Jump to content

skyhigh

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

skyhigh

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 27.01.1995

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Toidulisandite kasutamine jõusaalitreeningus

    Tänud tagasiside eest !
  2. Toidulisandite kasutamine jõusaalitreeningus

    Tere Asi läks ikka suhteliselt pikale ja oleks saanud ka tegelikult varem postitada, kuid parem hilja kui mitte kunagi. Võin ka paranduste/lisade jaoks saata postkasti wordi dokumendi, kus asju saab redigeerida. Tahaks, et asjast oleks kasu ka niiet laske tulla. Kui kedagi huvitab, siis hindeks sain 3+, kuna asi hilines minu poolt, oli palju parandusi vaja teha viimasel hetkel jms. http://www.upload.ee/files/3434355/TOIDULISANDID.pdf.html Lisaks võin öelda, et kõiki küsimusi ma ei pannud uurimistöösse. Täname !
  3. Toidulisandite kasutamine jõusaalitreeningus

    Aitäh martinkink ! Kokkuvõtte võin muidugi teha, peangi tegema uurimistöö jaoks niikuinii, niiet siia pole probleem postitada kui valmis saab, kuid sellega läheb ikka aega veidi.
  4. Toidulisandite kasutamine jõusaalitreeningus

    Võite täpsemalt öelda ka mida muuta jms, saakski täiustada. Kõik info on oodatud! Aitäh vastamast muidu !
  5. Tere ! Oleks vaja, et te vastaksite allolevale küsimustiku küsimustele, selleks läheb aega max 2 minutit, palun leidke see aeg ja vastake nii täpselt kui võimalik Milleks? Kirjutan uurimistööd toidulisandite kohta ja oleks vaja informatsiooni millised toimed ja mõjud/kõrvalmõjud teatud ainetega on. Kõik soovitused ja parandused on ka teretulnud. Miks ei kasuta foorumi küsitlus varianti? Kuna pärast on vaja küsitlusest graafikuid ja analüüsi teha, siis ei saa (või on raskendatud) foorumi küsitlusega seda läbi viia. Link : https://docs.google....XhIRmc6MQ#gid=0 Kui saad, võid sõbrale ka saata ! Ette tänades, Siim.
×