Jump to content

intertwinedfitness

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

intertwinedfitness

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 14.05.1993

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Supper uudis! Võiks leida neid ka Viljandi Selveritest näiteks lähitulevikus Ning Tartus ka mõnest muust kauplusest.
  2. Bikinifitness(Tartu)

    Äkki on veel kedagi soovitada? Antud inimesega ei saa hetkel ühendust.
  3. Bikinifitness(Tartu)

    Tere! Sooviks teada, kas ka Tartus on mõni nö. grupp, kus treenivad bikini fitnessistid? Sooviks asjaga tegelema hakata, mingi põhi on küll juba all, on käidud mitu aastat jõusaalis, kuid üksi ja ilma treenerita pole ikka nii motiveeriv
  4. Kehaline kasvatus ja sport

    Jah, kuid ma tahaks konkreetselt ise asjas olnud inimeste muljeid nö. Kas kehalised katsed olid kerged, rasked? Kas eelnevalt valmistuda on vaja? Jne..
  5. Kehaline kasvatus ja sport

    Tere, vabandan juba ette, kui selline teema peaks olemas olema Sooviks teadjamatelt küsida TÜ kehakultuuri teaduskonna, täpsemalt kehalise kasvatuse ja spordi erialale sisseastumise kohta. On mõttes kandideerida see aasta, kuid veidi on hirm, kas minu eksamitulemustest ikka piisab. Samuti sooviks rohkem teada erialakatse kohta, kuidas asi käib täpsemalt seal?
  6. Rühmatreeningute treener

    Selge, aitähh:)
  7. Rühmatreeningute treener

    Mida peaksin tegema, et saada rühmatreeningute treeneriks? Kas on mingid koolitused? Üritasin ise ka netist otsida, aga ei leidnud väga midagi:)
  8. Kõrge pulss

    Mõtlen kindlasti koormustesti peale ja soetan endale pulsikella ka:)
  9. Kõrge pulss

    Trenni teen juba 3-4 aastat. Vahepeal oli küll paus sees, kuid nüüd aasta aega regulaarselt trenni teinud(5 korda nädalas vähemalt). Soojendust tõesti enamasti ei tee, ainult enne jõusaali.
  10. Millist "cardio" treeningut teed?

    Suusatamine, jooks, ujumine, ratas. Vastavalt siis hooajale ja võimalustele:)
  11. Kõrge pulss

    Probleem selles, et pulss läheb väga kergelt üles. Näiteks, suusatades juba 10min jooksul hakkan hingeldama, kuigi olen pikka aega juba treeninud ning käin ka jooksmas. Üritan alati pulssi jälgida ning võtta rahulikuma tempo, kui üles läheb, aga suusatades asi eriti hull, pean täitsa seisma jääma, et langeks. Viimane kord jõusaalis jooksulindil oli pulss pidevalt 160-170, isegi normaalse tempoga. Kas on asi ikkagi väheses treenituses, peaksin rohkem vastupidavust treenima?
  12. Kõikvõimas KÜKK

    Kükk on vaieldamatult minu lemmik harjutus, nii kangiga kui ilma. Olen alati oma jalarutiini seda kaasanud ja kui ära jätan, tunnen kohe, et miskit on puudu:D
  13. Milliseid jalatseid kannate?

    Jõusaalis meeldib ketse kanda, täiesti tavalisi õhukesi, on mugav:D Jooksuks mingid spetsiaalsemad jalanõud.
×