Jump to content

Iron

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Iron

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 26.02.1983

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Keila city
  1. Kaalust juurde!!! abi paluks!

    Ma usun, et 16 aastasel pole vaja mingit kaloriaaži jälgida! Tahad suureks saada? SÖÖ, SÖÖ JA VEELKORD SÖÖ! Kui ei mahu, siis puhka 20 min ja söö veel. Mass2 hea (Y) Ja sinu vanuses ei tohiks olla probleem kasvada. Sul kasvuiga ja peaksid muutusi nägema suht ruttu kui korrapäraselt treenid ja piisavalt sööd. Ära muretse, küll sa kasvama hakkad Jõudu treeningutel ja söömisel!
  2. Mure l88giga

    Hämmastav, milliseid lollusi võib siin aegajalt lugeda. Mis puudutab vk filosoofiat ja ajalugu, siis on see kindlasti väga vajalik sellega harjutajal, et mõista paremini vk olemust ja põhimõtteid. Asetan rõhu harjutajal, sest ka Kamasutrat võib ju vaadata, uurida ja selle vastu siirat huvi tunda aga ega see veel mehest kõva kepimeest ei tee! Need, kes arvavad, et vägivallaga on hea lahendada erimeelsusi, näitavad oma nõrkust ja hirmu. Sest just inimene väljendab ennast vägivaldselt just siis kui tal on kompleksid või ta on lihtsalt arg. Aruka lausega on võimalik inimene palju paremini paika panna kui nahatäiega.
  3. Paljuga trenni teha rinnalt.

    Proovi 5x5 see pidavat arendama nii massi, kui ka jõu tsükklit. Kas see 5*5 on fakt või oled kuskilt kuulnud? Oleksin väga tänulik vastuse eest! olen just sellist varianti viljeleda püüdnud!
  4. Kõhulihased

    Ma arvan ka , et kõigepealt võiksid suuremad lihasgrupid ennem läbi teha ja siis punnut rühkida! PS! Kindlasti tuleb ka selga treenida! Ja ära seda kõhtu nii palju küta - treenid üle (tee seda sarnaselt teiste lihasgruppidega)
  5. Joker 30 - õnnitleda võivad kõik !

    Palju, palju õnne!!! 30 on üks päris tähtis verstapost meie elus... Paneb tihti kurvastama ja elu üle järgi mõtlema! Aga vaata kui palju inimesi sulle õnne soovivad juba siin foorumis! Jõudu ja jaksu kõiges...
  6. Mida teha kui

    Endal oli ka kunagi selline probleem! Aga leia alternatiiv kodus!!! Soeta väike hantlikene(tellitav loomulikult) ja hakka uhama! Mina sain ennast nii päris heasse vormi suveks(ja sinnani on veel aega) Mul ütles kaitseväes 1 spordiinstruktor kunagi nii : Kes tahab trenni teha , leiab ka selleks vahendid(kui vingusime , et sitt jõusaal on) Ja andsime nii et vähe pole trenni teha , kuigi masinad ja pingid olid vanemad kui me ise! Loo moraal - hakka kodus treenima!!! Arvan , et selle tunnikese ikka leiad , et endale pühenduda!?
  7. Kindad

    Ma arvan ka , et kinnaste kasutamine mingi häbi asi ole! Jätate algajatele , kes seda foorumit kasutavad vale mulje asjadest! Ise kasutan regulaarselt ja olen rahul! Mehelikust see kindlasti ei tõsta , kui käed on ville täis ja nahk nagu tallal! Kellelgi ehk on töö selline , et käed peavad olema korras. Kujutage ette mõnd pinsak-lipslast teile karedat põllumehe kämmalt pihku surumas!? Inimesed , ärge olge naeruväärsed!
  8. Treenimine ilma toiduditeta ?

    Kui teed trenni , toitud ja puhkad korralikult , siis kasvab lihas igal juhul! Aga treeningkava peaksid küll võtma endale sellise , mille on koostanud asjatundjad(eeldan , et oled algaja). Näiteks : Tööriistad > Treeningkavad > Algajate kava (meestele) Aga võid ka mõndade Teiste Tegijate käest küsida-neid meil siin jagub! Ma arvan , et nad pole kadedad oma kogemusi jagama Jõudu ja distsipliini treenimisel!
  9. Ehk oskab keegi aidata?

    Hmm... sul võib õigus olla! Vahepeal arvasingi , et probleem on tehnikas!!! Kuna staažiga läheb ka tehnika paika , siis areng praegu on kõik ok!! Mingeid probleeme pole! Mõtteainet tänaseks õhtuks...
  10. Ehk oskab keegi aidata?

    Oppa! Olen juba nii palju kirjeid lugenud , et pea käib ringi! See õelutsejate kohta läks vist valesse kohta! Sry , kui kellelegi liiga tegin! Aga mingid mõtetud tögajad ajavad s''a juba keema
  11. Ehk oskab keegi aidata?

    Kusjuures oli mul kunagi samasugune kala parema rinnaga! Mul kuidagi terve kehaga nii , et vasak pool saab rohkem vatti kui parem ja areneb kiiremini! Oota ära see moment ära kus areng hakkab pidurduma! Mingil ajal jõuab see rind arengus järgi! Kui arvad , et midagi valesti teed , küsi oma saali treeneri/treenerite käest! Selleks nad ju ometigi seal ongi! PS! Targutajad , kes väljendavad ennast õelalt! Ärge üldse midagi kirjutage! Inimene on hädas ja teie ainult õelutsete! Krdi tondid !
  12. Kui vanalt peaks kasutama toidulisandeid?

    Ma soovitan sul korralikult süüa (mehe moodi), trenni teha(mehe moodi) ja puhata (mehe moodi) Küll see mass sul tulema hakkab! Toidulisandeid võid hiljem kah nosida(kui vanemaks saad ) Sul ju kasvuiga veel! PS! Kõik ei saagi 1 päevaga tulla! Küsi vanemate tegijate käest , palju nad venitasid rauda , enne kui head tulemused hakkasid tulema! MÕNED POLE SIIAMAANI RAHUL! Jõudu ja distsipliini!
  13. Teie seksuaalne orientatsioon?

    Arvan kah, et pedrillod on veidi vaimsete puudujääkidega!
  14. Teie seksuaalne orientatsioon?

    Leidsite JÄLLE teema , mida ravida! Seekord pruuniaugu rüütlid Nüüd ma tean kuhu lugema tulla kui kass peale tuleb! Aitääääh! parandasite mu tuju! pole nädal aega nii naernud... Jätkake samas vaimus!
  15. Avaldage arvamust!

    Siin vist ei ole midagi lisada , kui anna ainult agu ja treeni korralikult! Ja muidugi söö kah korralikult! kasvueas peab palju sööma!Mitte mingeid toidulisandeid ega spets toidusedeleid jms jama! Söö korralikult!!!!!!!!!!!
×