Jump to content

Marlon

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Marlon


  1. tsiteerin wikipeediast "Oponentide väitel on mistahes dieedi alguse kiire kaalulangus tingitud mitte rasva põletamisest vaid lihastes talletatud glükogeeni ja selle seotava vee kaotusest. Nende sõnul on mistahes dieedi puhul kaalulanguse eelduseks tarbitava koguenergia vähendamine alla kulutatava energia taset, mitte üksnes tarbitavate süsivesikute hulga vähendamine. Atkinsi dieedi väidetavat edu seletavad nad tarbitava energiakoguse vähenemisega, mille üks põhjus võib olla toidusedeli üksluisus ja sellest tingitud isu vähenemine." Et mis arvad, kas selle dieediga vabanen kõhul olevast mõnest sendist pekist? et noh, mu väikseim kaal sama pikkuse juures on old midagi 78kg kanti(siis oli kõht peaaegu pekivaba), et kui see 7-10 kg väheneks konkreetselt peki arvelt oleksin ülirahul...?

    vast ikka vabaned aga siiski ma soovtaks ikka rohkem trenni teha korralikult süüa nii nagu seal kalmuse postituses öeldud on, siis ei teki ka seda pekiprobleemi kui aastaringselt normaalselt sööd ja trenni teed..


  2. a sa tegid seda dieeti siis aint nädala aega v? ja kaotatud 4kg tulid kohe varsti tagasi ka?

    ei teinud nädal aega, ikka kuu tegin, lihtsalt dieedi algul alaneb kaal kiiremini sest sa ehmatad organismi, pärast läheb kaal aeglasemalt alla.... kokku sain misiki 6-7 kilo alla, rohkem polnud vajagi, kaotatud kaal ei tulnudki tagasi kuna hakkasin rohkem uurima kuidas normaalselt toituda. Ühelgi dieedil pole mõtet kui piinad end dieediga mingi perioodi ja siis kukud õgima ja endale aru andmata igast jama sisse lahmima!


  3. No siis kui pidasin hakkasin alles jõusaalis käima ja siis ei mõõtnud ega kaalunud ennast pidevalt, nädalaga läks neli kilo ja kõht ikka päris mõnnaks läks. Siis ma näpuga mingit järge ei ajanud kuidas süüa sõin põhiliselt liha ja juustu, isegi rasvakogust ei pidanud jälgima, tähtis oli et süsivesikuid ei sööks, magusaisu rahuldasin dieetpepsi ja indiapähklitega. Enne trenni sõin liha juurde miskit värsket salatit või puuvilju natuke, et rohkem energiat saada. Kuna ma siis nii intensiivselt ei treeninud, siis mingeid hädasid küll ei tulnud.

    Praegu olen juba 2 pool aastat tugevalt jõudu teinud ja nüüd kui suveks "saledaks" tahan, siis jätan oma menüüst välja leiva ja riisi ja igast jahutooted, söön põhiliselt liha ja värdkeid asju, õhtuti söön süsivesikuid minimaalselt, enne trenni püüan rohkem süsisvesikuid saada et energiat oleks.


  4. omast kogemustest tean et see dieet töötab väga hästi, aga kui samal ajal tahad teha tugevalt jõusaali siis ma küll ei kujuta ette seda, ise tegin nii et päev otsa vältisin süsivesikuid ja siis trennile eelneval toidukorral sõin natuke süsivesikuid ka...


  5. No mina ei tea kuis teil need asjad on aga mina teen peale igat trenni ühe harjutuse kõhule 4 seeeriat ja püüan erinevatel päevadel mõjutada erinevaid kõhulihaste osi. Mingeid raskuseid ma ei kasuta.... ja talvel üldse ei viitsi kõhtu teha siiis teen raske trenni ja ei hakka kõhuga mässama, kevadel teen peale igat trenni ja kui veel toitumist ka jälgid siis tuleb ilusti ka see kauaoodatud 6pac välja:rolleyes:

×