Jump to content

daggywaggy

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

daggywaggy

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.09.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kreatiin

    Väga hea oli viimane link ja Sarge tänan soovituse eest aga ma lihtsalt ei usu laadimisse, ning kuna mu tööpäev algab 6 ja lõppeb ca 5 siis laadimisega tegelemine oleks minu jaoks suht tülikas, nüüd aga tean mida teha, eks ole tulemused pärast näha. Tänud kõigile kes vastasid, lootsin selle nädala reedeks selgusele saada, aga juba praegult on enda jaoks pilt selge
  2. Kreatiin

    Treeningu ja kehakaalu pealt olen oma vastused saanud. Kreatiini suhtes teen siis plaani 5g 28 päeva (või peaks olema kasutamise kuur pikem?) ja siis paus 4 nädalat ja uuesti samamoodi. Aga millal oleks parem võta kas enne või peale trenni? Ja nagu olen aru saanud siis trennist vabal päeval peab ka võtma??
  3. Kreatiin

    Asi nimelt selles, sooviksin hakata kasutama kreatiini jõu ja ka lihaste kasvatamise eesmärgil. Kuidas seda teha, selles pole veel kindel. Laadimisperiood ma väga ei usu, sest kui väidetavalt kreatiin toimib sama hästi ilma laadimis perioodita siis miks ülepingutada? Laadimisega kreatiini võtmise kohta on isegi purgil ilusti kirjas kuidas. 20 g viis korda päevas, 5-6 nädalat ülalpidamisfaasi, 5-10 grammi ja siis 2-4 nädalat ilma ja siis otsast peale. Samas natuke netis ringi tuhnides olen leidnud artikleid kus mainitakse, et tulemused on samad vaid 5 grammi päevas. Seda viimast ma sooviksin proovida, aga kui kaua seda teha tuleb, sellest pole juttu, jääb mulje nagu peaks 5 grammi päevas võtma jäämagi. Äkki on keegi targem kes seda seletada suudaks? Teine mure, seoses tööga olen ma 3 nädalat tööl, 1 nädala kodus. Töö nädalatel on mu tavaline treening aeg 18- 21:00'ni. kodus olles ei ole mul lihtsalt aega saali minna. Muretsesin sinna hantlid, et midagigi sel nädalal teha saaks, et kasvõi vormi hoida. Aga kodus trenni tegemine on suht koht piiratud ettevõtmine minu jaoks. Kas selline treenimine üldse oleks mõeldav? Kolmas mure on seoses mu enda sooviga, pikkust on mul eluaeg vähe olnud, vaid 165 cm pikk, kunagi kui 19 aastasena alustasin olin vaid 55 kg, sellest suutsin saada lõpuks 65. Kui vaadata kehamassi indeksit siis olin ma ideaal kaalus. Nüüd kui alustasin aasta tagasi oma treeningutega algas kõik 67 kg, kui esimest korda kaalule astusin. esimese poole aastaga kukkusin tagasi 65 kg peale ja siis hakkas kaal tõusma kuni 70 kg peale. Põhimõteliselt olen siis ülekaalus, Samas ei saa minu arvates kehamassi indeksit rakendata selle harrastuse suhtes, sest kehamassi indeksi järgi on Hr. Kiivikas ka ülekaalus... Minu isiklik soov oleks viia kehakaal 80 kg peale (see saab olema päris raske üritus), peale seda pühendaks treeningud kiirusele, võhmale ja jõule. Aga mis on normaalne kaal jõusaali inimesele? mis muresid võib tekkida pea 10 kg'se kaalu tõusuga kui olen nii lühike? Loodan ja ootan häid vastuseid ja huvitavaid soovitusi. Üks soov oleks veel, palun mitte pessimistlike vastusi kirjutada, olge nii lahked.
×