Jump to content

Amarant

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

Amarant

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 21.04.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Arginiin

    Kust seda osta saab Eestis poest?
  2. Veenvalt testosteroonitaseme tõusu veel tõestatud Zn-võtmisest ei ole. Kindlasti tasub vaadata, millises ühendis soovitud mineraal on. Näiteks, Mg-oksiidi biosaadavus on üsna niru, Mg-aspartaat on parim, seepärast ise võtan ZMA-d, mis on siin riigis ainus variant antud vormi jaoks, kuid olen proovinud oksiidi ja tsitraatigi. Unekvaliteet paranes täpselt siis, kui ZMA-d võtma hakkasin, nii et oma kogemuse põhjal väidan, et Mg-oksiid ja Mg-tsitraat on mõttetud.
  3. Lihastõmblused

    Sa tahad öelda, et lihas hakkab tõmblema alles pärast Mg võtmist, nagu põhjustaks see seda ?
  4. Lihastõmblused

    Neuroloogi juures sai korra käidud. Tema muretsema ei hakanud ja ütles, et on normaalne, kui siit-sealt aeg-ajalt tõmbleb, sügeleb või imelik on.
  5. Lihastõmblused

    No hetkel võtan ZMA-d, kus olev Mg-aspartaat peaks olema ideaalne ja mu Mg-taseme lakke löönud. Enne seda neelasin natuke ka Mg-oksiidi B6-ga tabletina ning Mg-tsitraadi lahuseid, aga usun, et nende preparaatide imenduvus on nii kehv, et mingit olulist muutust mu Mg-tasemes ei toimunud. Üks vereanalüüs näitas ka, et mul Mg piisavalt, aga neid tasuks ilmselt rohkem teha. Mingit ekstreemdieeti mul ei ole, samuti ei ole eriline sportlane. Alles hiljuti hakkasin käima jõusaalis ja teen suhteliselt tagasihoidlikku kava. Soola panen toidule võib-olla tõesti vähem kui keskmine inimene, sest mu meelest selle maitse toidule midagi juurde ei anna. Eks hakkan seda lisama siis toitudele. Samuti on plaanis hakata banaani igapäevaselt sööma ning kui ZMA otsa saab, siis D-vitamiini võtma. Kardan, et arstid ütlevad selle põhjuseks mul lihtsalt stressi, ning soovitavad ainult antidepressante. Need jätaks viimaseks võimaluseks.
  6. Lihastõmblused

    Lihased tõmblevad suvaliste kohtade peal väikeselt juba üle 3 aasta. Mida teha? Väga närvidele käivad. Mg ei paista aitavat, aga kavatsen selle võtmist jätkata.
  7. Mg on ilmselt kõige mõttekam juurde võtta. Ja palju energiat kulutavad inimesed võiksid jälgida päevaseid ohutuid totaalkoguseid ja nendest kinni pidada. Normist suuremad nõudmised on neil kindlasti, nii et ei saa elada nende järgi.
  8. Toidulisandite koostise usaldusväärsus (ZMA)

    Aga äkki see on lihtsalt jahu? Mg kohta leiab sama Google'ist. Ma tellima ei viitsi hakata. Mõtlen päris poode ikkagi.
  9. Toidulisandite koostise usaldusväärsus (ZMA)

    Päris kindel ei ole, aga nii paljudest kohtadest olen kuulnud. Ka ZMA purgil on niimoodi kirjas, aga seda ma praegu ei võtaks kõige usaldusväärsema allikana muidugi .
  10. Toidulisandite koostise usaldusväärsus (ZMA)

    Okei, aga kas Tested Essentialsi "Tested Zn-Mg-B6" on saast või ? Esialgu ei ostaks neid rohkem. http://www.prometeus.nl/Tested-ZMA/en/product/900/ -- täpselt siuke purk.
  11. Toidulisandite koostise usaldusväärsus (ZMA)

    Selle pärast, et ainuke Mg, mis hästi imendub, on Mg-aspartaat. Apteegis müüakse ainult Mg-oksiidi, mis on täiesti kasutu (aga see-eest odav!). Mg-tsitraat pole ka kõige parem. Apteegis müüakse totaalset jama ühesõnaga. Palju õnne ! Kui sa võtad Ca ja Mg koos, siis imendub ainult esimene. Pealegi võtad sa ilmselt seda Mg oksiidina, nii et ta ei imenduks normaalselt niikuinii. Mg-oksiidist saab viimast välja võtta, kui seda neelata koos vitamiin B6-ga. Parim on ja jääb ikkagi Mg-aspartaat ja seda mina otsin. Ca asemel võtaksin mina D-vitamiini hoopis, millest meil tegelikult siin pimedal maal puudus on. See tingib ka Ca-puuduse, aga lisaks on siis kindlasti muud defitsiidid D-vitamiini vajavates füsioloogilistes protsessides, nii et kui võtta vitamiini hoolitsed oma keha eest põhjalikumalt ja targemalt. Kust neid ülejäänud 2-3 ma leida võiksin? Selle ostsin Saku suurhalli kõrvalt, mis mul hetkel on. Maksis 11€. Aitäh!Üldse ma ei mõista ikkagi, kuidas saavad mingid lihtsalt mineraalid kellegi unenägusid nii palju mõjutada. Mg võtab osa muidugi 300 ensüümi tööst meie kehas. Äkki paljudel siis tõesti tõsine puudus sellest ja nad ei olegi harjunud normaalseid unenägusid nägema, millised ongi tegelikult mitmekülgsed ja värvilised. Mida rohkem inimene und näeb, seda rohkem ta ju puhkab.
  12. Toidulisandite koostise usaldusväärsus (ZMA)

    Ainus, mida Eestis letil müüakse ongi vist see Tested Essentials "Tested Zn-Mg-B6". Ostsin ta igatahes. Kas tegu on usaldusväärse firmaga? FDA ei kontrolli niikuinii toidulisandeid, ma saan aru. Ma tegelikult ei otsi siit võimalust oma lihaseid kasvatada või paremini puhata, aga oma Mg-varusid täiendada. Mg-aspartaat nimelt on parim Mg vorm. Apteegid müüvad kummalisel kombel aga ainult Mg-oksiidi põhiliselt, mis ei imendugi eriti.
  13. Kõik kirjeldavad mingeid ulmelisi tundeid ja häid unenägusid, kui nad ZMA-d võtavad. Olete te kindel, et see toidulisand ainult Zn, Mg ja B6 sisaldab? On see jutt ikka usaldusväärne, mis purgi peal kirjas koos märkusega, et FDA ei ole kontrollinud? Äkki ma võtan steroide hoopiski sisse Zn, Mg ja B6 pähe? Rõhutan, et minu jaoks ei ole esmasoluline mitte toime, vaid et ma teaksin, mida ma sisse võtan. Kui ma hallutsinatsioone ja visulle otsin, siis ma lähen, teen LSD-d. ZMA-st ootan ma aga oma päevast Mg-kogust kõigest. Kahju, et ainus Mg-aspartaat Eestis on selline toode, KUI see ikka on Mg-aspartaat ja seda juttu võib uskuda siin purgil. Kuidas usaldada toidulisandeid?
×