Jump to content

Ankur123

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ankur123

  • Tase
    Algaja
  1. Kaal tuli ja ei lange, mida valesti tarbin?

    Olen sellest ajast kui siia kirjutasid tarbinud palju valku, vähe rasvu ja süsivesikuid pole piiranud, eelmises postituses kirjutasin täpsemalt. Mure selles, et kaal küll ei lange. Kas peaksin süsivesikuid piirama? Kui jah, siis kui palju oleks normaalne neid süüa? Vastati jah, et kogus on normaalne mida tarbin, aga ei saa sel juhul aru miks kaal ei lange .. Samas ma ei näe kõhu peal väga üleliigset pekki, naba aluses osas küll midagi on, aga seda näen vist ainult mina. Asi selles, et kõht oleks koguaeg nagu punnis, selline kõva, nagu õllekõht. Ainult hommikuti kui söönud ei ole on normaalne. Millest see tuleb?
  2. Kaal tuli ja ei lange, mida valesti tarbin?

    Kas keegi oskaks siiski süsivesikute osas nõu anda? Kui palju kilo kohta süüa tohin? Milliseid toite vältima peaksin? Olen viimased kaks nädalat söönud igapäev 100-125g valku, 50-60g rasvu ja 180-270g süsivesikuid (enamus päevad kipuvad maksimumi poole). Tundub nagu tarbiksin süsivesikuid liiga palju, aga ei oska seda kogust vähendada. Sooviks arvamusi koguste kohta
  3. Kaal tuli ja ei lange, mida valesti tarbin?

    Tahaksin teada, kas see on okei, kui saan oma 50% valgust õhtul? Olen lugenud, et keha ei omista üle 30g valku toidukorraga, on see tõs ja ülejäänud valgud söön lihtsalt ilmaasjata? Üritan valku süüa umbes 2g kehakaalu kohta, kas ma pean üldse nii palju sööma, kas see on õige? Ja kuidas süsivesikute tarbimist vähemaks saada?
  4. Kaal tuli ja ei lange, mida valesti tarbin?

    Olen viimased kolm päeva rohkem jälginud mida söön, toon näite eilsest ja sooviks teada mis õigesti ja mis valesti. Loomulikult on vale see pool tükikest šokolaadist ja kaks küpsist, aga kas see muudab palju kui vahest tükikese šokolaadi või ühe küpsise söön? Ootan huviga vastuseid, arvamusi Hommikusöök: Riisihelbepuder rasvata, piim 2,5% 240g Kohv, suhkruta 120g Piim, R 2,5% 45g Rukkipala koorikleib 27 Tuunikalakonserv, veega 25g Majonees, R 25% 10g Toidukord kokku: 441 kcal Vahepala: Kohupiimakreem, kakao, R 4%- 5% 40g Leib, keskmiselt 17g Šokolaad 4g Toidukord kokku: 122 kcal Lõunasöök: Kartuli-porgandipüree 100g Kana, nahata, küpsetatud 84g Mais, keedetud 56g Või, soolata, R 80% 8g Rukkileib 34g Avokaado 20g Küpsis šokolaaditükkidega 14g Õun 112g Tee, suhkruta 250g Toidukord kokku: 675 kcal Õhtusöök: Tuunikalakonserv, veega 125g Kohupiim, vanilliga, lahja 150g Rukkileib 34g Avokaado 30g Tee, suhkruta 640g Hakkliha-riisipirukas, pärmitaignast 10g Õun 112g Toidukord kokku: 495 Toidukorrad kokku: 1730 kcal, rasva 52,6 g, valku 112 g
  5. Kaal tuli ja ei lange, mida valesti tarbin?

    Aitäh kõigile vastuste eest! Rasvu tarbingi vähemalt 50g päevas, läheb tavaliselt ülegi, mida tahaksin muuta ja hoida 50g piires, aga ei saa hakkama, Saiakestest ja kommidest üritan ikka hoiduda. Enne kaalusin juba pikalt 51-52kg vahel, ei usu et see mul juba enne 50-53 oli, reisil liikusin tõesti igapäev palju. Tahaksin veel teada, et kas puder on siis halb valik hommikusöögiks? Ja kas fitnessi täisterahelbeid on kasulik süüa? Tean, et nendest saab väga palju süsivesikuid, aga kas need on aeglased või kiired? Kas õunu, apelsine tuleks tarbida rohkem või vähem? Kas roheline tee on mingit moodi kasulik? Olen lugenud, et pidi lausa kaloreid kulutama. Tuunikalakonserv veega - saab palju valku ja rasva peaaegu üldse mitte, on see hea valik? Kartuleid ja makarone peaksin vähe sööma? Ja kas valku võin süüa palju jaksan?
  6. Tere! Olen neiu, 16a, 170cm pikk, trenni teen 3 korda nädalas. Käisin mõned kuud tagasi kahenädalasel reisil, toitlustus oli kõik hinnas ja sõin väga palju. Sellest hoolimatta olin reisiga 3 kilo alla võtnud, kui enne kaalusin 51-52kg, siis reisilt tulles ainult 49kg. Ei teagi kas see oli sellest, et trennist oli paus? Peale reisi tulid varsti jõulud ja aastavahetus mil sõin jällegi palju. Võtsin väga kiiresti juurde 4-5 kilo. Kaalun hetkel 53-54kg, aga sooviksin saada tagasi 51-52kg juurde. Üritan vähem ja väiksemaid portsjone süüa, aga kaal ei lange ikka. Olen kuulnud, et tuleks vähem süüa hoopis süsivesikuid, kas oleks õige neid menüüst vähendada, kas see annaks tulemusi? Rasvu üritan niigi vähem süüa. Lisan oma keskmise päeva menüü ja oleksin väga tänulik kui keegi oskaks öelda mida valesti teen ja muutma peaksin. Hommikusöök: Neljaviljahelbepuder rasvata, piim 2,5% 180g Moos, keskmiselt 70g Kohv, suhkruta 250g Piim, R 2,5% 45g Ela täistera mitmeviljasai ('Leibur') 56g Või-taimeõlisegu, R 40% 8g Maksapasteet 28g Soolakurk, vedelikuta 20g Vahepala: Õun 325g Lõunasöök: Makaroni-singisalat, hapukoore ja majoneesiga 40g Viiner / Sardell, toores 135g Praetud kartulid (toored), praetud õliga 100g Muna, praetud õliga 40g Õhtusöök: Makaronid, keedetud 200g Juust, keskmise rasvasusega (R 25%-26%) 12g Tomatikaste pastale või pizzale, õliga 50g Tee, valmis jook, suhkruta 500g Mesi 30g Tuunikalakonserv, veega 100g Õun 200g Muu toidukord: Kohupiimakreem, rosina, R 4%- 6% 150g
  7. Noor neiu soovib alandada rasvaprotsenti

