Jump to content

diana109

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

diana109

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 21.07.1984

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Toidulisandeid figuurile

    enne tegin kaa, kuid vähem. Toitumine on paigas ja kaal langeb ka tasapisi. muud ei tahtnudki teada kas oleks mõtet juurde midagi tarbida.
  2. Toidulisandeid figuurile

    Tere. Alustasin trennidega nii kuu aega tagasi. siiani siis 4 x nädalas ja sellest nädalast lisan veel rühmatreeningutele ujula ja jõusaali. Toitun tervislikult. Täielikult menüüst kadunud nisujahu tooted, suhurt minimaalselt ja kartul. Mõõdud on vähenenud aga kaal väheneb aeglaselt. Tunnen, et tahaks proovida toidulisandeid, figuuri tooteid. kuid ei tea millist. Oskab keegi soovitada?
  3. Nii.. on plaan alustada treeningutega, et tagasi nõuda rasedusega vormist välja läinud keha, st saada end jälle ilusti toonusesse ja ka kaalulangus tuleks kasuks. Hetkel kaal 80 kg ja pikkust 165 cm. seega ülekaalus. Plaan hakata käima 3 x nädalas rühmatreeningutes. Kuna mul on väga väga aeglane ainevahetus, soovitati trennile lisaks veel kasutama hakata mingit sorti kaalualandajaid, et need siis ainevahetusele nö käigu sisse annaksid. Trennid on juba välja valitud, kuid seda figuuritoodet ei suuda välja valida. neid on nii palju ja erinevaid. tahaks ikka midagi sellist mis nagu töötaks ka veidike. Toitumine on kaootiline. seda just kellaaegade osas. Ootan kõiki soovitusi
×