Jump to content

vs

Kasutajad
  • Sisu loend

    212
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vs

  • Tase
    Kasutaja
  1. HIIT, intervalltreening

    No peale sünnitust 15kg kaotada on lihtsam kui niisama kaalutõusu alandada. 15kg 3kuuga pkleks tavaolukorras ka kuigi tervislik, aga peale sünnitust suht lihtsalt saavutatav.
  2. HIIT, intervalltreening

    Hei, tekkisid küsimused seoses HIIT-ga. Näidiseid on netis palju ja raske on leida sellist, mis oleks mulle praeguse vormi juures sobiv. Miks olen HIIT-i kasuks otsustanud on see, et kodus 3 kuune beebi, kelle kõrvalt pole teab kui palju aega, et pikemat trenni teha. 20-minutilist sutsakat saaks endala aga 3-5x nädalas lubada küll. Korra nädalas proovin ka rattaga sõitmas käia värskes õhus 30-60minta, aga see ei tule alati välja...sest nädalavahetustel lapse lõunauinaku ajal on tihti ka muud tegevused. Alustasin trenniga kuu aega tagasi. 17-st lisandunud kilost on hetkel järel 2kg, ja sooviks neistki vabaneda. Suveks trimmi-no kui see üldse võimalik on, sest hetkel vaatamata kaalunumbrile on kere ikka lodev ja nahk on ka mitme numbri võrra suurem seljas Hetkel teen HIIT-i hüppenööriga. 30s tööd ja 90sek kohapeal jooksu, 6 kordust. Nüüd vaatan, et see jääb veits juba lahjaks ja tahaks koormust tõsta, aga ma ei tea kuidas. Kas korduste arvu tõstmisega? Või töö ja puhkuse suhte muutmisega? Kas õigem oleks hakata nüüd näiteks kasutama... (40s tööd+80sek sörki)x6. Kas see 2 minutit intervall peab paika üldse? Kohati tundub, et see 90sek sörki on justkui liiga pikk aeg...Äkki peaks proovima hoopis 30s tööd ja 60s sörki? Lugesin, et hüppenöör on üldse HIIT-i jaosk kehv variant, et pulss ei lähe piisavalt kõrgeks. Ega ma mõõtnud pole ja kardan, et vöö libiseb selle hüppamise ajal ära ka...tunne on küll, et pulss tõuseb ja tunne peale HIIT-i oleks nagu saunas käinud. Kas mountain climber tüüpi harjutus on diastaasi korral vastunäidustatud? See Diastaas on mul ka probleemiks :S, mistõttu netis leitavad HIIT näidisprogrammid paljud ei sobi. Palun abi, kes oskab asjalikku nõu anda!
  3. Tere, käin CXWorxis. Kas keegi on jätkanud sama treeninguga raseduse ajal? Arstid, ämmaemandad, spetsialistid on valdavalt arvamusel, et treening raseduse ajal peab käima 'tunde järgi'. Ma olen suhteliselt suur enesepiitsutaja, ja mul on trennis kole raske mõista, millal hakkan üle piiri minema. Raske on endast maksimumi mitte anda. Peast rase ka veel pole, et igas liigutuses ohtu näeksin. Aga väike mure siiski, et äkki teen endale liiga. Vanasti BodyCombati hüpetest raseduse ajal (eelmise) küll täiesti teadlikult loobusin. Aga võrreldes BC-ga on CXWorx midagi siiski palju rahulikumat-st rabelemist/hüppamist vähem, ka pulss ilmselt töötab madalamal. Kuid kas kuidagi seda kummi venitades on võimalik end nö ära tõmmata või liialt venitada/pingutada? Rääkige omadest kogemustest. Mingit rasedatele suunatud trenne siinkandis kahjuks pole Aga trenni tegema peab!
  4. Alakeha ilusaks

    Teemaalgataja pilti vaadates tundub et tegemist totaalse pseudoprobleemiga. Soovitaks üle vaadata, kellega suhtled. Kes teeb sellisele kehale koledaid kommentaare??? Paks sa pole, kui aga tselluliit kimbutab, siis sellevastu soovitaksin pigem igapäevast masseerimist (näiteks karedate kinnastega või naturaalse harjaga) ja niisutamist. Ära see ei kao ja pikaajalist efekti pole, kuid kuiva nahaga paistab tsellu eriti välja. Vähem on näha ka päevitunud nahal...
  5. http://elu24.postimees.ee/2622532/19-aastane-naine-naeb-parast-iga-soogikorda-valja-nagu-rase Siin raseda teemas taoline kõht nagu mul-ilma naljata!
  6. Tere, mure järgmine: KÕHT ON PUNNIS. Olen 28. aastane. Sünnitanud ühe lapse ja seda mitu-mitu aastat tagasi. Trenni olen terve elu teinud. Ka toitumine on ok (kava kunagi tellitud R.Otterilt-see toimis hästi). Selle kõige juures aga vaevab mind viimased paar aastat asjaolu, et mu kõht on KOGUAEG PUNNIS. Kas see võib viidata hoopis mõnele tervise probleemile? Muidu olen sale, 49kg 165cm pikk. On välistatud gluteenitalumatus ja kõhusirglihaste diastaas. Gaase pole ja kõht käib normaalselt läbi. Kõht pole mitte sellest punnis, et tal oleks rasvapolster vms, vaid pigem ta jätab sellise mulje nagu magu (?!) oleks vett täis. Kui kõhulihased sissetõmban pingutades, on kõht ilus lame-aga ei jõua ju koguaeg niimoodi ringi käia? See punnis kõht on ka hommikuti. Ma olen täiesti stressis sellepärast, sest põhimõtteliselt saan kanda vaid peplumstiilis pluuse, et teistele mitte muljet jätta, et lapseootel olen. Vahest on nii hull, et võiks vabalt pakkuda, et olen neljandat kuud rase. Täesti väsinud olen sellest asjast. Tõenäoliselt peaks hoopis arsti poole pöörduma sellise asjaga. Aga perearst on sellises olukorras suhtumisega nagu see oleks mingi tibiprobleem või psüühhiline probleem hoopis.
  7. Sire sai

