Jump to content

starter

Kasutajad
  • Sisu loend

    136
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

starter

  • Tase
    Kasutaja
  1. Mida juua toidu kõrvale?

    kunagi oli mingi arutelu selle kohta , kus Bonsuna seletas väga targalt mis millega kokku sobib aga ei leia seda enam . Seal ta soovitas minuteada jõhvika mahla juua toidukõrvale.
  2. Mida juua toidu kõrvale?

    Tere Mind huvitab mida juua toidu kõrvale et see ka kasulik oleks? Kas on kasulik piim või hoopis vesi? Või midagi muud?
  3. kõige rohkem meeldis Kibuse ja Kärkineni võidud, neil meestel on tulevikku. Renno nagu tagus lihtsalt vastu teise mehe plokki, stiil ei meeldinud eriti. Miks Dane ei võistelnud? Kas ükskord võiks olla õhtujuht kes jagab midagi poksist ja ei tee vigu , ei aja nimesi segi jne?
  4. mitu mma ja mitu taipoksi võitlust näeme?
  5. spordiarst Fred

    Tere kas võtad kuskil vastu ka spordiarstina? Palju visiidi/konsultatsiooni tasu on? Mu perearst suunas mind spordiarsti poole. Mul nimelt häda selles et tõstsin selja kunagi ära nüüd see aasta andis jälle tunda ja pole pärast seda julgenud jõusaalis kükke teha. Sooviks üldse teada palju selg kannatab koormust ja mida ma teha võin?
  6. tahaks teada miks piima ja liha ei või koos süüa ? mida peaks üldse toidukõrvale jooma?
  7. Kuidas ma peaks toituma?

    aitäh, võtan soovitusi kuulda
  8. Kuidas ma peaks toituma?

    mu kaal seisab kohapeal ilma muutusteta. sellepärast küsisingi mis mul õhtul parem süüa oleks ? äkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?
  9. Tere Oldman Kuna töö on selline suht kiire siis olen sunnitud toituma nii 7.30 hommikusöök 3 keedumuna või härjasilmad, 1 viil Jassi seemneleiba või ja singi(juustu) ning tomatika, 2 klaasi rasvast keefiri või piima, 1 supilusikatäis kalamaksaõli. 13.00 lõuna liha , riis , salat , piim , leib 18.30 oode enne trenni 200g 4% kodujuustu, suur peotäis metsa- või kreeka pähkleid. 20.30 shake 40g proteiini ja 40g dekstroosi 22.00 õhtusöök liha 200g veidi salatit ja puuvilju või kohupiim kiselli ja puuviljadega küsimus selline kas see viimane eine kell 22.00 on vajalik ja kasulik kui eesmärgiks on reljeef? või tuleb sellega kaalu juurde ? mida peaksin muutma? olen endomorfi kehatüübiga ja saalis käin 4 korda nädalas , pärast trenni teen aeroobse. Aitäh
  10. Kolmeks jaotatud kava

    kas on väga vale kui aeroobne teha jõusaali otsa nii 30 minutit kui eesmärk on rasvapõletus?
  11. Kolmeks jaotatud kava

    ma tahaks siinkohal küsida kas on parem teha trenni 4jaks jaotatud kava järgi nii et trennid on esmaspäev, teisipäev, neljapäev reede või teeb sama välja mis kolmeks jaotatud kava järgi käija?
  12. Alaseljas valu

    Tegin kükkide viimast seeriat mitte just väga suure raskusega ja alaselga lõi imelik valu. Ei ole mingi tugev valu , kuid see sama päev andis tunda. Praegu ei valuta nagu kuskilt aga küsimus selles mida nüüd kükkide ajal teha ? Kas proovin kükke väiksema raskusega teha või teen mingit muud harjutust? Kui midagi muud teha siis millist harjutust? Mis jama see seljaga olla võib?
  13. Kaalust allavõtt.

    kuidas need intervallid edasi lähevad pärast kahte nädalat lähevad ? kus saaksin selle kohta lugeda?
  14. Millega veel tegeled

    ei mõista kuidas jõuad kõikide nii huvitavate asjade tegeleda aga väga lahe. ise tegelen poksi ja jõusaaliga. suvel ujun .
  15. Kaalust allavõtt.

    hei jrx, mõtlen intervalle tegema hakata . muidu olen niisama aeroobset ja jõusaali teind. küsimus selles kas peaksin tegema 90 sek täiega ja 90 sek rahulikult ja nii neli korda või peab alguses teisiti tegema?
×