Jones
Kasutajad-
Content count
22 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Jones
-
Rank
Algaja
-
Suure osa oma valgust saad kätte kohupiimast. Mine poodi, võta pakid kätte ja uuri,kus kõige rohkem on. Võin kohe öelda, et nendes odavamates, nelinurksetes pakkides, mis ligasuse vältimiseks nüüd uues hõbedases pakendis.
-
Tagaosale - selili pingil vastupidine lendamine trossidega. Teed ja tunned, et rsk, SEE nüüd küll mõjub.
-
Fred vastas kunagi ühele küsijale, kes tahtis ka kaalust alla võtta, et tehku kõigepealt pärast jõutrenni aeroobne ära ja siis kihutagu endale ?eik sisse. Aga nimelt sellepärast nii, et see tüüp tahtis ka rasva maha saada.
-
Sellise asja nimi on massipüramiid. Aga päris huupi ära hakka ka seda kasutama, tavaliselt tehakse püramiidiga ainult lihasgrupi baasharjutus. Mine ja küsi treenerilt, kuidas parem on.
-
A mul virutasid hästipäevitunud poisikesed Pariisi saali dushiruumis dushigeeli ära. Kusjuures ma ise olin max 1,5 m eemal. Niikui selja keerasin, lännu. Ja maja on ilgelt suur, üles ma neid enam ei leidnud.
-
Võib teema lukku panna, Frediga kontakt olemas.
-
Vaja oleks Fredilt uut treeningkava tellida, aga M-trainingu mailile vastust ei tule. Teab keegi toimivat mailiaadressi? Kohti, kust Fredi leida, palun mitte pakkuda, enne jõule Eestisse ei satu.)
-
Old Man, kas selgitaksid pisut lähemalt, mida ma selle teadmisega peale peaksin hakkama?
-
Ei usu hästi sellesse viimasena pakutud meetodisse. Pealegi, velol pulsilugeja olemas, järelikult kasutan seda.
-
Tänud ülioperatiivse vastuse eest! Juba täna saab jupp maad targemana trenni minna.
-
Olen veidi segaduses. Ühe teooria järgi on parim pulss rasva põletamiseks 170 miinus vanus. Olen 35, minu puhul siis 135 lööki minutis. Teine ütleb, et 220 miinus vanus ja sellest 65% on õige. Minu puhul on see 120,25 lööki minutis. No on ju vahe? Või olen äkki asjast kuidagi valesti aru saanud?
-
Ja tead, millise janu see tekitab... Lisa julgelt 2 õlle kalorid/vesikud juurde
-
Kas ma sain nüüd Mareki jutust õigesti aru, et alkoholi põletades kulutab organism samuti kaloreid? Väga huvitav aspekt, pole varem sellele üldse mõelnud. Kui nii on, siis kas teab keegi, kui palju alko põletamiseks energiat kulub?
-
No ei ole jõle nõme, mul on sama + lõppu veel kaks harjutust küünarvart. Ei kurda.