Jump to content

gmaster

Kasutajad
  • Sisu loend

    6 050
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    51

gmaster viimane päevavõit oli December 8 2020

gmaster's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

303 Kõrvad kikki - tark mees räägib

gmaster

  • Tase
    Master
  • Sünnipäev 31.10.1983

Kontakteerumise viisid

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn
  • Interests
    Anatoomia, /spordi/füsioteraapia, taastusravi

Viimase Profiili Külastajad

29 843 profile views
  1. Naljakas rookie mistake / vajan ravi v. nõu

    Puusalt et neuroloog ja elektriravi Atsetüül-L-karnitiin soodustab ka närvidevahelist koostööd aga ei tea lubada Aga füsioteraapia ka variant, oleneb ikkagi mis selle närviga juhtunud on täpselt.
  2. Vigastuste ennetamine, taastusravi jm

    Erik Orgu enne ja pärast õlapõrutust, nädal vahet. https://www.instagram.com/p/CPqZqN1JOwK/ https://www.instagram.com/p/CP8XRx5JR1N/
  3. Vigastuste ennetamine, taastusravi jm

    Ja ärge unustage ka seda!
  4. Vigastuste ennetamine, taastusravi jm

    Vaadake Trennikõne nr 14!
  5. KADUNUD POEG KALVI ORAV!

    Tekkis kohe huvi. Kuidas seda põnevat vabakava näeks?
  6. Nii võiks olla, aga seni kuni poliitikud selliseid asju ei tõstata, pole lootust. Keegi isegi rääkis midagi õhumahust ja õhuvahetusest (õiguskantsler?), ta naerdi välja. Sellises hulluses ei kuulata enam mõistuse häält
  7. Äi usu. Vähemalt hetkel. Jõmmid tõmbaks ainult vihaseks aetud rahva raevu enda kaela. Niigi paljud nõuavad täielikku karantiini..
  8. Biitsepsi trenn ja valu

    Jällegi - ületreening. 20 seeriat nädalas on 6-7 harjutust (näiteks). Paljud kogenud ehk tõesti teevad nii, aga näiteks ma ise teen 13 seeriat nädalas.
  9. Vigastuste ennetamine, taastusravi jm

    Vahepeal tagasisidet ka. Rõõm!
  10. Intervalljooksime ja tagasiöögid

    Inimesed on lihtsalt nii erinevad, ja pole mõtet end liiga palju teistega võrrelda. Ja algaja jaoks on 7 trenni nädalas ikka liig mis liig. Seal kasuta sama loogikat, mis koormusega. Ise ei soovita üle 3 trenni järjest, eriti algajal. Arened taastudes, mitte trennis.
  11. Kui palju valku keha suudab vastu võtta?

    Rooma viib mitu teed... Mitte ammu veel õpetati, et tubli kulturist sööb iga 3h tagant... Aga mõni saab sama häid või isegi paremaid tulemusi, kui sööb täpselt vastupidi - 3-4 väga suurt toidukorda päevas. Minu jaoks oli see pidev kokkamine väga stressirohke ja sain paremaid tulemusi harvem ja rohkem süües. Ma soovitan lihtsuse huvides pigem 24h lõikes vaadata, et valgud kätte saaksid - 1,5-2,2g/kg On ka uuringuid tehtud, kus lausa paastutakse, st ei söödagi mingi päev, mis peaks kultrismiloogika järgi kõik lihase kaotama, ometi keha seda ei tee..
  12. Vend Vähk Peab liikuma!

    Seinu pole kunagi tahtnud lõhkuda, aga pikas perspektiivis on küll välja joonistunud, et mõned monohüdraadid töötavad paremini kui teised monohüdraadid.. loomulikult praegu ka palju kreatiinitooteid, kus erinevaid kreatiinivorme ja abiaineid juures. Mul on tavaks öelda, et kui toidulisandist üldse tolku ei tunne, siis pole mõtet niisama süüa kah.
  13. Vigastuste ennetamine, taastusravi jm

    Tahate teada, kuidas treenida tervislikult ja kui palju venitada?? Kuulake seda! Kolmandas „Trennijuttude“ podcast’is on külas füsioterapeut Georg Laasik, kes räägib ületreenitusest, sellest välja tulemisest ning ka kodus treenimisest. Saates tuleb juttu veel lihasvalust, unest ja harjutustest, mis aitavad maha rahustada närvisüsteemi. Millised on peamised vead, mida alustav harrastussportlane teeb? Kas trennijärgne venitamine on taastumise imerohi? Kas kodus treenides on võimalik endale liiga teha? Kuidas on seotud lihaspinged ja vaimne stress? https://lood.delfi.ee/tervispluss/podcastid/kuula-kas-trennijargne-venitamine-on-taastumise-imerohi?id=91909181
  14. Vigastuste ennetamine, taastusravi jm

    Kindlasti õige koormus - liiga vähe ei stimuleeri kõõluse paranemist ja liiga palju ei lase paraneda Nii et peaks üle vaatama kõik käsi koormavad tegevused.
×