Jump to content

kurrkurr

Kasutajad
  • Content count

20
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About kurrkurr

• Rank
    Algaja
  • Birthday 03/28/1993

Profiili informatsioon

• Sugu
    Female
  1. Ei saa isegi BAV-i täis

Super! Aitäh kõikide linkide ja soovituste eest :-) Proovin järele!
  2. Ei saa isegi BAV-i täis

Kõik puu ja juurviljad ka okei mu jaoks. Sh peet, porgand, kaalikas jnejne
  3. Ei saa isegi BAV-i täis

Bataat ei tulnud esimese asjana pähegi. Sellega nagu probleemi pole olnud. Seega võtan kasutusele! Kaerahelvestest putru söön ka hea meelega. Vahepeal oli see mu igapäevane hommikusöök, siis sai isu täis. Olen juba plaaninud kaera oma menüüsse tagasi lisada. Kohupiimaga pole ka probleemi. Kas see Otto Piimameistri ricotta oleks ka hea variant?
  4. Ei saa isegi BAV-i täis

Kartul, riis ja tavalised makaronid olen menüüst välja jätnud juba ammusest ajast. Täistera makaronid ja tatar pole ei vaenlased ega sõbrad. St et väiksemas koguses on okei, igapäevaselt süüa ei saa. Toorest piimast olen ka loobunud, kasutan mandlipiima.
  5. Ei saa isegi BAV-i täis

Alustasin aasta tagasi, kus kaal langes kenasti, siis tuli lollus ja arvasin, et saan hakkama ilma kavata, aga ei saanud ja nüüd olen jälle kätte võtnud ja kava järgi toitunud umbes kolm kuud ehk.
  6. Ei saa isegi BAV-i täis

Kui seda "uut" keha veel ei ole ja midagi kuskile poole ei liigu, siis kipub see motivatsioon kaudma. Sellest ma räägingi, et vaja on ots lahti saada. Ja ma ei ütle, et mul ei ole motivatsiooni. Aga kui ma saan süüa nii, et mul on pärast hea olla ja kõht on gaasidest vaba, siis on see ka suurepärane tõuge veelgi paremini oma keha kohelda. Olengi võtnud kätte nüüd oma kalori normi, füüsilise koormuse ja kõik paika saada. Step by step
  7. Ei saa isegi BAV-i täis

Okei, vabandust kui sind solvasin kuidagi. Need kes vastasid, ju neil oli idee ja arvamus (sh. pole ma öelnud, mis on õige, mis vale, vaid mis mulle huvi pakub, teostatav - mulle isiklikult). Mul on ju kavad olemas, aga tarvis muudatusi ja kuna siin on äärmiselt targad inimesed koos ja miks mitte paluda mitme targa pea ideid... Vabandan veel kui tundus, et soovin teie käest tasuta kavasid välja pressida - see ei olnud probleem ju.
  8. Ei saa isegi BAV-i täis

Seda olen siit foorumist juba lugenud ja uurinud, et tuleb trennile kuluv juurde panna, seda ka teen. Ja ma mõistan ja olen ka selle poolt, et tuleb hästi süüa ja siis tulevad ka tulemused, aga päris vägisi pole enam motivatsiooni. Eks tasapidi tuleb harjutada.
  9. Ei saa isegi BAV-i täis

Siin ei ole enam ju asi minu probleemis, vaid päris mitmes teemas olen märganud, et käib vastajate omavaheline ärapanemine ja nokkimine. Ei ole sellest huvitatud. Ootan lihtsalt reaalset, personaalset ja uut lahendust, mis on tõepõhjaga ja minu jaoks teostatav. Ma ei hakka proovima midagi millesse ma ei usu Arutada ju võib, aga lõppude lõpuks teen mina ju selle valiku. Kui oli vale - kukun, võtan ja leian järgmise lahenduse. Päris kõike ei hakka läbi proovima, aga miski uus valik teeb ehk otsa lahti.
  10. Ei saa isegi BAV-i täis

Suurepärane vastus ja asi kohe selgem! Proovin järele ja loodan, et saan kaalu liikuma. Ehk oligi kogu jama selles BAVi süsteemist mitte päris täpselt arusaamises Aitäh-aitäh-aitäh!
  11. Ei saa isegi BAV-i täis

