Jump to content

Low Protein Forever

Kasutajad
  • Sisu loend

    223
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Low Protein Forever viimane päevavõit oli November 28 2013

Low Protein Forever's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

-26 KRT ole tasa ja vii ennast asjaga kurssi

Low Protein Forever

  • Tase
    Lasnamäelt ja trammiga
  • Sünnipäev 01.01.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Interests
    Low Protein toitumine, Z-dieet.
  1. Sügiskülv ajab segast

    Mina soovitan et ärge õppige kirjutama, vaid õppige inimesed olema, viisakas. Lkv sina oled peletanud inimesi eemale siit, see on tähtsam asi mida parandada, kui et grammatikaga närida.
  2. Sügiskülv ajab segast

    Minul on külv tehtud, ma niikuinii lähen eemale nädalaks või nii. Lihtsalt Rebane palus mind tulla plogima siia ja siis tulin ajutiselt. Ning tulen veel ,et seemned üle vaadata ja ohjata ohakaid nisuseemete vahel. Üldiselt aga kasvavad nad ju ilusti.
  3. Sügiskülv ajab segast

    Väga suhtlemis aldiks olete muutunud viimasel ajal ma vaatan Aga miks te siis ei kommenteeri eismest Moderaatori juhtumit, et kui Mode kustutab blogidest tavalisi postitusi, siis on see normaalne teie arvates või mitte? Lkv, sa peletasid ühe blogilise minema siit hiljuti, huvitav oleks seetõttu kuulda ka sinu subjektiivset arvamust. Et kas pead seda normaalseks, kui blogist kustutab Mode täiesti normaalse postituse ära, või sa ei pea normaalseks sellist blogide tsenseerimist?
  4. Sügiskülv ajab segast

    No ma olengi oma külvi taas ära teinud vahepeal, praegu poelgi midagi lsiada mul siin, peagi tulen vaatan kasvu üle lihtsalt. Aga kustutada blogides tavalisi postitusi nagu üks mode tegi eile, pole kuidagi hea. See mode ise soovitab täna foorumis alkoholi juua enne trenni ja ka eile oli trolli-laadseid asju tal. Aga plogides te olete peletanud palj urahvast eemale, kui see mode seal ka kustutab edaspidi ka normaalseid postitusi, siis ongi Korea
  5. Sügiskülv ajab segast

    Põhja-Koreas on ka palju keelatud, ja sealne majandus jm valdkonnad ka ei õitse eriti, üldise seisukoha järgi tsensuur ei ole hea valik. Modede kustutav postitus tehnilsielt jääb andmebaasi alles ja seda sealt saab analüüsida. Las mode selgitab Tribunalile oma tagamaid, nagu see kohtus ka käib. Kui jätta selgitamata, siis on nagu keegi politsei laseb kellegi maha ja ei selgita põhjuseid. Kui t selgitaks põhjused ära, siis rahvas saaks aru ja edaspidi niipalju enam maha laskma ei pea. teisalt satub sageli politsei jm-sse ametitsse ebasobivaid isikuid, kes lasevadki Fun-i mõttes maha, ja kui Tribunali pole, siis pole normaalne ju nii jätkate. Ma leian, et tribunal on vajalik juba kui hariv nurgake. Suhelge vabalt, moded selgitage asju jne. Ma ei nimetanud ühegi Mode nime siin sissejuhatuseks isegi, räägime abstraktselt lihtsalt, kuid võite ka nimeliselt mainida. Kui näiteks oletame, et rohkelt ühte mode siia hakatakse välja tooma, siis on alust talt ka mode privileegid eemaldada, ja ta saab aktiivselt kasulik olla edasi, kuid ei pidurda ega seda teiste aktiivsust.
  6. Sügiskülv ajab segast

