Jump to content

polarbear

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

polarbear

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.07.1979

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. alatoitumisest väljatulek

    Mina ka aastaid võitlesin just halva enesetundega, mis taoline situatsioon tekitas. Kaal oli pisut kõrgem kui heaks enesetundeks vaja, trennis käisin ka, aga energiat ei olnud, koguaeg olid gaasid ja kaal ei langenud või kui soomahoogude vahepeal langeski, siis ei püsinud. Aga sain lahti just siis kui otsustasin süsivesikud teadlikult välja jätta toidusedelist, eriti sai ja leib, jogurtid, puuviljad jne. Läksin nn juustudieedile, rasvaprotsenti ka ei jälginud. Liha mulle lihtsalt ei maitse, aga rasvavaesed singid, fileed salatiga olid ka menüüs. Nii või naa on meie tavapärases toidus nii palju süsivesikuid, et ei pea eraldi jälgima, et saaks vajaliku koguse kätte. Täpselt iga suutäit ju ka ei jälginud, ikka käid külas ja väljas ja sööd koos teiste inimestega. Ja selle tõuke andis tegelt veregrupidieedi raamat, sest sealt avastasin, et minu veregrupi järgi ei tohiks ma nisu tarbida ja nisutooted olid just need, mis mul veresuhkru pärast halva enesetunde tekitasid. Nüüd on mitu aastat kaal püsinud, enesetunne hea, tean täpselt mida pean sööma enesetunde saamiseks. Loomulikult ma ei ole nii range, aga tean, mida pean enese puhul tegema eesmärgi saavutamiseks.
  2. Uus lemoni maitsega fat burner

    Täpselt minu mõte, et kui trenni teha ja korralikult süüa, siis pole sellel joogil suurt mõtet. Aga targad räägivad, et pool pudelit tuleks juua enne trenni, teine pool segada ära veega ja juua trenni ajal.
  3. Mure treeningute ja toitumisega.

    Kui hommikul tühja kõhuga nt mitte rohkem kui 30 min aeroobset teha ei hakka mitte kohe rasvapõletus? Samuti kui nt lõunaks söödud toit ära kulutatud, siis peaks õhtuse aeroobse puhul ka kohe rasvapõletus tööle hakkama. Seega ei pea 1h jooksma, vaid piisab tühja kõhuga trenni minemisest ja 30 min joosta. Mina isiklikult ei suudagi 1h järjest rutiinset aeroobset teha ja samas ei taha hommikul tühja kõhuga trenni ka teha, terveks päevaks peavalu garanteeritud. Seega selline õhtune variant vist peaks toimima?
  4. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    Jah ja mina omalt poolt küsiks, et kas naisterahvale, kes lihasmassi kasvatada ei taha, vaid lihtsalt tervislikult toituda sobib seesama sojajahu valguallikana? Kui on ka teada, et kaalu alandamiseks 2g valgu iga keha kg kohta vaja on, kas siis soja valk võiks siia sobida, ikka naisterahvale ...
  5. Aeroobne nädal täiskäiguga!!!

    Omleti kujul, natukese oliiviõliga.
  6. Ikka ja jälle se toitumine ja..

    Jubedalt sarnane minule aastaid tagasi. Milles mina siin loos kinnitust saan on see, et sai tekitab sõltuvust. Ja tõesti, radikaalsed muutused on parimad: unustasin üldse igasugused saia-leiatooted enda jaoks ära, veensin end, et mul on saia ja teiste nisutoodete mittetaluvus. Ja mis siis juhtus, see et enesetunne on super ja muid toiduaineid ma ei ahmi niiviisi. Ma söön ikka nagu normaalne inimene ja imelik, et shokolaad või kommid, mida ikka vahel luban omale sellist asja ei tekita. Ühesõnaga kui mõõdukalt asja võtta ei saa, siis jäta enda jaoks kõige suuremat sõltuvust tekitavad asjad toidusedelist välja, täisteraleiva võid aint sisse jätta, üks viil hommikusöögiks!
  7. Kaalulangetus + trenn

