urtz
Kasutajad-
Content count
127 -
Last visited
-
Days Won
2
urtz last won the day on January 4 2014
urtz had the most liked content!
Community Reputation
25 Jagab matsuAbout urtz
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 03/24/1996
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.
urtz replied to Aimar Kuusnõmm's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Sügisel 190kg pausiga ja ilma varustuseta? Mis kehakaalus? -
Toidulisandite kasutamine kogenud sportlasele
urtz replied to AthleticMastery's topic in Küsi Spetsialistidelt
Selline lause Sinu poolt: Natuke nüüd toitumisest. Selles kategoorias mul ka otseselt muret ei ole, toitun väga tervislikult ja teen seda mitte rohkem kui 3x päevas. Kindel, et Sa väga tervislikult toitud? Palju saad valku, sv ja rasvu? On kaloraaz plussis või miinuses? Miinus kaloraazis ilma kangemate "toidulisanditega" lihast peale ei kasvata, kui nendegagi. -
Kui tihti sa jalgu teed? Mul viimasel ajal tunne, et igakord kui jälle uus postitus siis jalapäev Üks väheseid blogisid/teemasid, mis veel siia kutsub Edu!
-
Just tahtsin postitada Vaatasin juba 380, et varuga tehtud, see tundub veel kergem
-
Mul lihtsalt esimese asjana videot vaadates tuli meelde, et oled kuskil sellise lause öelnud ja otsisin üles, kas oli nii
-
Hei! 5. oktoober kirjutasid: Kasutasin ainult Fasti Fitnessvööd. Usun ikka, et paks vöö jäägu jõutõstjatele, kes maksimaalset jõudu treenivad. Tänases videos ju paks vöö. Miks oled muutnud oma uskumust?
-
Naine oma telefoniga sobib taustale
-
Mille poolest erinete välismaistest kanalitest siis? Miks peaks eestlane just teid "eelistama"? Minu ja ilmselt enamuste jaoks kaks täiesti tundmatut tüüpi. Sp tekibki küsimus, miks eelistada teid kui teete inglise keeles, kui selliseid juba vist piisvalt?
-
Eurospordis peaks ka kell 23.15 ülekanne hakkama
-
Palju on Siim RAW kükkinud? Seim nt lisas täna video, kus tegi 340x4: https://youtu.be/VMd159xid2I
-
Kuidas läks Aimaril, Tiidul ja -93kg esindajal(tel)?
-
Mina küll kujutan ette kuidas sa 5l kanistriga trenni lähed Palavamal päeval võtad lausa 2
-
Fitness5 võistlus 7.oktoobril Arigato Spordiklubis!
urtz replied to Arnold's topic in Võistlused / Events
Päris suured tüdrukud Siiski meestel vist? -
Tal plaan 350kg 3 kordust teha... Mis on ulme tulemus!
-
Minu soovitus teha kindlasti kõik lihased vähemalt 2x nädalas läbi. Siis areng parem, omad kogemused. Ma ei kujuta ette, miks sul iga päev aint üks lihas... Ütlen otse, et selline korraldus on mõttetu