Jump to content

Absalon

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Absalon viimane päevavõit oli April 2 2013

Absalon's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

9 Neutraalne

Absalon

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 07.01.1986

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. workout & fasting

    Kuskil 7 tundi jalutad seda 500 kalorit maha nutridata kalkulaatori järgi
  2. Keha koostisosade määramine DXA-testiga on vägagi täpne.
  3. https://plus.google.com/photos/114235572327034566943/albums/5869252590417193265 Lisasin galerii lõppu meeste absoluudi ja bikiini fitnessi panoraamid.
  4. Minu poolt üks osa piltidest on siin näha: https://plus.google.com/photos/114235572327034566943/albums/5869252590417193265 Kuna kaasas oli vaid üks mälukaart keskendusin rohkem oma klubi sportlastele. Varsti lisan veel kuni 100 pilti, kui töötlemiseks aega leian.
  5. Sergei Põlme. Algajad. Mehed kulturism. -80kg. Klubi puudub.
  6. Martin Absalon. Mehed. Klassikaline kulturism. +175cm. Algajad. TÜ ASK Athletic Fitness. +175cm. Algajad.
  7. Silvar Rückenberg

    Täna sai tehtud kontrollvõistlus AF võistluse jaoks. Järgi sai proovitud kõik võistlusosad ja eelnev lihase pumpamine. See võibolla kõige paremini veel välja ei tulnud, sest trennis olen kindlasti käed ja selja paremini täis saanud. Poseerimisel üllatas kui raske oli poosi hoida ja pidevalt end laiana ja suurena esitleda. Külje ja seljapoosidega olen viimastel nädalatel edasi arenenud, aga tänased vabaseisud eest jätsid soovida. Lõuatõmbed ja rööbaspuul surumise tulemused kinnitasid lootust, et võistlustel loetakse ära vähemalt 20 lõuga ja 40 rööbaspuul surumist. Sõudmine läks plaanitust kehvemini, aga kui arvesse võtta, et all olid väga korralikud jala ja lõigutrennid, siis ilmselt nendest ära taastudes on aeg juba palju parem.
  8. Silvar Rückenberg

    Täna sai osaletud sisesõudmise meistrivõistlustel võistkonna arvestuses. Esindasin Tartu ülikooli 500 m distantsil. Kuna vahepealne 8 päeva Soome reisi ja viimased kolm päeva kestnud haigusvimm on vormi alla viinud ei oodanud aja osas eriti midagi. Siiski pidin olema nö mootoriks, et kindlustada võistkondlik esikoht, kuna ülejäänud liikmed osalesid ka individuaalvõistlusel. Aeg tuli 1:21.5, mis oli ka päeva parim, kuigi kui aus olla, siis mitmed tugevad konkurendid jätsid varu põhisõidu jaoks. Jäädes paar sekundit alla oma isiklikule rekordile, võin tulemusega siiski rahule jääda. Edasised plaanid on tõsta jälle koormusi ja keskenduda rohkem dipsidele/lõuatõmmetele ning ka ergomeetri peal hakata veidi intensiivsust tõstma. Siin ka üks video võistluseelsest lõigutrennist. See eriti lootust ei sisendanud, sest jõudu lükata tundus olevat vähe ja tõmbelõpp oli liigne kangutamine.
  9. Silvar Rückenberg

    Täna õnnestus tugev selja ja biitsepsi trenn teha. Kuna lähiajal kavas minna nädalaks Soome virmalis pildistama, siis olen planeeritust rohkem koormusi tõstnud. Küll selle reisinädalaga jõuab ära taastuda. Trenn nägi ise välja selline. Mainiks veel, et biitsepsit saan vaid hantliga treenida, kuna küünarvarre lihaskinnitused teevad tugevat valu isegi EZ-kangiga treenides. Plahvatuslik lõuatõmme 5x10 6kg Plokil tõmbed vertikaalselt, laialt 3x6 105kg Plokil tõmbed kõhtu, peopesad vastakuti 3x6 120kg Pullover 3x6 50kg Püsti biitseps vaheldumisi, küljele ei lase 4x6+6 20kg Biitseps hantliga istudes 4x6+6 17,5kg Scotil ilma pöördeta 3x6+6 17,5kg-15kg Püsti ettekallutatult haamer 2x6+6 20kg Püsti ettekallutatult pöördeta 2x6+6 20kg Dips 4x15 Kõht pallil 4x16 20kg toengus jalgade etteviimine 4x10 7,5kg Sõudeergomeeter 15min
  10. Silvar Rückenberg

