Yx_naine
Kasutajad-
Content count
37 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Yx_naine
-
Rank
Algaja
-
Oleneb kuhu lähed ja mida teha plaanid, soovitused sellest ka sõltuvad arvatavasti.
-
Tere, et siis kolm päeva järgemööda keedetud riisi tomatinatukesega? Kaua selline menüü peaks organimile mitte kahju toovalt lubatud olema? Tahaks proovida aga ei tea kas paljas veega keedetud riis sisse läheb...
-
süda on jah elund mis väga lihaseline, lihasele aga teatavasti on tarvis täisväärtuslikku valgutoitu kõigi asendamatute amiinohapetega ja seda iga päevaselt, samuti on oluline kaltsium-magneesium õiges koosluses ja C-vitamiin. tasub vitamiinide-mineraalide juures silmas pidada et sünteetilised vitamiinid ei õigusta ennast, mina nii mugav et kasutan toidulisandeid kuna ei jaksa jahtida neid täisväärtuslikke toiduaineid turgudelt ja poodidsest, ega selt neid õieti leiagi, kõik eeltöödeldud ja isgaugust lisakräppi täis mida organismile hoopis lisakoormuseks
-
piisavalt kiudainete ja täistera kraami igapäevases toidus ja veel ka siis muidugi et ainevahetus rakkudes töötab õigesti sii puhastub organism iseenesest korralikult muidu soovitaks veel mõnd asja aga vist ei või siin kui tahad teada siis saada pm
-
minu andmeallikad selle dieedi kohta kirjutavad järgmist: Kapsasupi dieet põhineb siis nn. supil mida võid terve nädala jooksul süüa nii palju kui isu on. NB! See on VAID 7-päevane dieet, mida kasutatakse haiglates näiteks enne südameoperatsioone kui vaja patsiendi kaalu kiiresti langetada seega pole eesmärk selline mida siin küsija ilmselt mõelnud on ainevahetuse ehmatamiseks võib ju harva ette võtta, aga niisamagi üks köögiviljasupipeal peetud päev nädalas (kui pole trennipäev näiteks) ei tee kellelegi liiga PS ikka mõitusega ja mõistlikult tuleks selliseid plaane teha
-
EGa see vahepealne söömine pea olema siis midagi pidulikku, pista päevaks tasku/kotti (kui tööle/kooli/välja minek) mõni puuvili või varusta end paari kohukese või väikse jogurtiga(plastmasslusikuid paar tükki kotti varuks) ja siis need vahepalakesed peamiste söögikordade vahel lihtsalt sellised kerged ampsud pole kuigi keeruline manustada, samas on tagatud et ainevahetus täiega töötaks koguaeg. Kui pikad ajavahed su kolme söögikorra vahele jäävad? vahepalaks on paras aeg umbes paar tundi peale põhieinet või paar tundi ette järgmist einet
-
Aitähh Arnold, ehk keegi teab kas Rakvere kandis sarnast treeninguvõimalust leiaks?
-
Yx_naine started following BodyPumpi trenne mujal (st mitte Tallin, Tartu)
-
küsimus juba pealkirjas
-
mispärast õhtuti siis üldse süüa kui imendumist veel piimaga raskendada ...ma siis jookski vaid piima õhtul ja ei sööks, toidu raiskamine ju öeldakse et toidu kõrvale ei ole soovitav juua ei vett, mahlu ega muid jooke pigem kas pool tundi enne või pool tundi peale sööki (kas see pool tundi mul just õigesti meeles ei julge garanteerida)
-
vitamiinidest on pikk ja põhjalik kirjutis TTÜ toiduainete instituudi kodulehel mikrotoitainete sisujuht(lingid sees) | Toitained | Mikrotoitained | ka iga asja juures eraldi ületarbimise nähud samuti ka vaeguse nähud kirjas osade asjade puhul ületarbimis ohtu pole kuna organism ise ei ladeasta varuks ja ülearune väljub loomulikul moel (oht võib - aga ei pruugi - tekkida vaid filtrite nagu neerud jmt töö suureneva koormuse tõttu) samuti vastastiku toimivad ained mõjutavad ühe või teise mikroelemendi imendumist
-
Algajana liiga suure õhinaga tegema hakates võib valedest asenditest ja oskamatusest tegelikult liigestele liiga teha küll eriti kui on soodumus st et pole piisavalt seda va liigesevedelikku või määret (või muud ädad) ja äkki koormus ootamatult suureneb! Kui trennis asendid õigesti võtta ja jälgida pidevalt, et koormust ei oleks liiga palju üle võimete võetud, ei ole midagi hullu karta, eriti kui toitumis- ja puhkusere?iimid korralikult paigas on.
-
Kreatiin/proteiin pluss fatburning/shaping???
Yx_naine replied to fitnesswoman's topic in Naised ja treening
mina proovisin palju kirutud GNLD gr2 proteiinipreparaadi ära võtab näljatunde küll nagu niuhti ära päris pikaks ajaks, see nõks tolles proteiini?eigis on spets koostis mis glükeemilise indeksi oma kontrolli alla haarab ja just seetõttu imehästi igasugusest näljatunde kaotab kui täpsemalt teada tahad - kirjuta -
üks põhjalik dokument toitumise soovitustega veebist >>TOIDUENERGIA SOOVITUSED
-
kui maakeeli seletada siis tavaline kõhetu kana on nn munakana - tema "töö" on mune toota see priskem ehk broiler on nn lihakana, tema "töö" on kasvatada liha, aretetatud selliseks, et on võimeline korraliku liha kasvatama vähemalt sedamoodi olen mina sest erinevusest aru saanud hinnavahe tuleb sellest et munakana on juba aegunud kana st ei tooda enam piisavalt hästi mune siis supiks minek ______________________________________________ mis küüliku ja jänese vahe?
-
Kas pead silmas peamiselt proteiinikat või misiganes lisandeid?