    Ma olen ka seda veregrupi järgi toitumist suht omaks võtnud, sest selle järgi ei sobi mulle nisutooted ja tõepoolest on need mu halva enesetunde põhiliseks allikaks olnud. Ma võin küll süüa piimatooteid ja seepärast kohupiim mu suur abimees, aga sulle soovitaks sojatooteid siis, neid igasuguseid poes kuhjaga. Aga hommikuti söö korralikult kõht täis. rukkileiba või kaerahelbeputru, banaani. Ja lõunaaeg vaata, et saad nt kala või kalkunit või kana kui see sulle sobib, taine loomaliha on ka hea + köögiviljad. Õhtuks jäta rasvavaesed sojatooted ja natuke köögivilju. Vahepeal võta mõni täisteravõileib tuunikalaga (mis on ka üks väga hea valguallikas) ja puuvilju.
  8. Naistele

    1) soendus: 2,5+2,5 jalad: 5+5 rind: 2,5+2,5 selg: 5+5 triits: 2,5+2,5 ja 3-ne hantel biits: 2,5+2,5 väljaasted: 5+5+kang õlg: 1-sed hantlid kõht: ilma raskuseta 2) Üldiselt enamvähem sama, üritan pigem harjutuste sooritusi õigesti teha. Olenevat kavast olen ajapikku aina juurde lisand raskusi. 3) Paar aastat juba, vahepeal on olnud mõnekuiseid pause. 4) Paistab, et lihastoonus tuleb ruttu, hea enesetunne samuti.
  9. soovitust

    Aga seal klubis on ju esifitnessist Kadri Kuusik, ta kindlasti aitab ka ju?
  10. nüüd siis ongi käes

    Hea kuulda mee kohta, ma olen ammu suhkru tarvitamise ära lõpetanud, aga kui varem jõin teed ja kohvi ilma, siis nüüd mõlemat meega, arvasin et teen magusaga liiga omale.. Ja igast muud maiused meega siis edaspidi
  11. Mida arvate??

    Need GNLD asjad on ikka palju kallimad ka kui robocopist ostes, ja tõesti ei ole usaldusväärsed, neid asju kiidavad aint müüjad ise ...
  12. Äkki kellegil omad soovitused-retseptid pühade ajal söömiseks? Näiteks mõtlesin ise kalkuni rinnalihast midagi teha, aga ehk kellegil mingi hea marinaad vm soovitada?
  13. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    Aga kuidas tegelikult sojatooded valguallikana mõjuvad? Nt on ühed soojatooded, mida keedetakse vees ja seejärel praetakse, hautatakse jne järgmise sisaldusega 45g valk, 2g rasv ja süsivesikud 20g. Ühest foorumist lugesin, et soja tõstab östrogeenitasemeid, aga nt naistele päevase valguvajaduse katmiseks?
  14. uus üritaja

    Mu emal on ka süda haige ja peale selle on ta lesk ka veel, ja 4 last üles kasvatanud praktiliselt üksi. Ta pole ideaalkaalus, aga iialgi ei ole tal igav ja kunagi ei tunne ta end pahasti ega nurise vaid tegutseb. Aga kuna see on fitness portaal, siis tema trenn saab alguse ikkagi toitumisest, see on kõige alus, nii enesetunde kui parema vormi. Ja iga hommiku ta võimleb, teeb ikka konkreetseid lihasharjutusi, siis käib külma du?i all. Mitu korda nädalas käib ujumas, ujub ikka nii 1h järjest. Ja mitu korda nädalas võtab koos koeraga 2 tunniseid matku ette talvel, suvel aga mässab aias. Kuna sina aga tahad kodust välja saada, siis soovitan sul ka koer võtta, sest ta konkreetselt palub end pikale matkale viimist, või mine joogasse, joogas pingutad end täpselt niipalju kui tervis lubab ja oled ka omasuguste seltskonnas. Aegu ja hindu vaata www.jooga.ee Soovitan minna budismikeskusesse või myyri.ee-sse hatha joogasse.
  15. Silk soymilk

    Ja muide - müüb veel jube professionaalselt ka oma toodet, kasutab selleks sõnavara nagu OINAS jne Äkki leiad endale mingi muu foorumine, mida läbustada?
×