    Kuuled ma olen ikka väga väiksest peale koguaeg trenni teinud, viimased kolm aastat rohkem, ega mul ainult luud ja nahk pole eks. Jalalihased, kätes ka midagi on, kõhulihased kindlalt olemas, viimaseid on veidi paistagi, lihtsalt tahaks neid rohkem nähtavale tuua. Muidugi on vaja neid kõiki kõvasti arendada.
  8. Noor neiu soovib alandada rasvaprotsenti

    Anoreksiaga siin küll tegemist ei ole. Mul ei ole midagi selle vastu kui mõni kilo juurde tuleb. Tahaksin, et lihased rohkem välja tuleks, aga lihase kasvatamiseks peaks nii palju sööma. Minu päevane soovitatav on 2425kcal tavaliselt söön sellest max 2000kcal. Söön hommikul korralikult, lõunal, õhtul ja terve päeva peale näksin ikka ka normaalselt vahepeal. Kõht pole tühi, et veel süüa. See 2425 tundubki natuke liiga palju minu arust.
  9. Noor neiu soovib alandada rasvaprotsenti

    Olen lugenud, et lihaste kasvatamiseks tuleks süüa rohkem kui päevane soovitatav kcal hulk, aga ma ei jõua seda päevastki täis süüa.. Sellesuhtes arvan, et rasvaprotsenti langetada oleks lihtsam ja kaalust juurde ka ei võtaks.
  10. Noor neiu soovib alandada rasvaprotsenti

    Aitäh, et vastata viitsid Aga ma ei oska kuskilt võtta neid valke nii palju ..
  11. Noor neiu soovib alandada rasvaprotsenti

    Kasutaja ROtter antud artiklis oli kirjas, et valke ei tohiks üldse nii palju süüa. Ei saa enam üldse aru mida siis tegema peaks, et rasvaprotsenti ikka väiksemaks saada..?
  12. Noor neiu soovib alandada rasvaprotsenti

    Mis ainetes leidub palju valku? Tean, et kodujuustus, aga kus veel..?
  13. Noor neiu soovib alandada rasvaprotsenti

    Aitäh sisuka vastuse eest! Aga sellest ei saa ma aru, et kust ma peaksin saama 128,75g valke? Nutridata järgi on juba 65,5g liiga palju... Ja rasvu peaksin siis sööma umbes 51,5 g? Seda tundub kuidagi vähe, sest mul läheb alati üle. Kas ma ei tohiks siis üldse võid ega suhkrut süüa? Mind huvitab kas vee joomine aitab ka kaasa? Praegu üritan päevas vähemalt liitri tarbida. Nutridata järgi on mu päeva soovitatav energia kogus 2425kcal, minuarust liiga palju, tarbin sellest umbes 1700kcal. On minu tarbitud liiga palju?
  14. Noor neiu soovib alandada rasvaprotsenti

    Äkki keegi oskab seljuhul öelda millised oleks õigemad soovitused?
  15. Tere! Olen 16 aastane neiu, 170 cm pikk ja kaalun 51,5 vahest paar grammi rohkem või vähem. Rasvaprotsendi kalkulaatoriga mis internetist leidsin arvutasin protsendiks 15% ja ma ei arva et seda liiga palju oleks lihtsalt ma tahaks seda alandada, et lihased välja paistaks. Olen teinud 3 aastat järjest koguaeg trenni, ka enne seda tegin trenni aga vahepeal jäi aastake vahele. 2 Aastat käisin rühmatreeningutes (Combat,pump ja mingi tantsuline trenn) kõige rohkem käisin esimeses. Nüüd olen käinud aasta kikkpoksis. Vähemalt 3 korda nädalas. Arvutan oma igapäevast kaloraaži http://tap.nutridata.ee 'ga, aga seal näitab alati et söön liiga palju rasvu. Soovitatav on 25-35% aga minul kipub olema 36,5-40%. Valke on soovitatud 10-15% aga need lähevad ka vahest kuni 18% peale. Kuigi kaloreid tarbin vähem kui peaks. Kuidas saaksin lihased rohkem nähtavale tuua ehk siis rasvaprotsenti alandada?
×