trennis käia raske. Rakvere jõusaalis on tihti nädala käivad ja kõik, rohkem ei näe neid. Kavad paistavad kõik olemas olema aga seda motivatsiooni on puudu.
  14. Ansjuu- blogi

    Tere! Mina isiklikult teen kohupiimaga smuutit. Kohupiim, hunnik puuvilju, keefir/ piima ja siis plendrisse. Siis kaob see kohupiima maitse ära. Mul oli ka vahepeal blokk peal kohupiimal. Hakkasin smuutisid tegema ja asi hetkel edeneb. Võid proovida veel kohupiim, vilma kakaopulber ja siis keefir/ piim Siia võid lisada mett natuke ka magustuseks. Proovi esialgu väiksemate kogustega. Vbolla ei maitse. Kanaga ma tegin ka pausi vahepeal. Sõin vahelduseks siis seafileed, harvemini maksa. Hetkel suudan jälle kana süüa.
×