Jump to content

myrka001

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

myrka001

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 24.11.1982

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kodune treening algajale.

    Ah jah üks asi veel arvuta oma päevane kalorite vajadus välja, arvuti leiad tööriistade menüüst ja oma praegune päevane kalorite arv nii enam vähem. Ülejäänd vajaliku leiad vanematest postitustest toitumise ja treeningu kohta. Neid algaja küsimusi on lahatud igast nurgast nii et pole erilist mõtet seda kõike uuesti kirja panna ja läbi mäluda.
  2. Kodune treening algajale.

    Jaah no mis siin ikka võta siit samast algajate abc lahti , toitumine korda omast kogemusest võin nii palju öelda et üleliia kiirustada toidukordade muutmisega ei maksa ma näiteks võtsin päris korralikult juurde alguses, keha oli harjund tiba teise kalorite arvuga ja töötas säästureziimil. Järgmiseks loe siin enamus algajate foorumi jutte läbi igaltpoolt on nats kõrvataha panna ja hiljem omal lihtsam ja mis seal ikka hakka vaikselt asjaga pihta.
  3. Tagasi artikli juurde [h2]Kes kuidas peaks tõmbama, erinevate jõutõmbe stiilide tehnikad ja sobivus kehatüüpidest lähtuvalt.[/h2][h3]Sumo jõutõmbe ja tavapärase jõutõmbe võrdlus[/h3]Järgnevalt võrdleme Sumo jõutõmmet ja tavapärast jõutõmmet. Lisaks analüüsime, milline tõmbetehnika võiks olla just sinu keha iseärasustele sobiv. Jõutõmme, millised lihased kannavad selle harjutuse korral peamist rõhku:Tavapärane jõutõmme? suurem rõhk tavapärase tõmbe korral on seljal tervikuna ja selgroosirgestajatel. Kui teil on tugev alaselg on suur tõenäosus,?
×