St, et peaks BAVi arvutama väikeste eesmärkide järgi? Kui esimene väike eesmärk on nt 65kg siis arvutan selle kaaluga BAVi? Aitäh menüü soovituste eest!
  12. Ei saa isegi BAV-i täis

Hakka sööma, seda ma eeldasin vastuseks jah, aga mida? Kui ma ei saa süüa riisi/kartulit/makaore/tatart ilma, et mul seedimissüsteem protestiks, siis lasen ükskõik mida sisse, et kcal täis saada? Käibki nii?
  13. Ei saa isegi BAV-i täis

Kõigist nende foorumis postituste lugemisest on pea segi ja nüüd palungi abi. Naine, 20, 165cm, 69kg. Treening 3-5 x nädalas üldiselt intensiivsed rühmatreeningud (StepAbs, Bosu, PowerFitBall, BodyPump jne) Arvutasin välja BAV-i ja minu andmete järgi on see 1510kcal. Treenides siis u. 2100kcal? Soov on kaalu alandada rasvakihi arvelt. Mul on toitumiskava tehtud, aga kaal ei lange ja minu füüsilise koormuse juures ei tule ka kalorid täis. Olen isegi lisanud tumeda šokolaadi ja mandlid, et vajalik täis tuleks. Ma ei tunne päevas kordagi nälga, ma ei tunne, et mul oleks rohkem süüa vaja. Mis ma veel lisama pean või mida tegema? Salatitega juurde siis ligikaudu 200kcal? Tavaline kurk, hiinakapsas, tomat, paprika + külmp. oliiviõli, maitseained. Lõuna ja õhtusöögile ei lisa kartulit/riisi vms, sest kõht ei talu neid ja tekivad seedimisel probleeme + lööb allerilise reaktsiooni nahal ja see on kole ja valus. Aga kaal ei lähe alla, vaid pigem isegi grammikeste haaval tõuseb. Mida ma valesti teen? Mida peaks lisama, et oleks tervislik ja kas üldse kui ma ei tunne, et kõht tahab? Ja see on trennipäeva söögikord. Hommikusöök muna, kanalt (1 muna ~55g) (110 g): - Kaloreid 148.5 Kcal mitmeviljaröstkukkel (Fazer) (58 g): - Kaloreid 147.32 Kcal sink, kanasink tilliga, viilutatud (16 g): - Kaloreid 13.6 Kcal +salatileht ja tomat Lõunasöök kana hakk-koivake (Tallegg) (100 g): - Kaloreid 215 Kcal hapukoor 20 % (50 g): - Kaloreid 102 Kcal +tomat, kurk, paprika, hiinakapsas + külmp. oliiviõli ja miatsestus sool/pipar bitter tume šokolaad (Kalev) (40 g): - Kaloreid 211.6 Kcal Vahepala (enne trenni) keefir 2,5 % (230 g): - Kaloreid 115 Kcal banaan (110 g): - Kaloreid 102.3 Kcal Õhtusöök kalkun valmis kujul (110 g): - Kaloreid 228.47 Kcal + sama salat ikka - mandel (20 g): - Kaloreid 125.6 Kcal Kaloreid: 1409.39 Kcal + u.200kcal? 1610kcal Rasva: 77.02 g. Valku: 83.76 g. Süsivesikuid: 86.02 g. Kiudaineid: 11.08 g. RASV 31% VALK 33% SÜSIVESIK 34%
  14. Palun abi kaalu, toidulisandite, trenni teemal

Ei lihasmassi on küllaga, olen terve elu tantsinud ja päris korralik sportija olnud. Otseselt lihast kasvatada ei soovi, seda on piisavalt. Lihase pealt tahaks kihi maha saada.
  15. Palun abi kaalu, toidulisandite, trenni teemal

Kuidas peaks umbkaudu toidukorrad olema, et hommikusöök korralik, lõuna keskmine ja õhtusöök kesine? Või on kaalu langetamise puhul sel mingi nipp veel? Ja veel, mis oleks hea snäkk enne ja peale trenni? Banaan?