Jump to content

haishark

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

haishark

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.05.1997

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Muna pitsa/omlett

    Terve pitsa kohta, nende koostisosadega, mis üleval märgitud on.
  2. Muna pitsa/omlett

    Retsepte võib alati enda tahtmiste järgi muuta Ma unustasin eelnevalt toiteväärtused lisada: Süsivesikud 10gRasv 12g(oleneb millist juustu kasutad)Valku 28g
  3. Muna pitsa/omlett

    Tahaks kõigiga jagada üht päris maitsvat retsepti: Muna pitsa või siis pitsa taoline omlett (maitseb nagu päris pitsa) Koostis: 3 munavalget1 munaketsup/ tomatipasta2 juustu viiluKana või midagi peale panemiseksPane munavalged ja muna pannile ja küpseta kaanega keskmise soojuse peal. Oota kuni munad on küpsenud ja lisa siis ketsup või tomati pasta. Lisa maitseaineid (kui tahad), siis juust ja kana. Oota kuni juust on sulanud ning ongi valmis. (Pilt tuli natuke udune)
  4. Maailma kõige kiirem valgukook

    Proovisin siis ka seda. Kasutasin vanilje pulbrit. Maitses päris hästi, aga kook oli liiga kuiv. Järgmine kord proovin taignasse lisada marju või midagi, mis muudaks selle vähem kuivaks.
  5. Mitmeid kasulikke retsepte

    Tahtsin siin kõigiga ühte mu lemmikut youtube kasutajat jagada. Seal on väga mitmeid erinevaid retsepte: valgurikkad koogid, magustoidud ja teised söögid.Igastahes väga palju häid retsepte. http://www.youtube.com/user/leanbodylifestyle http://www.youtube.com/user/MichaelKoryFitness Kindlasti jagage enda retsepte ja arvamusi.
  6. Millist "cardio" treeningut teed?

    Muidu meeldib õues joosta, aga viimasel ajal olen proovinud HIIT-i ehk sprinte. Päris hästi võtab läbi küll
×