    Kui teile käib pinda mingi moderaator, siis kirjutage siia ja arutleme. Eile kustutas üks moderaator blogides palju postitusi. Enamik postitusi olid täiesti normaalsed ilma mingi vaenuta, ja mis vaenu saabki kusagil blogides olla. Tegin ka mõned screenshotid neist teemadest, mis kustutati. Kustutatavad postitused blogis väitsid viisakal viisil lihtsalt vastupidist väidet kui sealne moderaator väitis, ja seetõttu moderaator kustutas postitused, et mitte jätta endast rumalat muljet või lihtsalt funi pärast kustutas. Lisaks on see moderaator trollimisega rohkelt silma paistnud. Nimelt ta kaevab välja mõne nädalaste periiodide järel vanad postitused ja paneb neile kõigile kommentaari, keegi ei mäletagi niivanu teemasid enam, sisi ei saagi seal vastuseid ta. Ning enamasti kirjutab ta meelega peamiselt võõrsõnadega,mis samuti kindlustab ,et keegi ei vaevu vastama ja neid sõnu eelnevalt üleuurima. Ta ei too kunagi viiteid oma võõrsõnadega kommentaaridele ja paljud tema väited on tänapäeva teaduslike seisukoha järgi valed. Eile oligi psühhiaatria teaduse osas tal puhtavale väide ja kommenteerisin siis viisakalt oma arvamusega, et ta eksib oma väites. Tema aga kustutas selle minu vastuse. Järelikult tema psühhloogia soovibki lihtsalt oma ego toita trolli moodi iga 2 nädala tagant vanadele postidele võõrsõnadega vastates, ja keegi nagu ei tohiks kommenteerida tema ütlusi, isegi kui need väärad on. Blogides aga nii pole vaja teha, ning ka teistes teemades pole tsensuuri jms-st modede trollimist vaja, olge ikka normaalsed ja suhelge vabalt. -- See on siis üks näide, kuidas edaspidi moderaatorite eksimusi tooge siia teemasse jaarutame. Vabalt võib leida arutluse käigus, et tegelikult mode tegi kõik õigesti. Arutage siin neid asju, see teema siin on vajalik normaalse foorumi suhtluseks. Aktiivset postitamise jätku seniks
  7. Martinkink blogi

    Kui annan...siis...ei ...anna? Sinu arvamus ja soovitus siin on vaba normaalne teema, kui viitsid, siis lisa juurde, mis täpsemalt sinu arvates minu soovituses halba oli? Imestan, et miks Moderaatorid kustutavad siinseid blogide teemasid.
  8. Vundament valatud - aidake rohelisel õigesti jätkata

    Alkoholi enne trenni? Mina subjektiivselt ei soovitaks. Üks õlle teeb väga kiirelt pohmelli, juba 40 min pärast mul saabub õllega pohmell ja siis ei saa ju keskenduda jõusooritusele. Alkoholi osas eelistan piiritust ise, ja iga viikend küll ärge jooge. Üle ühe viikendi tehnke mingi 100ml piirituse kokteil. Ja orhkem mitte. Terve õhtu on sellest energia tasek õrge. Ostsin hiljuti ka puuvilja Tamarind taas, ja panen likku peagi morsi tarbeks, ja ehk teen taas video sellest, see sobib ka piiritusega segamiseks, saate hea morsi. Eks alkohli kokteilide eraldi teema võiks teha kuhugile ja seal sisi arutame, kuidas ja mida. Praegu ainult Ott ja mina ja nüüd ka Allnan soovitavad kokteile.
  9. Aspartaam

    Aspartaam on nagu kange piprakaun- mnitusada korda kangem kui tavaline pipar/suhkur. Ja piiritus on ka kangem kui lahja õlu. Kõiki neid asju süües ei juhtu midagi inimesega, pole 10a juba juhtunud ja ei juhtugi. Ega inimene pole päris nii, ett 10a pärast alles hakkavad mõjutused avalduma. Ise Detox dieeti kommenteerivad tõsiteadlased nii, et ütlevad, et keha on nii intelligentne süsteem ,et ta väljutab reaalaajas ise liigsed mürgid. Näiteks kui sööte liigselt valku, siis ta väljutab selle ära, ja muud moodi hoiab mürgid madalal. Ja Detoxiga kaasa aidates, seda süsteemi ei mõjuta, seetõttu peetakse Detoxit alternatiiv teaduseks. Kuid ka teiping on alternatiiv teadus ja ikka on Fun alternatiiviga ka tegeleda ju. Sarnane jutt siis toodud pipra, piirituse ja magusaine kohta- et keha balanseerib liigse magusaine välja endast. Et ei tee see midagi halba seal kehas. Seedemahlad põletavad juba selel tableti surnuks suures osas ma pakun Jään ise seisukohale, et mõõdukalt süües pipart, piiritust, aspartaami, ei juhtu miskit. aga teadusel selget seisukohta pole tõesti nagu ksuagil mainisin hiljuti, seega kujundage ise oma sisetunde järgi arvamus, oma loogika ja kogemuse järgi.
  10. Vundament valatud - aidake rohelisel õigesti jätkata

