Jump to content

norman22

Kasutajad
  • Sisu loend

    171
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

norman22

  • Tase
    Kasutaja
  1. Pekk kaalub rohkem?

    Kui keedad suppi,siis millised lihatükid tõusevad pinnale ja millised vajuvad põhja,kas tai või pekk?
  2. Millise Harjutusega Näeb Inimese Jõudu

    Kivi tõstmine.
  3. Janari tõlgitud artiklis olev jutt on minuarvates täielikult õige,eks ole ikka nii ,et keelatud vili on kõige maitsvam,see on ju inimese loomuses,ning seda juba ei muuda.Võrdlus alkohooli keelustamine on väga õige,kui palju põhjustab kurja maailmas alko tarvitamine,kuid kas seda saab sellepärast keelata?Mõelge mis juhtuks ,siis kui lõpetataks alko müümine,sellel oleks palju hullemad tagajärjed,kui sellel mida praegune olukord põhjustab.Inimene on mõtlev olend ja kui midagi talle keelata ,siis ei lähe palju aega mööda kui on mõeldud välja uued võimalused selle tegemiseks.Pigem mõeldakse ikka üha uusi aineid ja mooduseid välja ,kuidas muuta kulturistid veel suuremaks,progressi ei peata,ka see on inimese loomuses.......
  4. Mina ei tea mis värk see öösel on,mul ka päev läbi pole mingit erilist isu ja öösel siis tuleb selline hundiisu,et täitsa jube!!
  5. Vadakuvalk???

    aamen selle peale:)
  6. mõõda ennast

    Õlavars 45cm käsivars 37 cm rind 120cm talje 90cm reis 70cm õlad 140cm Hetkel samuti dieet käib üks kuu aega juba
  7. Lihaste proportsionaalne treenimine

    Buldooser ütlesid ,et kükk on kõige raskem harjutus,kuid minu arvates jõutõmme kergem kül pole,kui seda teha ikka suurte raskustega,ning viimase piirini.
  8. palju kulutate oma keha arendamisele?

    Järgmise talve eelarve,ehk siis 8 kuu peale planeerin kulutada 40000eeku,söök+lisandid. See on õige kül ega suurt millegi muu jaoks ei jagugi.
  9. Suve-statistika

    Minu arvates eristab tõsiseid treenijaid hommikvõimlejatest just selle põhjal,kas tehakse ka suvel trenni sama innukalt või lastakse alla talval saavutatud vorm,mina kül ei kavatse oma suure töö ja vaevaga saavutatud resultaati suvel nullida,joomise ja tühjakarrgamisega,töö on muidugi teine asi,pappi on vaja!!!
  10. 100% Whey Gold Standard

    Olen ka ise seda kraami viimasel ajal tarbinud,hinna ja kvaliteedi suhe on väga hea tootel.
  11. naised jõusaalis

    Sa Kiisumiisu oled jah päris ilus tüdruk,ka näo poolest mis on kulturismiga tegelevate naiste seas suhteliselt harv nähtus,vaata ainult,et jõukas pumpamisega üle ei pinguta!!Jõudu sulle
  12. Kulturism Telekas

    Andreaz sa oled maskuliinsuse kehastus,mehemast mehem mees:)
  13. argpüks

    Need kes on juba tegijad ja kogenustega treeniad ei vaata halvustava ega üleoleva pilguga allgajate peale,need,kes aga seda teevad on rotid,kes ei saagi kunagi roti staatusest kõrgemale.
  14. Ott ja õpilased 14.04.06

    Millised on selle 17 aastase kuti jõunäitajad,näiteks rinnalt surumises?
  15. Palju suruvad Eesti tipp kulturistid?

    Korraldasime siin trenni partneriga alles kohalikud rinnaltsurumis ja jõutõmmbe võistlused,rinnalt surus Janar 180kg kergelt ja seda veel rinnalihase vigastusega,jõutõmmbes jäi nats 250st puud kirja läks 240kg.
×