Jump to content

JKL

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

JKL

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.01.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Rasvapõletus

    Olen nüüd täheldanud, et vahetevahel kui lihasharjutusi teen, eriti nt kõhulihaseid, siis tekib hingamisel selline kähin. Ei oskagi seletada seda heli. Pidevalt ei ole ja alati ei teki.
  2. Rasvapõletus

    Mis tähendab, et aeroobne põhi täiesti puudulik? Olen pea 10 aastat tantsinud, noorena koolis võtsin osa kõikidest jooksuvõistlustest jne. Umbes aasta tagasi hakkasin tundma sellist "ei jõua" tunnet. Sõbranna, kes õpib õeks, ütles, et taastumine peaks tulema isegi treenimata inimesel kiiremini kui kuue minutiga ja et tema kahtlustab pigem mingit vereringe häiret (kuna esineb ka muid probleeme) või et südames miskit viga. Igaljuhul, kui miskit sellist on, siis kuidas tuleb treenida?
  3. Rasvapõletus

    Käisin koormustestil ja seal selgus, et pulsi regulatsioon on ebaadekvaatne ja taastumist ei tekkinud kuue minuti jooksul, pulss oli liiga kõrge pidevalt. Põhjust ei tea, ei ole rohkem uuritud. Kas siis see tähendab, et HIITi pole mul mõtet teha, kuna mul ei teki taastumist? Ja kuidas siis seda rasvapõletust teha, kui pulss nii või naa on üle rasvapõletustsooni?
  4. Neiu soovib kaalust maha võtta

    No, hilisõhtul ei juhtu midagi, kõht lihtsalt ei lähegi tühjaks. Ütleme, et olen söönud hommikupoolikul 400kcal ja rohkem nagu ei tunnegi vajadust, et peaks sööma, aga 400kcal kogu päeva peale on ju ilmselgelt vähe. Millest selline asi võib tekkida, et tühja kõhu tunnet ei teki?
  5. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Nii kui ma toidupäevikut ei pea, söön liiga vähe, samas ei ole mul tühja kõhu tunnet. Nt kui hommikul olen söönud pudru, lõuna aeg söön ühe pooliku õuna ja nt kaks võileiba, siis tühja kõhu tunnet enne hilisõhtut ei teki. Miks nii?
  6. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Mul selline mure, et nii kui ma toidupäevikut ei pea, söön liiga vähe, samas ei ole mul tühja kõhu tunnet. Nt kui hommikul olen söönud pudru, lõuna aeg söön ühe pooliku õuna ja nt kaks võileiba, siis tühja kõhu tunnet enne hilisõhtut ei teki. Miks nii?
  7. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Nonii, kolmandat nädalat kaal paigal, ilmselt pean uuesti toitumise üle vaatama, ehk söön jälle liiga vähe. Nüüd olen muidugi haige ka veel ja peale röstsaia pole täna midagi söönud. Vahepeal olen käinud ka arsti juures oma pulsi pärast. Sai tehtud EKG - korras, kilpnääre - korras. Järgmiseks on koormustest juunis, eks näis... Aga kui käisin doonoriks, siis oli istudes pulss 133. Veidi ehk närvis ka, aga ilmselt siiski liiga palju. Peale vere andmist pole jõudnud eriti trenni ka teha, treppidest neljandale korrusele mink on juba raske ja pulss 170 peal, tundsin, kuidas süda meeletult taob, rääkimata jooksmisest, mida ei jõudnud üldse, pea hakkas ringi käima ja tundsin, et olen väga nõrk.
  8. Palun abi! pakk-jalad ja tselluliit.. (pildid)

    Minu meelest ka täitsa normaalsed jalad.
  9. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Ka see nädal on kaal samaks jäänud. Mida teha?
  10. Neiu soovib kaalust maha võtta

    See nädal on kaal samaks jäänud.
  11. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Ja see tähendab mida?
  12. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Kas oleks mõistlik mõte asendada üks söögikord söögikorra asendajaga? Kuna grillihooaeg on juba alanud, siis millist liha tuleks eelistada?
  13. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Aga nüüd on selline küsimus ka, et kui kaal on langenud, kas siis peaksin kcal ka vähendama või jäävad need samaks?
  14. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Kuid siiski-siiski... Kaal: 58kg->56,9kg!
  15. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Eelmine aasta, kui treenisin 10km jooksmiseks, siis oli täpselt samamoodi, kõnniga läks küll korraks pulss alla, aga siis tõusis kohe uuesti ja terve see aeg, kui treenisin, oli samamoodi. Ka tantsutrennides on pulss nii kõrge, niisama linnas jalutades on kuskil 120. Võhma nagu oleks, et nt peale eilset jooksu ei olnud mingit jõuetuse tunnet, vaid oleks ikka veel võinud, lõpus tegin väikse spurdi ka.
×