    Sai just lõpetatud 8nädalane jõuperiood. Iseenesest rahule ma sellega ei jää, sest treeninguid ja raskustes progresseerumist segas vahepeal ajapuudus ja nüüd lõpus ka haigus, mis sundis kergemalt treenima. Seega jõunäitajaid praegu testima ei hakkagi. Ilmselt jäävad need samasse auku kui umbes kaks kuud tagasi. Siis sai pärast trenni sügavkükitud 170kg, surutud 120kg ja kangi rinnalevõturekordiks tehtud 137kg. Uues kavas vahelduvad seeriate kordusvahemikud nädala lõikes ning põhirõhk on seljal ja triitsepsil. Aeroobset teen umbes kaks korda nädalas sõudeergomeetril + 15min pärast jõsaalitrenni. Detsembris sai kaks korda ergol 2:56 sisse sõidetetud, seega aeroobsega üle pingutama ei pea ja saab kulutada energiat pigem jõusaalis edasi arenemiseks.
  11. http://www.youtube.com/watch?v=9KufDQGaXHw
  12. Silvar Rückenberg

    Tere siis minu poolt, olen Martin Absalon ja nagu Silvar kirjutas, valmistun oma esimesteks võistlusteks Athletic fitnessis ja ka klassikalises kulturismis. Vastavat trenni olen Silvari juhendamisel teinud veidi alla aasta ja senise progressiga jään väga rahule. Põhiline eesmärk on teha hea tulemus AF-is. Nagu Kristjan ja Jüri juba tõestanud on, ei ole aerutajatele jõu ja eriti vastupidavuse voorudes vastast. Kuna ise olen sõudmise taustaga, siis saab näha millist konkurentsi suudan mina pakkuda Sõudmisega tegelesin kuni 2010 aastani. Põhilise koondiseaja sai võisteldud kaheksapaadis. Selle, suurepäraselt klappiva koosseisuga, sai korjatud igasugu autasusi. Parimateks saavutusteks võib pidada U23 vanuseklassi maailmameistritiitlit ja Euroopa meistrivõistluste IV kohta. Siin ka üks pilt mingilt võistluselt, nägude järgi vaadates on tegu alles starditõmmetega
  13. Kuivatama hakkad siis kui ise tunned, et rasva on liiga palju kogunenud. Dieedil ole kerges defitsiidis, nii 200-500kcal 6-8 nädalat. Massiperioodil võiksid süüa +200-300kcal, kui liiga rasva ei taha minna. Aeroobse suurendamine aitab tõsta päevas kulutatud energiahulka ja seeläbi on võimalik dieedil olles vältida väga väiksed toidukoguseid. Toitumisharjumuste osas jälgi lihtsalt et saaksid ettenähtud koguses rasvu ja valke. Valkude hulka võib dieedil olles veidi tõsta. Jõusaalitreeningud jäägu ka dieedil olles raskeks ja raskused 6-8 nädala lõpuks langeda ei tohiks. Lühidalt see ongi vähemal 90% su maksimaalsest lõpptulemusest. Puhtalt neid põhimõtteid jälgides võtsin aastaga juurde 7,5kg liha ja kaotasin 3,5kg rasva.
  14. 30g reegel

    Et inimene on võimeline 2-3kg valku ära seedima? No vaevalt et sellist hullust keegi füüsiliselt tõestama tahaks hakata. See on öeldud poindi pärast, näitlustamaks, et üleliigne valk ei lähe sugugi raisku. Kas valk on saadud lihast või valgupulbrist omab muidugi tähtsust siinkohal. Mu postituse teadmised pärinevad toitumisteadusega reaalselt tegelevate või vastava kraadiga ala populariseerijatelt nagu Jason Blaha, Layne Norton, Eric Helms jne. Seega ei viitsi praegu ise algandmetes tuhnida.
×