-
Content count
87 -
Last visited
-
Days Won
2
kristofeles1 last won the day on February 9 2014
kristofeles1 had the most liked content!
Community Reputation
10 Natuke juba nagu teab midagiAbout kristofeles1
-
Rank
Värske olija
- Birthday 07/11/1994
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
kükipuur, surumispink, tõstepõrand
-
Minu meelest 3.2 miili ehk 5.1km 14,5 minutiga joosta pole üldse paha. Küllap on siiski mõeldud 3.2km, mitte miili.
-
SELLi mängude 2014 võistlejate nimekiri
kristofeles1 replied to Alexander Andrusenko's topic in Jõumehed
Kas kusagil -83kg kategooria kükkidest ka videod üleval on? -
Oskab keegi öelda, kus on Tallinnas lisaks Spartale, Zelluloosile ja Terasele veel tasuta proovitreeningud jõusaalides?
-
Väga palju oleneb ka kangist. Osadel on väga kehv muster, mistõttu kang libiseb käest. Tugevama mustriga kangigil ei tohiks seda probleemi olla.
-
Soovitan vaadata sea videot enne kui lähete oma proteiini vms ostma !
kristofeles1 replied to Aftermath41's topic in Toidulisandid
Su konto andmetel on su vanuseks 26. Su postituste põhjal pakuks su vanuseks 11-12. -
Ma loodan, et mina polnud see, keda sa nägid 3kordse madratsiga kangi ja turja vahel Ma tegin ka kunagi nii. Nüüd õnneks ümber harjutanud ennast.
-
Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!
kristofeles1 replied to Margus Silbaum's topic in Jõumehed
Kas SELLi mängudele oled ennast juba kirja pannud, Rait? -
Kui veidi veel kuivem oleksid, siis minu arust võiksid sa vabalt IFBB Men's physique PROdelegi kõva konkurentsi pakkuda, kuna lihasmass ja proportsioonid tunduvad olevat vastavad
-
Ei tea, mis asi see on siis?
-
Eksid. Pane veel vormikaid endast siia pls.
-
Ma ei tea, aga mulle tundub, et Sa pole just kõige teravam pliiats. Võib-olla oled lihtsalt troll, aga praegu julgeksin väita küll, et ma olin 17 aastaselt ikka vähe asjalikum. Raske uskuda, et sa troll pole.
-
Ilmselgelt toitumine sul siiski pole paigas. Samas võib-olla eksin ka. Võimalusel katsu täpsed kogused siia kirja panna, siis saab toitumise kohta objektiivsemaid kommentaare jagada.
-
Talutav, aga sellegipoolest rasva võiks olla 85g, ehk siis 1g iga kilogrammi kohta. Endal lihtsalt vähe kindlam.
-
Võib ikka. ma ise olen kasutanud kreatiini, mis oli kuupäevast üle aasta möödas, ning töötas ikka ilusti ja ära pole surnud.