Jump to content

nasfal

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

nasfal

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 28.09.1996

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Taastumispäev

    Teen siis komplekstreeningut 6 päeva nädalas E-L (jõusaal + ujumine/jooksmine) ning kui nendel päevadel söön 40% süsivesikuid ja 30% ja 30% valke ja rasve, siis mida peaks söögis muutma taastumispäeval, kus füüsiline koormus on 0 ning eesmärk on kehal täielikult üks päev rahus puhata. Kas peaks jooma mahla, sööma kiudaineid? Paluks abi siis:)
  2. Taod intensiivselt poksikoti 3 minutit, jooksed kiires tempos 300m. Ühikud on suhtelised, kuid klapp pähe ning ideaalne rasvapõletuseks,võhma saamiseks kui ka üldfüüsise jaoks:)
  3. Peatab põletusprotsessi?

    Nii, et ikkagi rohkem trenni ja kalori defitsiiti natukene suurendada ja need süsivesikud peale trenni väga suurt rolli ei mängi?
  4. Täna saates ,,Kaalul on rohkem kui elu'' ütles, see toitumisspetsialist, et peale trenni ntks Siirupi või Ketšhupi tarbimine kasvõi teelusika täiena peatab täielikult rasvapõletus protsessi. Kas see on õige? Endal veel umbes 5kg vaja puhast rasva maha saada ning olen ummikus ning hakkasin mõtlema, et peale jõusaali ja trenni ei tohi üldse suhkurt sisaldavaid tooteid süüa? Liigsed süsivesikud põletusprotsessi ei peata?
  5. Kui väga kurnab?

    Nimelt kevadel mais kaalusin 89,6kg ja pikkust oli 171-173cm, praeguseks oli kaal täpselt 80,2 kg ning pikkus 178cm. Vana viisi enam kaal ei lange tee, mis tahad. Nüüd võtsin käsile kardinaalsemad meetmed, söön hommikuti (puder,müsli vms ehk süsivesikurikast), 10 paiku puuvilja, 12.00 koolitoit, kella 15.00 paiku söön korraliku kõhutäie sooja toitu ning kell 17.00 lähen trenni ehk jõusaali. Rohkem ei söö enne hommikut. Probleem on, siis selles et kui väga see organismi kurnab? Jõusaalis lasen intensiivselt 1h treeningut. 2-3 päevaga on kaal langenud 79.6 peale, kuid palju rasva arvelt see on iseasi, kui üldse on. Teine küsimus oleks selline, et kui suureks peaks süsivesikute hulk sellise toitumise puhul küündima? Plaan, siis kaal langetada 75kg-ni.
  6. Süsivesikute sisaldus?

    Foorumis öeldi, et sööge makaroni ja kartuli asemel pigem pruuni riisi ja tatart, kuid kui poes vaatasin toitaineteväärtusi siis pruunil riis ja tatar sisaldasid kõige rohkem süsivesikuid, et 100g/70g süsivesikuid nii, et natukene palju või mis, et miks just neid peab sööma? Samuti vaatasin Maggie ja Knorri kiirkeedu kartulipudrusid ja nuudleid nendes topsides ning seal on topsi peale (85g) ainult 13g süsivesikuid ning kui sinna kõrvale võtta nt kala, siis saab vägagi hea kõhutäie ja väga väikse süsivesikute hulgaga, et kas see on tõesti nii hea värk või on seal mingi nõks sees? Samuti selline küsimus, et kui ma terve päeva sööskin lahjat kohupiima ja õhtul võtaksin tüki liha, et kalorite hulk piisavale tasemele viia kas, siis mu organism saaks koos trenniga ilma süsivesikuteta hakkama?
×