Jump to content

ronny

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ronny

  • Tase
    Algaja
  1. Fight night

    aga uuri näiteks seda teemat: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10787&hl= Ostsin selle kuti käest üleeile 9 piletit ja ikka kohe tunduvalt odavamalt kui piletilevi hind. Asi on seda kindlasti väärt. Kui sa hetkel MMA'st suurt midagi ei tea siis soovitan sul ennast põhireeglitega kurssi viia (vaata kasvõi mõni viimastel aastatel toimunud UFC ära). Sest siis saad asjast aru ka siis, kui võitlus maha läheb.
  2. Jõutõstjatele

    http://www.wulffmorgenthaler.com/default.a...4e-ab0f01b87748
  3. Jõusaal vene moodi

    hmm.. mina olen seda meelt, et just sellisest jõusaalist võib välja tulla mõni eriti andekas tegelane. Et sellises saalis treenida peab olema südikust ja pealehakkamist. Omadused mida paljudel "eliit-saalide" külastajatel ehk veidi vajaka jääb
  4. Uurimustöö, palun vaadake üle!

    sisu ei oska adekvaatselt kommenteerida, aga kas 3 lehte uurimustöö jaoks tiba vähe ei ole? Praegu annab see vaid kokkuvõtte mõõdu välja katsu ikka natuke põhjalikumalt asjale läheneda.
  5. aiii õlad

    minul on näiteks nii et kui paremat kätt seljataha panen, sõrmed kaela poole, et seda sirutada siis lööb õlga valu sisse ja selle tulemusel kätt väga kaugele viia ei saagi. Vasak käsi paindub tunduvalt kaugemale. Nüüd olen enne treeningut õlgu palju põhjalikumalt soojendanud ja loodan, et see probleem kaob varsti iseenesest.
  6. Musklimasendus Club

    ma panen sokid pessu alati pärast trenni aga mõnikord teeb keset trenni kurvaks küll, kui esitad endale küsimuse, et miks sa seda harjutust siin niimoodi punnitades teed. Raskused on juba kaks kuud samad olnud ja õues on ilus ilm.. Kuid siis ohkad vaikselt endamisi ja punnitad ikka edasi.
  7. Musklimasendus Club

    ma teen samamoodi. Meedia saab läbi töötatud just köögis
  8. mõtisklus

    Ise treenin olude sunnil saalis kus lihtsalt tuleb teistega koguaeg vahendeid jagada. Ei ole sellist asja et puhkepauside ajal keegi aparaate blokeeriks. Ja kui vahel keegi end kogemata unustabki saab talle ju viisakalt mõista anda, et sa soovid ka trenni teha. Raskuste vahetamine pole ka teab mis probleem. Loomulikult ajab masinate jagamine trennirütmi sassi, kuid nagu ütles juba kuulus revolutsionäär Lev Trotski: "Kui tingimused revolutsiooniks puuduvad, tuleb need luua" Ehk siis kui puuduvad tingimused treeninguks tuleb need lihtsalt enese jaoks luua! trenn ei saa ju tegemata jääda
  9. imemees

    ma olen skeptiline selle lindistuse tõelisuse suhtes. Paljud poosid mida see breikar seal tegi ei tohiks üldse võimalikud olla. See kätekõverduste tegemine näiteks eriti. Tal ei ole isegi peopesad maas: teeb neid kätekõverdusi sõrmedel. Siin on mingi matrixi trikk mängus ma ütlen
  10. "Surevad" jäsemed

    Mul on paarkorda sama asja juhtunud. Eriti spooky oli see kui magasin käed padja all ja siis öösel ärkasin sellepeale et tundsin et migni võõras käsi hoiab kinni minust . tuli välja, et ehmatasin omaenese surnud jäseme peale. Teine lõbus seik oli siis kui öösel külge keerates proovisin käega tekki sättida: õlg liikus ilusti aga õlast allpool ei olnud käsi konditsioonis ning juhtus niiet suutsin oma enese käe endale õhust näkku kukutada. Aga jah pärast neid juhtumisi olen püüdnud magama jääda nõnda et käsi kuidagi ebaloomulikult keha alla ei jääks ning tänu selllele olen ka "surevatest kätest" vaba.
  11. Toll

    see on jah EU siseturukaitse, mis seda maksuvaba miinimumi alandas. Tasub tellida euroopas asuvatest poodidest. Sealt ei tohiks tollimaksu juurde lisanduda enam.
  12. nõrk sõber

    Selles suhtes, et ma mäletan väga hästi oma esimesi jõusaalis käike kus sai vaadatud 15 kiloste kangi ketaste poole unistavalt alt üles. õigemini isegi mitte nii unistavalt pigem masendavalt, sest kohe üldse ei jaksanud siis veel Selles suhtes, et jah kõik peavad kuskilt pihta hakkama ning parem teha seda "väikeste" (raskuste suurus ja väiksus on jällegi suhtelised mõisted ) ja jõukohaste raskustega lastes kehal nendega harjuda ning tugevamaks saada.
  13. Tere! Tekkis võimalus hankida üsna suures koguses soodsalt Isostari jooki, ainus probleem on see, et realiseerimis tähtaeg sai otsa juba suvel, Juunikuus. Ehk oskab keegi vastata, mida sellise joogi joomine endaga kaasa toob. Tegu ei tohiks olla ju joogiga, mis piima kombel mõned päevad pärast parim-enne kuupäeva täiesti kasutuskõlbmatuks muutub. aitäh!
×