    Spinati-fetajuustu pirukat küpsetavad toidukaplused kohapeal, Stockmann ja Prisma näiteks, ja see on väga hea ja maitsev, kindlasti seda soovitaks kõigil süüa. Varahommikul tasub midagi kerget süüa, puuvili ja pirukas tunduvad targad valikud olema, peaasi, et mingit valku ei söö, kerge süsivesikulaadne toit ikka. Ja hea oleks minumeelest kui hommikut alustad pooletunnise jooksuga, ja seejärel otsusta ise, kas jooksed veel peale pool tundi või teed turnimise jõuharjutusi poole tunni vältel. Sobivad ka turnimised, kuna pool tundi jooksu äratab keha üles juba ilusti ja saad pingutada küllalt erksalt. Pool tundi hommikust jooksu äratab mind täiesti üles, et seejärel kasvõi kükitrenn otsa teha. Ja mingit 100% pingutust jõutrennides teha pole vajagi, tee keskmise pingutusega ja kümneid aastaid järjest jäjrepidevalt. Lihasmass ei jää tulemata, raskused kasvavad, vigastusi ei tule ja tervis on hea, ning menüüd maitsev heade pirukte näol.
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ka mind huvitaks, kas ühe käega teeb lõuatõmbe ära? Aga steroidi-video oli huvitav vaadata, üldse rohkem võiks steroididest rääkida siin saidil. Praegu on ainult videod ja Jarile raha korjamine aga arutlust vähe, samas teab juba palju rääkida fitnessi liidu president ise steroidida kohta omast kogemusest, siis võiks ka rääkida ja harida rohkem. Rohkem vabat normaalset suhtlust üldse soovitaks
  12. Martinkink blogi

    Tundub, et lisaks doktor Fredile on meil siin saidil uus psühhiaatria doktor siginenud. Kalapüüdmisel keskendumine pole mingi geneetika vaid suhtumine.
  13. Probleem kang rinnal kükkides

    Kui selle harjutusega on vähe praktikat, ja pole veel õiget sooritustehnikat, siis pole keha püstine algajal, ja suurema koormuse saab sooritamisel üldsegi alaselg, mitte aga reis. Arvatavasti see on üks sagedaseim valesooritus algajate puhul. Hiljem rohkem praktiseerides saab tasakaalu hoidmise paremaks ja asendi psütisemaks ja liigesed painduvamaks ja tuleb kenasti reie esiosa peamiselt koormav sooritus.
  14. HDTanel - Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)

    Ja keda sa siis rohkem tänad omam õtetes, kas Renet või Siimu? Ajavahemikul 7. aprill kuni 4. juuni blogisid siin ja jälgisid kava, võiksid sügisel taas alustada, või juba praegu suvel.
  15. Probleem kang rinnal kükkides

    Kämmalde painutus on ebanormaalne, kuid ka ohtlikud rihmade konstruktsioonid on ebanormaalsed. Ohtlikud asjad viivad varem või hiljem vigastuseni. Aga seda rihmadega eeskükke pole eestimaal keegi veel praktilsielt vist näinud, ja eeskükki üldse ei ole näha eriti muidugi. Kui huvi pakub, siis ilmselt tuleks rohkelt väikse raskusega harjutada mitmeid mitmeid trenne järjest seda harjutust. Enne kui saab liikuda normaalse raskuse juurde normaalse tehnikaga. Kui viitsite investeerida sellisesse eriharjutusse, siis miks mitte. Kui olete küllalt laisad, siis tavaline normaalne kang turjal kükk on aga toimiv ja normaalne.
×