Jump to content

haha

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

haha

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 04.10.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Jõusaalikava.

    Kindlasti tahaksin ma sisse jätta küki, tõmbed plokil ülalt, ja kõhulihaste harjutused. Mõtlesin, et võib-olla ka jõutõmme võiks olla. Aga mis ülejäänute asemele siis panna?
  2. Jõusaalikava.

    Mõtlesin, et küsin väheke nõu asjatundjatelt. Nimelt on mul koostamisel uus kava, mille järgi käiksin trennis 4x nädalas ja kava oleks jaotatud kaheks: Mainin ära ka, et tegemist on naissoost isikuga, seega väga hull treening ei ole kavas. 1. päev. Selg, jalg, biitseps, tuhar 1. Kükk kangiga 2. Alatõmme trenažööril õlgade kõrguselt 3. Tõmme plokil ülalt kukla taha 4. Jalgade kõverdamine kõhuli olles 5. Jalga lükkamine taha trenažooril 6. Pöiasirutus trenažööril seistes 7. Küünarvarte sirutamine trenažööril 8. Küünarvarte kõverdamine hantlitega (neutraalne hoie) 9. Keretõsted alaseljapingil 2. päev. Rind, triitseps, kõht 1. Surumine trenažööril istudes 2. Hantlitega lendamine lamades 3. Küünarvarte sirutamine trenažööril 4. Surumine rööbaspuude trenažööril 5. Keretõsted kõhupingil 6. Kerekallutused küljele raskusega 3. päev. Selg, jalg, biitseps, tagumik 1. Käärkükk kangi/hantlitega 2. Jalapress 3. Jala lükkamine taha trenažööril 4. Jalatõmme blokksüsteemil reiesiseküljele 5. Tõmme plokil ülalt ette kitsa haardega 6. Tõmme küljele hantliga, ettekallutatult 7. Küünarvarte kõverdamine blokksüsteemil 8. Küünarvarte kõverdamine hantlitega seistes 9. Keretõsted alaseljapingil 4. päev. Rind, triitseps, kõht 1. Surumine kangiga kaldpingil 2. Käte kokkuviimine trenažööril (liblikas) 3. Prantsuse surumine hantliga istudes 4. Surumine rööbaspuudel 5. Keretõsted kõhupingil 5. Kerekallutused küljele raskusega Nende vahepeal on muidugi puhkepäevad. Selle rinna päevale võiks vist midagi juurde lisada, tundub kuidagi vähe olevat võrreldes jala päevaga..aga ma ei suuda välja mõelda, mis see oleks. Sooviksingi teada, et kas üldises mõttes on kava sobiv või peaks midagi kindlasti ära muutma?
  3. BAV ja selle tähtsus.

    Peaks vist sama teed pidi minema. Selle kala koguse arvutaski nutridata mul pildi järgi..ega ta vist väga täppi ei pane jah.
  4. BAV ja selle tähtsus.

    Nutridatas pean seda toidupäevikut, panen kogused võimalikult täpsed(saab ka pildi pealt määrata, mis koguse sööd). Selles aga, kui täpselt see määrab, ma küll kindel olla ei saa. Selle kodujuustuga on lugu selline, et ma lihtsalt sel päeval ei söönud tervet karpi ära, vaid natukene. Ning pähkleid kulub selle näksimise käigus küll kindlalt vähem kui 100g. Samas osadel päevadel, kus toitumine umbes sama, aga smuuti jääb ära, arvutab see mu kalorikuluks vaid 800 kcal, mis tundub naeruvärselt väike arv. Aga tore teada, et norm peaks ikkagi täidetud olema.
  5. BAV ja selle tähtsus.

    Tere. Probleem on selline: Struktur.net lehekülje järgi oleks mu BAV päevas 1510 kcal ning sellest allapoole ei tohiks laskuda. Kuna aga pean toitumispäevikut, siis see näitab, et päevas söön ära vaid umbes 1200 kcal, kusjuures kõht on täis ega tunne, et peaks rohkem sööma. Küsimus siis selline, et kui ma söön alla BAV, siis kas see, et kaal langeda ei taha, võib olla sellest mõjutatud(mainin ära, et trenni teen 4 korda nädalas)? Äkki peaks sundima ennast rohkem sööma? Lisan oma eilse menüü ka igaks juhuks, sest omast arust söön enam-vähem tervislikult. Hommik: (umbes 6.00 enne trenni (jõutrenn) ) Kodujuust 45g Täisteraleib 30g Sink 12g 1 muna Banaan vesi Vahepeal, ehk siis pärast trenni: Smuuti, kus on sees erinevad marjad, banaan, pirn, maitsetamata jogurt, piim, müsli Lõuna: Kala 50g Tatar 40g Värske salat 30g Täisteraleib Vahepeal: Väike jogurt Õhtul: Köögiviljadega hautatud kana 150g Täisteraleib kodujuust 45g Hiljem näksimiseks natukene pähkleid. Päeva jooksul joon kokku umbes 2 l vett.
×