Jump to content

scorpionx

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

scorpionx

  • Tase
    Algaja
  1. Jätsin vastuse vist ennemuiste tähelepanuta. Täpselt, kas on tavapärane või peaks / on midagi teha, et olukorda parandada? Või pole seal midagi teha..Alkoholiga ümberkäimist võiks muidugi muuta. Igati tervislikum oleks.
  2. Tänud vastamast!Südamelihase põletiku võiks siis nimekirjast maha kritseldada. Teagi mis veel üle jääb - lihas- ja/või närvivalud? Sõrmega õrnalt pressides on need rohekad piirkonnad valusad. Rindkere keskelt vähem tundlik, parem ja vasak rinnapiirkond keerukam. legend: rohekas plätserdus - valuline piirkond stress võib ka valusid tekitada? äkki depressioon? kuigi tuju on enamasti väga hea. proovisin vahepeal voltareni. kaks 50mg-st tuupi suutsin enese kerele määrida 2-3 nädalaga, tulemused endiselt ühenäolised ja muutusteta.
  3. see arstide keel on kergelt keeruline, google abil ka päris jagu ei saanud. ehk keegi teeb maakeeli kokkuvõtte?
  4. kusjuures massöör ütles mulle samuti, kui ma õigesti mäletan, et kaela juures trapetslihased olla pinges, mujalt ei täheldanud ta midagi. voltareni ja ibumetiini (400mgseid) tarvitanud viimased 3 päeva. liigub paremuse poole, aga konstantselt annab väheke endiselt tunda. valusid ei osanud massöör küll kommenteerida. neljapäeval siiski ehho, mis tõen. midagi ei ütle. võib-olla tõesti peaks suunatama end psühhiaatri jutule ja/või neuroloogi juurde ka.
  5. 25 ja kopikaid peale. selline tunne, et esimene noorus on möödas igatahes
  6. Arvasin, et CT uuringus oli kirjas rohkemat, eksisin.Rinnaaordi läbimõõt normis. Ka muus osas suured vaskulaarsed struktuurid tavalaiusega. Mediastinaalsel nähtavas osas lihasmassi ega suurenenud lümfisõlmi esile ei tule. Kopsudes aktuaalset koldeleidu ei ilmne. Vedeliku pleuraõõntes pole. Luustruktuurid iseärasusteta. Vereanalüüsid näivad ka korras olevat. Tea, kas fastum geeli on mõistlik südamepiirkonda määrida, äkki leevendab midagi. Ortofen vms ei muutnud midagi, terve tuup kulus ära. Pärast viimast neljapäeva on olukord päris sant
  7. üldiselt püsib üle 37. norm kehatemperatuur on varasemalt enesel olnud ikkagi nagu kõigil 36.6. nüüd jääb peamiselt 37-37.4 kanti, harvad juhused, kui alla 37 ja siis olen 36.8 kohanud : ). roietevaheline närvipõletik, gmaster, mõtted liiguvad selles suunas? 18 paiku saan paberilt kokkuvõtte teha küll. laastav ja koormav on sedasi pikka aega olla. eriti tigedaks teeb see, et arstid pole suutnud diagnoosi ega mitte mingit ravi määrata. perearst pole kuhugi ka suunanud, ise initsiatiivi üles näidanud ja erinevaid saatekirju uurinud.
  8. tegemist on pidevalt esineva tundega, ööpäevaringselt palavik 36.8-37.4. tegevuse tõttu aistingud ei suurene, liikuda saab normaalselt, senini pole elutempot seganud, kuid täna ja nädalavahetusel on plaanis küll voodirežiimil olla, ujumas sai käidud viimati kolmapäeval. teagi, peaks ehk ehho suhtes tartu sõitma, TÜ kliinikumi EMO-s tehakse vist ka. kilpnääret uuritud pole. massöör rinnalihaseid masseeris - kommenteeris, et hull lugu polnud. kaenlaall kui lihaseid sõrmedega õrnalt kokku suruda on minulgi selline veider tunne, võimendab tavapärast. saunaskäik üldiselt leevendanud olukorda, auru- ja suitsusaun aga seda peamiselt saunas viibimise ajaks.
  9. talvel hakkas tasapisi tunda andma, teatud asendeis oli diivanil TV-d vaadata natukene ebamugav. toona tähelepanu sellele ei pööranud, kuid 2-3 nädala möödudes muutus olukord veel ebamugavamaks. jõuluperioodi ajal sai trenni vähem tehtud, seega ei seosta seda kuidagi spordiga. mingeid viiruseid / külmetusnähtusid jms ka ei oskaks öelda, et oleks põdenud. lihtsalt "hakkas" külge. ta polegi just kui selline valutunne, vaid väga vastik aisting. teinekord just kui kuumetab, mõnikord jällegi selline ebameeldiv tunne (kui nt pikka maad joosta/rattaga sõita ja varem pole kaua aega seda teinud, siis päev hiljem sääremarjad valusad. just selline tunne on rindkeres). <eemaldatud uuringute tulemused>
  10. 110/120. pööramiste ja hingamistega mingit erinevust pole. magamine on samal ajal võimalik vaid siis, kui seda selili teha. teisisõnu erinevad asendid mõjuvad erinevalt. korrektne oleks see, et ma rindkere üldse ei tunneks, selle olemasolu täheldaks. katsudes valu ei tähelda. ekg-d jms korras olnud, siinusrütm. vererõhk oli kunagi väga kõrge, 150-160/90-100. kalendrikuu jagu sai pritorit söödud, 40mg-sed. nüüd püsib 75-80/130
  11. varasemalt tegelenud peamiselt rinnalt surumisega. hommikuti ja õhtuti väike jooksuring samuti. kompuuteruuring midagi ei avastanud. lähiajal aeg ehhokardioloogile, aga tänapäeval eestis võtab see arstile aja saamine tiba rohkem aega kui võiks. püstijalu on kõige lihtsam olla. rinnakorvi suhtes nii keskosa, vasak kui ka parem pool. kord üks rohkem, kord teine. magneesiumi ja ibumetiini olen pruukima hakanud. diagnoosi ~viie kuu jooksul pole osatud määrata.
  12. alates möödunud detsembrist alates esineb konstantselt rinnus veider tunne, mis segab nii magamist kui ka igapäevatoimetamist. tehtud - kompuuteruuring, 3x EKG, koormustest ja vesteldud kardioloogiga - tunnistavad terveks. jätsin vahepeal igasugu spordi tegemata, kuid kui vererõhku mõõta, siis pulss on rahulolekus ~100 kandis (nt hommikul ärgates). võtsin ette, et asuda ujuma ning nüüd näib, et tegin veel hullemaks. täna olen olukorras, kus rindkeres veider tunne ja häälega naerdes/rääkida on isegi valus. keegi põdenud südamelihase põletikku? kuidas avaldunud? omal on väsimus, väike palavik, konstantselt valud, kiire pulss, vahest ärevustunne ja hirm hakkab tekkima. http://static.inimene.ee/index.php?disease=s&sisu=disease&did=778
×