-
Sisu loend
22 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Kogukonna Reputatsioon
2 Neutraalnepiretlangsepp
-
Tase
Algaja
- Sünnipäev 12.03.1990
Profiili informatsioon
-
Sugu
Female
Viimase Profiili Külastajad
3 529 profile views
-
Hei! Kuidas see ePrisma on muidu kui juurikaid ja puuvilju tellida- kas need on okeid värsked ja liha puhul kuupäevad ja kõik ok?
-
Sefiir ja moos on nagu parem variant jep
-
"- Trenni ajal - 43g Haribo Strawberry Sour komme" ma sõin ükskord sefiirikorvikesi trennis hahaha
-
Uuring - Kumb dieet on kasulikum, kas väikese rasvasisaldusega, või väikese süsivesikute sisaldusega, tarbides päevas võrdse koguse kaloreid.
piretlangsepp vastas kasutaja P6llukas topic Kaalust maha
Aga pikemaajaliselt puhtalt kaloraashi vähendamise dieet- how low can you go? -
Uuring - Kumb dieet on kasulikum, kas väikese rasvasisaldusega, või väikese süsivesikute sisaldusega, tarbides päevas võrdse koguse kaloreid.
piretlangsepp vastas kasutaja P6llukas topic Kaalust maha
2 nädalat on päris lühike aeg.. -
CEP teemal, ise kasutan haiglas öövahetuses, hoiab ära säärelihaste krambitamise ja jalad ei väsi nii kiiresti
-
JungaTroll, nüüd kus sa mainid siis olen ka seda külmatunnet täheldanud, eriti kui mingil põhjusel on 1 toidukord päevas olnud, aga isegi kahe toidukorraga tekib. Mulle pole fasting väga mingi piin või väljakannatamatu asi, kuna enamasti söön niikuinii ainult rasvu ja valku, selle peal on lihtne päeva õhtusse saata vahepeal söömata, ma ei oska ainult öelda kuidas oleks kui oleks rohkem süskarite ja valgu peal..
-
Ma enamuse ajast hoian söömise "akna" circa 7h peal, söön hommikust 11-12 aeg ja õhtust 6-7 aeg ja kõik.. peamiselt mugavuse pärast, tööl on kiire koguaeg ja pole aega iga 2-3h tagant käia nosimas.. Kask- täheldan sama, hommikul keskendumisvõime palju parem tööl ja trennid on ka paremad, oled nagu rohkem kohal ja fokusseeritud. mingit nälga hommikul ei ole. aga must kohv läheb küll mul sinna fastingu sisse:-)
-
Peep Reinart - Minu tegemised
piretlangsepp vastas kasutaja Reinart topic Olimp Team - Valmistu koos minuga
Edu!! jälgin pilte&blogi ja supervorm on -
Olimp Team - Tatjana Kurilova
piretlangsepp vastas kasutaja Tatjana Kurilova topic Olimp Team - Valmistu koos minuga
Super vorm, vaatasin alguse pilte ja näha on, et geneetika on laksu näkku saand- õlavööde on tubli arengu teinud (ma usun et sellele keskendusid kõige rohkem?) edu! -
jep mul kapp täisteramakarone, riisi ja tuunikala konserve täis juhuks kui ei jõua poodi minna ja vaja kiirelt fixida midagi
-
whats cookin good lookin
-
Tee kasvõi kummilindiga, otsi googlest harjutusi exercise band glutes vms, annab natukesegi rohkem koormust kui täitsa ilma raskuseta teha
-
Lihtne, telli euroliidust väljastpoolt pakk kogusummas üle 21.98 eur ja ilma gift märgita muidu internetis deklareerimist ei soovitaks ilmselt vaenlasele ka..
-
deklareerisid ise netis v tegi toll/dhl ära?