Jump to content

being

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

being

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 21.07.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. dekstroosi/glükoosi hind

    Nonii. Tegin oma esimese "rõvedalt magusa ja ebakvaliteetse poe viinamarjasuhkru" koksi. Panin seda 30g enda hariliku valgusheigi juurde ja peab mainima, et ei saanud maitsest arugi, et midagi lisatud oleks. Post-workouti omasse panen arvatavasti umbes 2x rohkem. Eks siis näis, kas tõmbab näo krimpsu. edit: post-workouti shake 60g müller'si dekstroosiga oli tuntavalt magusam küll, kuid täiesti talutav maitselt. Olen kordi halvema (magusama) maitsega sheike enne tarbinud.
  2. dekstroosi/glükoosi hind

    Et kõhunäärmel igav ei hakkaks? (Soovitan glükoosile üle minna. Imendub kiiremini, sest seda ei pea keha lagundama ning nõuab organismilt vähem tööd Ja vähem magus peaks ka olema (http://www.elmhurst.edu/~chm/vchembook/549sweet.html))
  3. dekstroosi/glükoosi hind

    See nafta ja diisli võrdlus on küll kohatu ju.Sa räägid nagu Dextro poleks viinamarjasuhkur. Mõlemad tooted peaksid sisult ju samad olema. Sellele viitab kergelt ka süsivesikute sisaldus. Dextro'l 100g kohta 91g ja Müller'sil 91.5g Isegi kui see maitse jutt vastab tõele, siis huvitav oleks teada, millest see erinevus ikkagi tulla võiks.
  4. dekstroosi/glükoosi hind

    See Müller'si dekstroos on Saksa toode. Kahtlen sügavalt, et selle kvaliteet Fasti Dextro'le alla võiks jääda.
  5. dekstroosi/glükoosi hind

    dextro siis pole viinamarjasuhkur?
  6. Oskab keegi kommenteerida, miks need fitnessi netipoodides saadaval olevad dekstroosid harilike toidupoodide omadest mitu korda kallimad on? Koostis peaks ju täpselt sama olema. http://fitshop.fitness.ee/energia/0/readmore/59/Dextro/ & http://www.lihased.ee/dekstroos vs http://www.nupi.ee/tooted/4077/mullers-viinamarjasuhkur
  7. ok. Võib-olla oli asi lihtsalt poosis või minu algaja pilgus...
  8. Sattusin siin seda teemat vaatama ja korraga hakkas esimeste postide piltidelt silma, et kõigil poistel oleks nagu lihasmassis mingi suur ebaproportsionaalsus, aga algul ei tajunud ära, milles asi. Selg tundus maru lai teiste lihastega võrreldes. Aga siis lähemal vaatlusel jõudsin järeldusele, et kõigil on trapetslihas kuidagi olematu teiste lihastega võrreldes, suured õlad ja siis vajub keskelt nagu asi lohku. Kas Team Kiivika poistel (näiteks Siim Kelner) puudub treeningkavast õlgade kehitamine või näen mina luulusid? Ei mõtle midagi halba selle postiga. Lihtsalt selline imestamava panev tähelepanek ja võib-olla saan abikski olla või õpin midagi uut.
  9. Massilisajad

    Piimast pärinevate valgupulbrite vastu pole mul midagi. Pigem hea meelega tarbin neid. Loomse all pidasin silmas igasugu elusatest olenditest valmistatud toitu.Nö tavatoitu söön muidu piisavalt laias valikus. Võib-olla peaks nüüdsest natuke rohkem kohupiima ja kodujuustu menüüsse lisama siiski.
  10. Massilisajad

    Tervist! Käisin paar päeva tagasi jõusaalis üle mitme-mitme aasta ja olen siin nüüd igasugu toidulisandite kohta uurinud omajagu ja tahaks nõu küsida. Kehaehituselt olen pigem ektomorf. Hetkel kaalun ~63kg ja vanust 27 ning pikkust umbes 183cm. Nii et üsna vibalik. Tahaks esialgu mingit sellist toidulisandit, millest võiks e-v kõik vajaliku kätte saada. Eesmärgiks siis lihasmassi ja seega ka kaalu tõsta ning kiirendada/efektiivsemaks muuta treeningust taastumist. Peaks veel ära mainima, et eelistan võimalikult vähe igasugu loomseid toite süüa, seega peamiseks valgu allikaks peakski siis toidulisand muutuma. Siiamaani tunduvad Eestist kättesaadavatest toodetest kõige mõistlikumad Muscle+ ning Serious Mass (Muscle+ sisaldab rohkem kreatiini, samas kui Serious Massis on igasugu muid vingeid aineid, mida Muscle+'s pole), aga olen valmis ka mitme erineva toote tarbimiseks, kui sel mingi selge eelis peaks olema. Oskab ehk keegi midagi tarka öelda selle peale? Aitäh ja jõudu! being
×