Jump to content

Miias

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Miias viimane päevavõit oli July 12 2013

Miias's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

6 Neutraalne

Miias

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 13.08.1970

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Pulsikell

    No lasen küll vee alt selle vöö enne paigaldamist läbi aga tundub, et niimoodi ta küll vastu nahka ikka ei tõmba, et trenni ajal vahepeal kontakt ära ei kaoks...
  2. Priibe Blogi

    Vaatan, et Sa oled eriliselt tubli olnud! Endal kah sarnane kogemus taga ja noh, tänaseks päevaks on võrdlus ikka väga terav Tubli, derzat!
  3. Pulsikell

    hei priibe:) No vaat´seda minagi eeldasin ja mõnda aega oli kõik kena! No aga tundub, et mul on see koht (:ppp) eriliselt nõgus kuidagi ja seetõttu ei saanudki kontakti kogu aeg! :ppp Vaat´sellline lugu:)
  4. Pulsikell

    Raporteerin tagasi: patarei vahetatud:) Küll aga avastasin ka tegeliku põhjuse, miks kell tühja lõi. Nimelt näitas nulle ka peale patarei vahetust. No siis aga sättisin vöö hoopis teisiti (muutsin andurite asukohta) ja tuleb välja, et sellepärast ei näidanudki, et lihtsalt ei saanud piisavalt kontakti.... daaaaaa.. oh mind küll )
  5. Pulsikell

    Ole Sa tõesti tänatud
  6. Pulsikell

    Suur aitäh Sulle, priibe! Ilmselt peaks vist pulsivöö patarei vahetusega ise hakkama saama või parem mitte ise näppida ja viia kellassepa kätte..?
  7. Pulsikell

    Jah, on pulsivöö ja nimeks on Polar.
  8. Pulsikell

    Aitäh; kas on kogemust - kas neid parandatakse kusagil või tuleb uus osta..?
  9. Pulsikell

    Tere, minul on selline küsimus- kas keegi oskaks midagi arvata. Viimasel ajal näitab pulsikell tihti pulsi NULL; küsimus siis selline, et eeldan vist õigesti, et kell on rikkis, mitte et mul pulss viimasel ajal vahepeal nullis oleks..?
  10. Kaalu juurde, palun nõuandeid.

    Palun, kas ma tohin küsida, kuipalju kcal Su menüü päevas kokku teeb umbes?
  11. Toitumine ja kalorite kulutamine

    Tere! Minul oleks kindlasti ja suur huvi sellise arutelu vastu, kuna peale kaalu langetama asumist, aga eriti peale seda kui kaal lõpuks peale nii paljusid aastaid paika sai, on tekkinud seoses söögiga hirme, mõtteid ja käitumisi, mida enne iialgi polnud. Paksukesena ja enne seda ei mõelnud ma iial söögi peale niimoodi, sõin just nii, nagu Sa soovitasid ja nagu "tavalised" inimesed ikka söövad-siis kui pähe tuli ja mis kätte puutus või maitsev tundus. Nüüd aga keerleb elu ikka ausalt öeldes paljuski söögi ümber- et ikka mida ja kuipalju ja et ikka ülearu ei sööks ja.. Ning teiselt poolt siis see "ebaõigluse" tunne ajuti, et olen ju nii tubli ja teen kõvasti trenni jne aga ikka ei saa süüa nii nagu hing ihaldab Aga teie JungaTrolliga aitasite oluliselt mulle rahu hinge, nimelt, et nii ongi, et tulebki hoida elu lõpuni pidureid ja jälgida.Ja et ma ei ole ainuke; teie ju teete selle juures samuti kõvasti trenni Mina muidugi olen nii uus siin, et pole õrna aimugi, kas veel oleks huvitatuid aga mina oleks küll väga huvitatud neil teemadel arutama.
  12. Toitumine ja kalorite kulutamine

    Palju tänu, nii palju uut mõtteainet taas!
  13. Toitumine ja kalorite kulutamine

    Aitäh teile, JungaTroll ja Low Protein Forever! Mnjah, õiged mõtted. Pidurid tuleb peal hoida. Nii saan aru nüüd üha rohkem, jah. Ei tahaks vaid nii palju keskenduda sellele pidurite hoidmisele koguaeg. Siin tuleks mängu pakutud psühholoogiline võte, püüda üldse söömise teema unustada. Ainukene asi, mida ma siinjuures ei oska välja mõelda on see, et kuidas selle juures säilitada tervislik toitumine ikkagi? Kiirtoidu -köögivilja-putkasid ja muud seesugust meil kahjuks ju pole. Noh, minu jaoks on tervisliku toidu kokkupanek ikka paras jahmerdamine ja etteplaneerimine jne.
  14. Toitumine ja kalorite kulutamine

    Kuid, lugedes teie vastuseid ja eks olles ju asja ka pisut uurinud, saan aru, et olenemata mis tahes trennist - elu lõpuni, jah, tuleb mul suutäisi lugeda... Tuleb vist lõpuks ometi leppida
  15. Toitumine ja kalorite kulutamine

    Tänan väga vastuste eest! Niisiis- langetasin kaalu 6 aasta vältel 30kg. Nüüdseks olen püüdnud hoida saavutatud seisu aasta algusest saadik. On õnnestunud. Miks just kaalu hoida on oluline? - selle tõttu, et olen väga rahul sellega, kuidas hetkel olen Ei taha ei langetada enam aga ka mitte kasvatada mõistagi. Kella soetasin selle tõttu, et puhkuse ajaks tuli planeerida hoopis teistsugune treening, kui siiani olen teinud. Low Protein Forever - naiselik või mitte, aga praeguseks saavutatud treeningukoormuse juures ma just niiväga ei sooviks elu lõpuni suutäisi lugema jääda Mitte et neid nüüd hirmus vähe oleks ju praeguseks (võrreldes kaalu langetamise toitumisega), kuid tahaks nagu.. rohkem ikka küll ja mis peamine, vabalt süüa..
×