Larry
Kasutajad-
Content count
216 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Larry
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 09/16/1987
-
tere, mul on olnud ka magamisega probleeme. Kohati on nii, et ei maga terve öö või siis lihtsalt ei jää mingi esimesed 2-3 h kohe magama. Olin ka tablettide ja asjade peal kunagi ammu. Aga olen avastanud, et tõepoolest need Mg tabletid, mis kõigis supermarketites lahustuval kujul saada on, aitavad sügavale unele väga hästi kaasa.
-
Palju lubav pealkiri
-
Sinul Sünnipäev? tore on vaadata kohe PALJU ÕNNE!!!
-
mul näitab et 0 fitti? :S tegelikult peaks 400 kandis neid olema seal Pean kuhugi klikkima või yle kandma v mis teema on?
-
ffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu, nii kirju ja kas fit oksjonit ka ei leidnud???
-
Ma tapaks sellise rinna, õlgade ja säärte eest
-
Lesukov surus lamades 200 kg x 12! Lisatud video
Larry replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
da, on prosto monstr -
Arnoldil oli ka suht tavaline taks, et treening kestis esimese ropsini ja peale seda edasi
-
ei oska ka õiget vastust anda. Ise söön 1-4 muna 2-3 korda nädalas. Oleneb. Siimaani elan :S PS. Äge teema pelkiri
-
aga kui keegi "katsetab" su peal 6000+ cal dieeti ?
-
fullscreen, 1Mbit yles alla nett, jooksis sujuvalt. Kvaliteet ok, heli paigas jne. Yhesõnaga toimib küll
-
ma oleks ise ka sellest tootest huvitatud. Kui mingiks suuremaks tellimiseks peaks minema sis olen käpp.
-
sellist asja ei ole olemas aga soovitatakse 6-8 kordust seerias. Kükk, tõmme, surumine kavasse sisse.
-
minu meelest liiga pikk Sellise läbi tegemine võtab 2,5+ h kindlasti 47 seeriat I päev
-
eiei , sina said valesti pigem aru. üritasingi rõhutada seda, et igasugune toidulisand ei sisalda steroide aga ära korjati ikkagi. Ja artiklis just ongi toidulisandite ja ravimite vahele võrdusmärk pandud. vitamiini yledoosi võid ka mõnest korralikumast sheigist saada, kui vitamiinid tootele lisatud.