Jump to content

mesikäpp

Kasutajad
  • Sisu loend

    79
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mesikäpp

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 16.04.1979
  1. Trenn-mitu x nädalas?

    mina teen 5x jõutrenni ja ühekorra proovin nädalas jalgpalli mängida muidugi eriti lihtne see pole, ma mõtlen just jalgpalli 107kg mängida.
  2. Kas see on tõsi?

    eks sa lihtsalt hakkad enda keha õieti hoidama, ja kui rind on kõuhust eespool siis on efekt ju kohe nähe ja vastupidi ka
  3. mis on tallinna parim jõusaal?

    Vahest on mul tunne et ma olen satunud eesti keele filoloogide foorumisse, mitte aga sportlaste. Kallid foorumis osalejad meie eesmärk ei ole üksteise kallal norida vaid hoopis aidata üksteisteisel küsimusi lahendada mis tekkivad sporti tehes, nii et lõpetage see targutamine!!!!!!!! Ja üks parimaid on Status Club aga vist ka kõige kallim.
  4. Proteiin vs Süsivesikud

    Väga hea on viinamarja mahlaga juua eriti veel siis kui sa kreatiini kasutad.
  5. Küssa hugo bossile

    kui palju see niro tech üldse maksab ja mis see kas proteiin, kreatiin, glütamiin??
  6. kehakaalust rohkem

    rekord on 110 kg rohkem oma keha kaalust.
  7. Kui tihti vahetad treeningkava

    õlg ja biitseps tahavad tihedamalt kava vahetust kui selg, jalg ning rind seda vist nii tihti ei vaja.
  8. milk protein

    huvitav, Hernes kui sa ei ole sellest asjast enne kuulnud kust sa siis tead et see mõtetu on? Ise olen seda söönud ja kui raha vähe on siis kõlbab küll, maitse on hea.
  9. vanus

    mis asi see NOX on, kui palju see maksab ning palju seda sööma või siis imeme peab? Algajad peaks tõesti alustama neist lahjemadest asjadest, nagu eelpool mainiti.
  10. Vot kus on alles "musklimees"

    rind oli jurakal normaalne kud jalga nagu poleks olnudki ja ega need käed ak eriti suured ei olnud, KUID RIND OLI VÕIMAS!!!
  11. carbo plus

    selge siis!
  12. carbo plus

    mul on kodus üks UNIVERSAL-i pulber, CARBO PLUS! kas keegi oskab öelda mis asi see selline on ja millal ning kuidas seda tarvitada? ette tänades!
  13. Randmed

    ultra gel ja arthryl on ka rohud mis sisaldavad glükosamiini.
  14. Randmed

    üks rohi mida võiks tarvitada on Arthtyl, kuid seda saab ainult retsepti alusel. ma ise kasutan seda päris hea on ja mine kindlasti arsti juurde, sest ega kui sa tegeled tõsiselt aerutamisega siis varsti sa ei aeruta ka enam ja seda vist ei taha. Huvitav kui sa tegeled tõsiselt aerutamisega miks siis su treener pole veel midagi öelnud või sind kuhugi suunanud?
  15. Randmed

    no kui sul nad juba liigesest välja tuleva siis on asi päris hull, seal jah see ultra gel enam ei aita, kuid kasuta poksijate sidemeid need on hästi pikkad seo lihtsalt tugevalt kinni, kuid siin on üks mure su ranne jääb nõrgaks, eks külasta arsti äkki saab opiga midagi parandad. ma tean et kui jalgpalluritel hüpeliiges käib tihti välja siis operatsiooniga saab korda.
×