Jump to content

michel

Kasutajad
  • Sisu loend

    66
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

michel

  • Tase
    Värske olija
  1. Madal vererõhk

    Tere. Vererõhk 105/65. Madalavõitu. Minu küsimus oleks Teile, et mida peaksin tegema, et normi saada? Kohvi ei joo. Treeningud on nii aeroobsed kui anaeroobsed. Puhkepulss alla 45. Toidilisanditest tarbin C-vitamiin, magneesium, tsink, glükosamiin, kalamaksaõli. Toitumine mitmekesine. Uneaeg 4 päeva nädalas üle 8 tunni korraga, 3 päeva nädalas 6tundi öösel ja 2tundi päeval ehk 8 kokku. M.190/90/30a.
  2. Kimbo vs Tank

    http://www.youtube.com/watch?v=ye3PRk_pIBc
  3. Südamelihase paksenemine

    Tere Oldman Anna palun veidi nõu. Paar konkreetset küsimust.. 1. Mis juhtub organismiga kui koguaeg treenida intensiivselt pulsiga ülalpool aeroobset lävi ja nii kuid või isegi aastaid, mitte tehes kergemaid treeninguid pulsiga alla aeroobset lävi. Kas puhkepulss hakkab tõusma? Mis veel. 2. Millega saavutatakse südamelihase paksenemine? On see kasulik, kahjulik? Aitäh.
  4. Päevane kalorikogus

    Kas kaalud ka 140? Kui nii, siis respect!!! On veel arvamusi, näiteid..
  5. Päevane kalorikogus

    Aga kas 30, 30 ,40 - rasvad, valgud, süsikad pole mitte süsivesikute ´´rikkuse´´ eemaldamine? Palun äkki tooksite näitke mida süüa siis, kui pean kolme toidukorraga hakkama saama?
  6. Päevane kalorikogus

    Huvitav kas siinsed ''tegijad'', kes toitumiskavasid teevad võtavad arvesse sinupoolt mainitud asju. Vaevalt. Liikumise kohta ütlen nii, et 8 h magan ööpäevas, ülejäänud aja istun ja kõnnin pooleks. Jõusaalitreeningud on intensiivsed, kardio on enamasti alla aeroobse läve, vahest teen kiirendusi sisse, kus pulss tõuseb aeroobse ja anaeroobse läve vahele. 4200 kcal tundub täitsa OK, ise arvestasin 4500-ga. On veel arvamusi, et mitmeks toidukorraks jagada jne.
  7. Tere. Küsimus. Kaalun 140kg ja olen 190cm pikk. Palju peaksin päevas tarbima kaloreid, et tervislikult alla võtta. Nädalas teen 5 x trenni u 1 h korraga. Müni päev on see tund kardio, mõni päev harjutused saalis. Kas tõesti pean sööma üle 5000 kcal päevas, et alla võtta. Ja kolmeks toidukorraks seda ei suuda kuidagi jagada. Hea oleks, kui saakisn teada kalorite arvu. Rasvu, süsivesikuid ja valke tarbiks siis kogualoraazist vastavalt 30, 30 ja 40 %. Ok?
  8. Pallimängija taastusjook

    Kui õige mäng on siis jääb asi aeroobsest ikka väga kaugele, puhtalt anaeroobne. Usu mind, olen pulsikell peal mänginud, ja ise ka ei usu aga koguaeg punases. See selleks. Ikkagi huvitaks just see kas siiski on valku ka vaja kokteili sisse ja palju ja milliseid süsivesikuid?
  9. Tere! Küsimus selline, et milline peaks olema taastusjook peale pallimängu? Eesmärk lihtsalt kiiremini taastuda. Palju on soovituslik süsivesikute ja valkude hulk.
  10. Päevamenüü

    Tean. Vabandust, aga see küsimus ja näide olid mu enda kohta ja ei hakanud uut teemat tegema. Nii et allavõtmise puhul oli mul õigus?
  11. Päevamenüü

    Sest teen trenni energia kulutamise eesmärgil, miks ma siis peaksin selle uuesti tagasi sisse sööma ja veel õhtul ???
  12. Päevamenüü

    Oldman, äkki seletad. Kui mu eesmärk on kaalust alla võtta , siis miks ma pean glükogeenivarud õhtul taastama?? Parem nati valku ja magama, hommikul söön korralikult süsivesikuterikast toitu.
  13. või nii, või nii... et BV 0 jah, selgeee. Siit teeme omad järeldused.
×