Jump to content

Kikas

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

Kikas

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 27.04.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Õhtust! Esmalt tahan tänada inimesi, kes antud üritusele oma panuse andsid, korraldus oli suurepärane ning etteheiteid lihtsalt pole Müstiline, millise feelingu laval ning selle taga saab ja seda jätkuvalt, au oli selliste sportlastega lava jagada! Suur kummardus theaestheticprojectile, kes kvaliteetseid pilte tegid ning need helikiirusel meieni toimetasid! Koju jõudes avastasin enda kotist topeltpaari Nike plätusi, soovin need omanikule tagastada.
  2. Supertulemus! Õnnitlused sportlastele ka minu poolt! Kindlasti motiveerib see meid kõiki ja on edasilükkavaks jõuks!
  3. 25kg kangil ja nagu mehe näost näha on ta valudes Suurepärases Eesti Maaülikooli spordihoones, tule ja teeme koos trenni !
  4. Võimsad tulemused! Kõik on välja teenitud, edu ja jaksu edaspidiseks
  5. 31.EKV kulturismis ja fitnessis - TULEMUSED

    Ega keegi autoga laup. hommikul Tartust Tallinna ei liigu ja ei oma juhuslikult 2te vaba kohta ?
  6. 31.EKV kulturismis ja fitnessis - TULEMUSED

    Registreerin end osalejaks : Sander Kikas Rannafitness 178+ juunior. Tartu, Eeden Fitlife - Imre Vähi
  7. Numbrid jagati ära, finaali sai kuus ja välja öeldi, et sain 6da koha, protokollis 4s.
  8. Autasustamisel anti mulle 6-s koht, kuid protokollis seisab et platseerusin 4dale positsioonile. Kuid pole hullu, ikka juhtub Väga meeldiv üritus, jättis igati hea mulje. Tänan samuti Imre Vähit ja Erkko Ilvest, kes sellele tulemusele kaasa aitasid. Järgmise korrani !
  9. Oh üllatust, trenni minnes avastasin et degusteerimine täies hoos, võtsin tempo maha ja maitsesin kõike mida pakuti Karamelli siirupile tuleb küll poodi järgi minna, meeldis väga. Pudding viis samuti keele alla .
  10. NIMI SANDER KIKAS VÕISTLUSKATEGOORIA Meeste rannafitness +178cm (tegelik 182cm) ALGAJA KLUBI/LINN Tartu, Fitlife Eedeni spordiklubi TREENER Imre Vähi
  11. Suhkur

    Kuid kui suhkru asemel mett kasutada?? Iseenesest sisaldab seegi suhkruid, kuid ilmselt on see parem kui lihtsalt 2 lusikatäit suhkrut tee sisse ammutada?
  12. Massi juurde / kardio.

    Ma ei väitnudki ,et kardio 20 minti on, küsimus oli konkreetne, palju see mõjub.//Sooviks teada kas massi lisamine ja jooksmisega rasva% alla tuua samal ajal on reaalne.
  13. Tere! Hetkel eesmärk natuke kaalu juurde saada, võtan ka massilisajat. Kas kahte vastastikku asja korraga teha viib eesmärgini? Mina mõistan seda nii, et kasvatan massi, kuid samas teen kardiot, et mass tuleks lihaste näol ning rasv kaoks siis kardio teel? Kas see töötab. 15-20 min jooksu - palju see mõjub. Kas see vastab tõele, et kui kõhu ümber mingisugune soojendus tõmmata siis kaob sealt rasvakiht kiiremini? Aitäh!
×