Jump to content

ivite

Kasutajad
  • Sisu loend

    38
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

ivite

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.01.1976

Profiili informatsioon

  • Sugu
    f
  1. Parem põlv

    Ma liigun nii Tallinnas kui ka Tartu, lihtsalt Tartu liiklus pole nii hull See foam roller on päris huvitav asi, peaks uurima kust soetada saan? Georg, muide see eilne jääkott leevendas kõvasti valu, saan täna normaalselt käia (Y) Võtan täna reisile jääplaastrid kaas.
  2. Parem põlv

    Aww...kohe nii...muide täna olen tundnud ka tuharalihases pingepunkti. Mõtlesin paar kolm päeva täielikku puhkust anda ja siis vaadata, kuis tunne. Tartus käiksin meelsamini, kui siis palun soovita sealt kedagi.
  3. Parem põlv

    jah just see koht nagu punasega märgitud, kuid paremal jalal. mis see on?
  4. Parem põlv

    Tervitused kõigile, Soovin veidikene teiega infot jagada ja kogemusi uurida. Olen alates veebruarist sel hooajal jooksmas käinud. Distantsid on olnud enamjaolt 7-10km vahest ka pikemad 12-15km. Kõik on olnud okidoki. Kuna sügisel on mul plaanis esimene poolmaraton ette võtta, siis alles hiljaaegu proovisin kuidas oleks joosta ligi 21,1km. Jätsin veidi varu ja jooksin kõigest 19km. Pärast seda jooksu hakkasin tundma paremas põlves küljepealt kummalist valu. Otsustasin teha turgutava kuuri glükosamiiniga+mingi asi oli veel seal sees. Aga nüüd peale eilset jooksu hakkasin tiba rohkem seda ebamugavustunnet/pingetunnet põlve küljepeal tundma. Jooksen asfaldil ja see võib olla üheks põhjuseks, tean. Kuid kas võib olla nii, et nüüd sellest turgutavast glükosamiini kuurist annabki probleem endast märku? Kas võib see nii olla? Kui keegi on midagi taolist kogenud, siis palun kirjutage
  5. Seljavalu

    Jah nii see on ikka kõike tuleb teha järk-järgult. Ma loodan, et leian endas kannatlikkust ja ei tee kärsitusega liiga. Täna vist ujumise tagajärjel kõik lihased kehas tunda Ma ei suuda ujudes neid basseini pikkuseid lugeda, seega pole halli aimugi, kui palju ~1h läbin.
  6. Seljavalu

    Peangi mainima, et selili oli eile hulga parem ujuda. Ja mida veeltäheldasin, et kui krooli ujusin, siis tavapäraselt välja hingates paremale poole polnud probleemi, aga vasakule nagu ei oskagi. Ja kui võtsin eesmärgiks hingata välja vasakule, siis oli alguses ikka tükk tegemist, et sellega hakkama saada
  7. Seljavalu

    Ma ei võta rühmatreeningut võrdselt jõusaaliga. Aga tean, et jõusaalis võib teadmatusest palju kahju teha. Eks ma liigun ja avastan tunnetusi saamhaaval
  8. Seljavalu

    Uuhhh..kui aus olla.... üksi jõusaalis, see on mulle nii võõras teema.... mis harjutusi teha..kui palju, mida jakordusi jne...peaks olema keegi asjatundja kõrval, et mu paremat poolt treenida, aga ka vasakut mitte unarusse lasta Kas sa Marxenegel oskad mulle kava soovitada jõusaali jaoks arvestades minu seisundit ?
  9. Seljavalu

    Eile tehtud soovituslikud harjutused ~20 min ja täna ujumine. Täheldasin, et krooli ja rinnuliujumisel oli alaselg valus. Seliliujumisel kõik taandus. Ja parem pool, mis on nö nõrk andis tunda . Kummaline on see, et olen trennivaba olnud 24 päeva ja pärast kahte sooritust on mõnus kõhu-, külje- ja seljalihas tunda . Mõtisklen siin, et kui neid soovituslikke harjutusi pean tegema üle päeva, aga samas käin ka ujumas, suuskamas või teen mingit rühmatreeningut, kas liiaks ei lähe?
  10. Seljavalu

    jah suusk ja massaaž on ka plaanidesse võetud
  11. Seljavalu

    Meenus veel mida öeldi, et jalg üle põlve ei tohi istuda ja kotti paremal õlal ka kanda ei tohi Marxengel tänud, et soovitasid sinna minna (Y)
  12. Seljavalu

    Täna käisin Fysioviisi teraapiastuudios, asjalik koht. Mulle meeldis konkreetsus, sain 1 h jooksul teada, mis mul viga on. Mind võeti korralikult ette ja hakati erinevaid lihaseid testima. Selgus, et mul on parema poole mitmed lihased nõrgad ja eriti parem tuharalihas, mis pidavat olem kõige suurem lihas kehas. Siis selgus veel, et mul vasak jalg ~1,5 cm lühem ja sellest ka kogu pinge on vasakul poolel. Arvatavasti oli mul sel kevadel jooksmist alustades vasaku tuhara triggle-pointi pinge just sellest tingitud. Mulle meeldis seal väga, sest sain ka konkreetseid harjutusi mida pean hakkama tegema, et paremat poolt tugevdada. Trennide osas midagi ära ei keeldanud, aga teha mõistusega, kui valu tunnen, siis tuleb lõpetada. Ujumine väga soovitatav. 4-punkti pean jälgima hakkama, see olevat kõige alus: 1. Harjutused - mis mulle määrati 2. Vett jooma - minu kaalule vastavalt on see 1,3 liitrit 3. Ergonoomia - töökoht õigeks, istumisasend. 4. Puhkus - piisav uneaeg kuni 8 h. Kevadel uuesti sinna, et näha kas muutust on
  13. Seljavalu

    Näen, et siin läks päris tuliseks jutuajamine. Tänan kõiki, kes kaasa mõtlesid ja oma nõuandeid jagasid. See kelle kommentaari sa siia lisasid, on väga hea, mida kõrvataha panna. Teades ennast, siis ma ei kavatse susse veel nurka visata ja tippsportlaseks ma saada ka ei taha. Minu jaoks on oluline säilitada oma praegune vorm ja hea enesetunne (mis hetkel küll kannatab, sest pole üldse saanud trenni teha ).
  14. Seljavalu

    Kui sügis-talve perioodil Body-pumpi teen, siis kükkidel oli maksimum kusagil 20 kg. Nüüd vist see tuleb unustada?
  15. Seljavalu

    Jooksin 2-4 korda nädalas ja distantsi pikkused olid erinevad, enamjaolt ~6 km ja siis 1x kuus 10 km või 14 km.
×