Jump to content

KuriVari

Kasutajad
  • Sisu loend

    137
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

KuriVari viimane päevavõit oli July 14 2013

KuriVari's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

35 Jagab matsu

KuriVari

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 10.07.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Seda küll, aga kui ise vaadata pilti mis tänaval toimub siis laias laastus see uuring vägapalju mööda ei pane.
  2. Kurb aga tõsi , tõsi aga kurb. Ennetustööd tuleks teha koolides , vaadata üle mis toimub puhvetites ning leida õppejõude kes suudaks anda tunde teemal "Mida süüa , ning kuidas" . Meil oli koolis kunagi mingi söögitund aga seal tegime võileibu ja "lõputööks" oli küpsisetort. Aga samas kui inimesel pole tahet õppida ning muuta ennast siis jõuga ei tee midagi.
  3. Annika Pärteli BLOGI

    Tegu ikkagi tema blogiga ja usun et Annikal õigus siia ükskõik mida postitada . Aga salat tundub äge ja igaljuhul katsetan seda nv
  4. Rulluisutamine või jooksmine?

    Pulsikellast oleks sulle abi küll
  5. Higistamine?

    Normaalne
  6. Martinkink blogi

    Peale trenni saunas paha ei hakka ? Ise ma ei kannata üle 30 sekundi seal olla peale trenni .
  7. Silvar Rückenberg

    Nagu Pipi. Pipil olid ka patsid ja jaksas hobust tõsta
  8. 1. Paremapõlve op. (paar luutükki välja võetud, kiire kasvamise pärast). Kiire kasv oli tingitud arvatavasti kergejõustiku trennist. Endal ka op olnud ja parim vahend on jalgratas. 2. Kõrge vererõhk, aastaid ravimite peal mis hoiavad normis vererõhku. Koormustestidel läheb kõrgeks kiiresti ning langeb aeglaselt. Jään vastuse võlgu , vb oleks parem pulsikell osta ja trennis pulss madal hoida. 3. Randmeluu murd, killustumine. Ranne liikuvus on tasaskesi paranenud, toetuda saab halvemini, kui varem. Perearsti poolt on kindlasti võimalik taastusravi saada ja seal juba räägitakse kuidas ja mida tuleb treenida. 4. Pidev ninaverejooks (2x nädalas). Veresooni on kõrvetatud, kuid ei ole kauaks aidanud. Äkki on tegu suitsetajaga ? 5. Põletikuline kand, ainuke ravim on puhkus kannale. Põletik tuleb välja ravida 6. Reflukshaigus, haavandeid pole. Kuid terve magu põletikus. Endal ka refluks ja trenni tegemist see ei sega. Teatud toidud ärritavad ja need tuleb ise endale selgeks teha. Kui tegu on ülekaalulisega siis aitab kindlasti kaalus alla võtmine. Ise võtan iga hommik Nexium tableti ja asi korras, vahest isegi paar kuud korras kuni ise söön midagi halba. Pm toiduga võimalik see kontrolli all hoida ja endal kavas prooviga ilma rohuta hakkama saada. 7. Nimme vigastus, kõhuli ei saa olla, hakkab selg valutama. Peale vigastust, kuuaega kõndida ei saanud. Samuti perearstilt võimalik taasturavi saada. Eks seljalihased ole nõrgad ka ma arvan. 8. Ülekaalulisus. Söö vähem , liigu rohkem . Ei tea kui suur see ülekaal on aga paljud mured kindlasti sellega seotud.
  9. Raksuvad/valutavad põlved ja maksavalu

    No jooksmise peaksid kindlasti jalgrattaga asendama, tean omast käest mida korvpall põlvedega teeb. Kui nii valus on et katsuda ei saa siis vast mingi põletik sees ja selle peaksid välja ravima. Küll arst ütleb kuidas ja millega. Ega sa maksavalu millegagi sassi ei aja ? Äkki alumised ribid vms. Endal on ka maks tunda(tuikas paar tundi enne magama minekut) andnud kuid järsku kadus ära ja õnneks siiani korras. Nii tark ma veel pole et teaks mille ületarbimisest võiks maks valutama hakata aga loodan et targemad vastavad ? (endal andis tunda kui sai palju valku tarbitud kui vb pole ka sellel mingit seost sest tarbisin edasi ning maks enam tunda ei anna). Samas tol ajal sai ka kick-boxis käidud nii et vb sain sealt mingi paugu.
  10. teeks trenni

    Mingit ületreeningu ohtu küll minumeelest ei ole, kui tunned vahest väsimus siis jäta üks päev vahele ja lase edasi.
  11. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Täna huvipärast viskasin selle 400 g juurvilja paki kaalule ning see kaalus 261 g, võtsin teise firma paki ja see kaalus samuti 270g. Kas ma loll ja ei tunne numbreid ?
  12. Silvar Rückenberg

    Täitsa õpetlik video.
  13. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Olen ka seda resti kasutanud, kuid aurataja millegi pärast mugavam . Saab mitu kihti erinevaid toite panna ning olen isegi kana ja kala teinud. Täitsa omapärased jäävad. Vana aurutaja viskasin minema ja ostsin riisikeetja selle asemel . Alla korrusele saab panna riis/tatar, ning teisele korrusele juurviljad. Väga hea ja lihtne ning ei pea kõrval passima , pärast lapiga üle ning natuke vett ka ja asi korras . Maksis vist 35 euri ja ostsin euronicsist
  14. Valgusheik

    1 valgusheik päevas ei päästa midagi kui su ülejäänud päeva söök on kesine
  15. Soov alustada kõhu vormi ajamisega

    Ju siis on sõnal dieet meiejaoks erinev tähendus
×