    Mmulle see Sire sai nii kohutavalt meeldib...ühel hetkel avastasin, et põhimõtteliselt igal toidukorral tarbisin seda. Kõige mõnusam on võileivagrillis ära röstida, siis taluvõid peale määrida, viilakas sinki, lehtsalatit, muna viilud +tomat...jammi! Nüüd aga enam ma seda süüa ei saa, sest tänu sellele saiale avastain, et ma ei kannata gluteeni (vähemalt mitte suures koguses). Ehk nüüd on dilemma: kas lame kõht või Sire sai+kõht nagu oleks 4. kuud rase...
  8. Toitun toitumiskava järgi ja söön kontoris olles kolmel korral: 2 vahepala + lõuna. Printer on kõige kaugemas nurgas ja kui järjest arveid trükin, siis käin igal arvel eraldi järel - keegi õnneks pole veel maininud, et see närvidele käiks. Lisaks lõunaaegne jalutuskäik 30 mintsa. Lihtsalt uudishimust tahtsin teada, et kas see muidu istuv töö võib ka rohkem kaloreid kulutada. Sest see printerivahet jooksmine mind nüüd küll õhtuks rihmaks ei tõmba...pigem vaimne pinge ja tahtsin teada kas selline vaimne pinge kulutab rohkem kaloreid ja kuidas mõjub näiteks ainevahetusele...
  9. Tere, kunagi kooliajal kuskilt jäi kõrvu, et õppimine ja laua taga töö tegemine ei kuluta kaloreid rohkem, kui niisama ilma tegevuseta lakke vahtimine. Kas see tegelikult on ikka nii? Mul on täiesti istuv töö aga kohati väga pingeline. Õhtuti olen tavaliselt täiesti tühjaks pressitud ja energiast vaba. Mõni ilmselt ei kujuta ette kuidas on võimalik 8 tunid jutti laua taga sipelda Aga kuidas tegelikult lood on? Selline töö ilmselt ikkagi ka kulutab energiat veidi rohkem kui niisama lakke vahtimine?
  10. Ma olen tumeda sokolaadi kõige suurem austaja. Tavaliselt söön laima 70%-list. Aga sellega on ikkagi nii, et süües kasvab isu ja tuleb ette kordi, kus terve tahvli korraga ära söön...see on 525kcal. Peale seda põen muidugi jupp aega. Selverist on saadaval ka 99%-line sokolaad, üsna mõistliku hinnaga. Selle soksiga oli küll nii, et isegi MINA ei suutnud üle ühe tüki ära süüa...jäi igate pidi suulakke kinni jne. Kas tumedal sokolaadil (sellel 99%-lisel) võiks olla magusaisu-ära-peletamise funktsioon? 70%-line tekitab seda mul juurde
  11. Maapähkel.

    Hei-hei, jrx....ise maapähklivõid? Kuidas see käiks? Palun nimeta mõni blender, mis sellega hakkama saaks...ja kuidas seda täpsemalt teha? Parimat!
  12. Ma ka ei saa hästi teemapüstitusest aru. Lõhnab mingi pseudoprobleemi järele... Ma ise pole jõusaalis küll tähele pannud, kes vahib ja kes mitte. Kui sind häirib, et kõik vahivad, siis järelikult vahid ise ka, et seda kõike näed Tee trenni ja ära vaeva oma peakest selliste jamadega!
  13. Kuna teema jälle päevakohane, siis kas keegi oskab kiita/laita: http://www.rohegroup.ee/index.php?page=sho...1&Itemid=14 150gr tundib nii väike kogus, et tervet suve sellega vist küll üle ei ela? Või kulub seda väga vähe?
  14. Rulluisud

    Oluline on jah rataste diameeter ja laagrid. Ja see ratta kummisegu on ka erinev. Ise kiidan firmat K2, ei tea kas nad on kiired või aeglased.... 20 km läbin tunni ajaga ja võimlemist on palju ja kukkudes on valus....krt kui nii võtta siis polegi väga kiired...õnneks vist...sest tund aega rullitades tuleb juba tüdimus peale küll.. Aga seda peab ka teadma, et rullusike peab hooldama Edit: hakkasin mõtlema, et ma kirjutasin totaalset jama....20 km tunni ajaga...mõõtsin delfist vahemaad ja selgus, et teekond mida läbin on pigem 15-16km...
  15. Midagi teemakohast öelda polegi, aga oled väga-väga tubli ja jätka samas vaimus
×