Jump to content

Xsfive

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Xsfive

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 08.06.1982

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Toores muna!

    Ma olen sellega kursis, ammendan koguaeg uut infot toitumise kohta. Lihtsalt pean muna väga oluliseks, noob olen noh. Eks ma uurin edasi, esialgu on mu isiklik treener google.com
  2. Kofeiin

    Ma olen siin oma madala kehakaalu pärast, ei ole trenni ega jõusaali inimene. Joon kohvi juba 17 eluaastatst saadik ja nüüd loobusin. Peavalud, iiveldused, uimasus jms säärane kraam on väärt seda, et olen kahe nädala jooksul 2kg juurde võtnud. See ei ole suur number, aga algus on hea. Idee algas nii. Läksin sirgelt arsti juurde ja küsisin et miks ma selline kleenuke olen ja arst oli esimene inimene kes ei öelnud, et probleem on söömises vaid kaasasündinud (vms) kiires ainevahetuses. Seega lõin google lahti ja uurisin mis asjad/tegevused kiirendavad ainevahetust. Seal hulgas oli kofeiin väga kõrgel kohal. Seega kokkuvõtteks loobusin kofeiinist niipalju kui sain. Mõned asjad sisaldavad ikka, aga palju vähem. Tõsi ta on, olen koguaeg kohvi joonud peale söömist kuid nüüd mitte ja täiskõhutunne kestab palju kauem. Koguaeg räägiti ikka suitsetamise kahjulikkusest et kasv jääb kinni jne, keegi ei rääkinud et seda kohvi võib teha. Viimasel ajal läks mul ikka suur pakk kohvi nädalas ja joonud olen koguaeg tass-tassi järel, hetkel olen puhas sellest ja ka enesetunne on parem.
  3. Toores muna!

    Ma olen piisavalt meeleheitel, et see salmonelloos mind küll ei hirmuta. Mul on kehamassi indeks alla igasugust arvestust ja kavatsen süüa kõike mis sisaldab valku ja salmonelloosi kasvõi läbisegi. Hommikul läheb üks muna kindlalt.
×