Jump to content

kadi5590

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kadi5590

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1987

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. massilisaja tarvitamine

    neid kohukesi ma pole veel sellise pilguga vaadanud.. siiani vaid pähklid ja halvaa vahepalaks olnud.
  2. massilisaja tarvitamine

    massilisaja tundub selline lihtsama vastupanu teed minemine. Oleksin nii õnnelik kui need 5 kilo tagasi saaksin.. mis vahepeal raske vaevaga tulid. Mõni inimene hakkab stressis ja depressioonis rohkem sööma(õgima), minul aga kaob söögiisu täielikult...
  3. Tere! Olen korduvalt ja korduvalt proovinud kaalust juurde võtta.. Mingi aeg ee õnnestus ja sain 4 kilo juurde, kuid siis kukkus jälle kolinaga see alla.. Kaalust on raskem juurde võtta kui see alla jälle läheb.. Ju siis on kiire ainevahetus ja füüsiline töö mis mõjub. Prooviksin hakata võtma toidukordade vahele massilisajat.. Kas naistele sel mingeid kõrvalmõjusid pole? Kuna päris pekki ei tahaks siis paar korda nädalas vast mingi jõutrenn? Või aeroobika? Oskab keegi nõu anda? Oleksin väga tänulik. Ja ps. ärge hakake rääkima jälle söön liiga vähe. Vb tõesti peaks rohkem toidukordi olema. Ja see kaal tõusis ka sel ajal kui olin kodune ja tööl ei käinud.
  4. kaalust juurde

    Olen 26 aastane naine. Sooviks kaalust juurde võtta, ja kellegi spetsialistiga nõu pidada. Nimelt olen mõelnud massilisaja peale. Kas peaks ka mingit tenni hakkama lisaks tegema? Kui palju ma peaks seda massilisajat võtma, ja millist? Kaalun 56 kg ja 173 cm pikk. Sooviks oleks 4 kg juurde võtta.
×